Droga za silovanje

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

pitt

Post by pitt »

sta ja znam......cujem bordzija te zovu u nicaze :D:D:D
SaraLe

Post by SaraLe »

pitt wrote:sta ja znam......cujem bordzija te zovu u nicaze :D:D:D
Ne vjeruj, svemu sto cujes :oops: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Gost wrote: Možda najdrastičniji primjer nedavno je zabilježen u Derventi, a koji je okončan u dobojskom sudu. Srđan Kukić (1987), Danijel Gunjević (1984), Branislav Đurđević (1986) i Sanjin Simić (1986) zbog silovanja maloljetnice osuđeni su na zatvorsku kaznu u rasponu od jedne do tri godine i šest mjeseci. Dok su Dragan Popović (1984), Dario Đekić (1984), te Siniša Radanović (1986) oslobođeni optužbe. Oni su optuženi da su četiri mjeseca silovali i iživljavali se na četrnaestogodišnjoj R.S. Prema optužnici, oni su čin silovanja i iživljavanja snimali kamerom mobilnog telefona, pa MMS poruke slali poznanicima. Ti snimci su nekoliko dana kružili Derventom. Iako se sumnjalo da je maloljetna R.S. u početku bila drogirana drogom za silovanje, na sudu se to nije moglo utvrditi zbog nedostatka dokaza.

je l samo meni ovo bode oci? :? :shock: :oops: pa cega da se boje, kojeg zakona i pravde? zasto ne bi sipali curicama svasta u pice, ucjenjivali ih, tjerali na prostituciju, kad ce za to odlezati godinu dana u prdekani :x :roll: muka mi je...fakat :roll:
karanana

Post by karanana »

Nego, dze se ovo ima uzeti?
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

karanana wrote:Nego, dze se ovo ima uzeti?
Vidi na trafici...
zena21

Post by zena21 »

[quote="karanana"]Nego, dze se ovo ima uzeti?[/quote

ako je ovo trebalo biti duhovito..vjeruj mi da nije
mali Ninja

Post by mali Ninja »

mIRCerka wrote:
ztluhcs wrote:Dobro kod raskida veze... Popiješ malo ranije i ne sjećaš se šta ti je "stuha" nagovorila... :D:D:D

Image
nije te strah da bi mogao biti silovan?
Image
ja bih ljubazno zamolio sve djevojke dobre volje da me siluju do smrti :lol: :lol:
obuca

Post by obuca »

prvo moras nesto popit :D
Bumbar

Post by Bumbar »

anais_nin wrote:
Gost wrote: Možda najdrastičniji primjer nedavno je zabilježen u Derventi, a koji je okončan u dobojskom sudu. Srđan Kukić (1987), Danijel Gunjević (1984), Branislav Đurđević (1986) i Sanjin Simić (1986) zbog silovanja maloljetnice osuđeni su na zatvorsku kaznu u rasponu od jedne do tri godine i šest mjeseci. Dok su Dragan Popović (1984), Dario Đekić (1984), te Siniša Radanović (1986) oslobođeni optužbe. Oni su optuženi da su četiri mjeseca silovali i iživljavali se na četrnaestogodišnjoj R.S. Prema optužnici, oni su čin silovanja i iživljavanja snimali kamerom mobilnog telefona, pa MMS poruke slali poznanicima. Ti snimci su nekoliko dana kružili Derventom. Iako se sumnjalo da je maloljetna R.S. u početku bila drogirana drogom za silovanje, na sudu se to nije moglo utvrditi zbog nedostatka dokaza.

je l samo meni ovo bode oci? :? :shock: :oops: pa cega da se boje, kojeg zakona i pravde? zasto ne bi sipali curicama svasta u pice, ucjenjivali ih, tjerali na prostituciju, kad ce za to odlezati godinu dana u prdekani :x :roll: muka mi je...fakat :roll:
i mene je to ubolo :x ...najvjerovatnije 6 mjeseci pa dobro vladanje :x :x
anais_nin

Post by anais_nin »

Bumbar wrote:
anais_nin wrote:

i mene je to ubolo :x ...najvjerovatnije 6 mjeseci pa dobro vladanje :x :x
i onda kao kampanja policije da djevojke budu upucene da one tu nisu nista krive, da nece biti krivicno gonjene :x da, to im je sigurno najveci strah :roll: a sigurno ih nije strah da ce lik izaci iz zatvora za pola godine, godinu i napraviti im od zivota pakao, ako ga prijave :roll:
lolita_xx

Post by lolita_xx »

eh kad djevojke hoce da budu u drustvu gradskih 'faca' normalno da ce im se desiti ovo... ne vjerujem da svako moze doci do ove droge,tako da...
anais_nin

Post by anais_nin »

pa naravno da su one krive :oops: posebno ove od 14 do 16 :roll: mislim stvarno....pa sta su kontale :oops: otici na party....ili izaci u kafic :roll:
da su pametnije birale drustvo ne bi im se ovo desilo :shock:

fakat :roll: :x
lolita_xx

Post by lolita_xx »

anais_nin wrote:pa naravno da su one krive :oops: posebno ove od 14 do 16 :roll: mislim stvarno....pa sta su kontale :oops: otici na party....ili izaci u kafic :roll:
da su pametnije birale drustvo ne bi im se ovo desilo :shock:

fakat :roll: :x
ja u njihovim godinama nisam ni isla na partije,niti sam mogla ostajati cijelu noc vani,a danas... kad vidim djevojcicu od 16 godina kako izgleda,zabrinem se...
i kad cujem kakve su im ambicije u zivotu,sta zele od zivota,zapitam se...kuda ide ovaj svijet?? :x
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

lolita_xx wrote:ja u njihovim godinama nisam ni isla na partije,niti sam mogla ostajati cijelu noc vani,a danas... kad vidim djevojcicu od 16 godina kako izgleda,zabrinem se...
i kad cujem kakve su im ambicije u zivotu,sta zele od zivota,zapitam se...kuda ide ovaj svijet?? :x
bez obzira koliko je njima godina ni jedan muskarac NEMA pravo da to iskoristi.
ja se vise pitam gdje su njihovi roditelji pa da postave neka kucna pravila i da se zna gdje mogu ici i do koliko sati mogu ostajati. :roll:
ovo se ne mora desavati samo u muskom drustvu, vjerujem da ima i zenskih koje ovo iskoriste da se svojim "jaranicama" osvete (gdje opet vazi pravilo da roditelji trebaju otvoriti oci i paziti gdje i sa kim im djeca provode vrijeme).
anais_nin

Post by anais_nin »

@lolita, vidis moje razmisljanje je takvo da su se gole skinule i plesale nasred kafane ovo sto im je uradjeno je zlocin....

nema tog opravdanja....nema tog razloga, povoda, da se drugom ljudskom bicu, a posebno ne DIJETETU ovo uradi....

od generacije do generacije neke norme, neka ponasanja se mjenjaju....ali cinjenica ostaje da je osoba od 14 godina i dalje i zakonski i drustveno i psihicki i mentalno DIJETE......

mogu roditelji drzati djecu pod kljucem....ali ako me sjecanje na vara ovakve stvari su se desavale i u ono davno "bolje" prijeratno doba....

Sjecam se slucaja u mostaru, kada je jedna prijateljica drugu (obe srednjoskolke) odvela kod nekog "prijatelja" da ova kupi farmerke....tad leviski nije bilo u radnjama....da bi je u tom stanu likovi silovali i maltretirali, zlostavljali danima.....

I onda su se stvari ubacivale u pice...nije roofie nesto novo...mozda jeste farmaceutski, mozda jeste novo na trzistu (a i to nije bas tako "novo", tu je vise od deceniju), ali cinjenica je da se ovakve stvari desavaju i da ce se desavati....samo se o njima ne prica....

A kad se prica krivci su svi, djevojcice, roditelji, drustvo....a pravi krivci odu u zatvor par mjeseci i onda opet masu rucicama na slobodi :x :x :x sve dok kazna ne bude odgovarala tezini zlocina, tesko da ce se tu ista promjeniti :roll:
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

anais_nin wrote:A kad se prica krivci su svi, djevojcice, roditelji, drustvo....a pravi krivci odu u zatvor par mjeseci i onda opet masu rucicama na slobodi :x :x :x sve dok kazna ne bude odgovarala tezini zlocina, tesko da ce se tu ista promjeniti :roll:
nije tako samo u Bosni nego svugdje po svijetu.
oni koji siluju odleze mjesec-dva (pa daj Boze i toliko) i opet kud koji mili moji. bitno je da se budzet za sastanke i kafice odvaja a sve dok ne plati dijete od kakvog politicara (zalosno je da to oni moraju osjetiti na svojoj kozi prije nego bilo sta poduzmu) mozemo mi samo sanjati da ce doci do stroge kazne. :x
lolita_xx

Post by lolita_xx »

anais_nin wrote:@lolita, vidis moje razmisljanje je takvo da su se gole skinule i plesale nasred kafane ovo sto im je uradjeno je zlocin....

nema tog opravdanja....nema tog razloga, povoda, da se drugom ljudskom bicu, a posebno ne DIJETETU ovo uradi....

od generacije do generacije neke norme, neka ponasanja se mjenjaju....ali cinjenica ostaje da je osoba od 14 godina i dalje i zakonski i drustveno i psihicki i mentalno DIJETE......

mogu roditelji drzati djecu pod kljucem....ali ako me sjecanje na vara ovakve stvari su se desavale i u ono davno "bolje" prijeratno doba....

Sjecam se slucaja u mostaru, kada je jedna prijateljica drugu (obe srednjoskolke) odvela kod nekog "prijatelja" da ova kupi farmerke....tad leviski nije bilo u radnjama....da bi je u tom stanu likovi silovali i maltretirali, zlostavljali danima.....

I onda su se stvari ubacivale u pice...nije roofie nesto novo...mozda jeste farmaceutski, mozda jeste novo na trzistu (a i to nije bas tako "novo", tu je vise od deceniju), ali cinjenica je da se ovakve stvari desavaju i da ce se desavati....samo se o njima ne prica....

A kad se prica krivci su svi, djevojcice, roditelji, drustvo....a pravi krivci odu u zatvor par mjeseci i onda opet masu rucicama na slobodi :x :x :x sve dok kazna ne bude odgovarala tezini zlocina, tesko da ce se tu ista promjeniti :roll:
ma nisam ja opravdala te likove,ne daj Boze...
nego kazem da treba da biraju drustvo i mjesta gdje ce izlaziti...
anais_nin

Post by anais_nin »

lolita_xx wrote: ma nisam ja opravdala te likove,ne daj Boze...
nego kazem da treba da biraju drustvo i mjesta gdje ce izlaziti...
izvini, molim te, nisam mislila tebe da napadam :D nego samo puna sam ljutnje kad su ovakve stvari u pitanju :roll: posebno zato sto sam se sa puno puno ovakvih slucajeva srela....

i samo da znas, najcesce NISU u pitanju djevojcice koje su "lujke" i lakomislene, i ostaju vani po cijelu noc.... :roll: ovakvi bolesnici se uglavnom namerace na "dobre curice" gdje znaju da ce nju biti vise stid, i da ce imati vise da izgubi ako neko sazna....i time ih drze u saci....i vjerujte nisu ovo stvari koje se desavaju u 3 ujutru, onima koje su birale "lose drustvo" i provod u kafani :roll: ovo se desava i djeci briznih roditelja koji su svoju djecu pripremili najvise koliko su mogli, ali djaba dijete je dijete, nije za ocekivati da dijete sa 14,15 ima istu pamet i iskustvo i iste oci za opasnost kao roditelj :roll:

kao sto rekoh, ovaj slucaj koji navedoh se desio davno, usred bijela dana....posle na kafu....jedna joj od najboljih prijateljica....ono "hajmo do tipa samo da vidis farmerke" :roll: samo jedna pogresna odluka....samo jedna :(
No_oNe__

Post by No_oNe__ »

Izvini anais_nin - da li bi ti dok si bila u srednjoj skoli isla nekom strancu u stan da gledas farmerke?? Sama sa jos jednom prijateljicom.
JA NE BIH NIKADA NI ZA ZIVU GLAVU!

Gdje god sam isla, bez jos omanje grupe djevojaka nisam isla. A izlazila sam po nevidjenim rupama, ljudi su se snebivali kad bi culi gdje to nase drustvo izlazi.

I nikada mi niko u kaficu nije ruznu rijec rekao, ruzno se ili sa nekim "losim" namjerama obracao, dobacivao, ili safatavao me.
A vidjala sam one djevojcice za koje sam znala da su po 4-5 godina mladje od mene, da se bacakaju bas oko nekih krakanskih faca, i ono kao on njoj nesto dobaci ona njemu kaze "ma mash kretenu jedan" a iz ociju joj frca "daj reci mi jos jednom da sam treba i po". Takvim krkanima ne treba nekoliko puta dati doznanja da "trazis nekih nestasluka". I onda one kasnije nevinasce.

Ovdje ne ubrajam silovanja bez dejstva bilo kakvih narkotika - to je sasvim druga stvar.

I jos jednom ponavljam. Solidno drustvo, normalnih djevojaka, svjesnih onoga sto rade i sta im se desava - nikada nece upasti ni u slicne probleme, a nekamoli iste.

KO CE SE BRINUTI ZA NAS AKO NECEMO MI SAME, MAKAR U ONOJ MJERI U KOJOJ JE TO MOGUCE!
anais_nin

Post by anais_nin »

cHupjahalic@ wrote:
anais_nin wrote:A kad se prica krivci su svi, djevojcice, roditelji, drustvo....a pravi krivci odu u zatvor par mjeseci i onda opet masu rucicama na slobodi :x :x :x sve dok kazna ne bude odgovarala tezini zlocina, tesko da ce se tu ista promjeniti :roll:
nije tako samo u Bosni nego svugdje po svijetu.
oni koji siluju odleze mjesec-dva (pa daj Boze i toliko) i opet kud koji mili moji. bitno je da se budzet za sastanke i kafice odvaja a sve dok ne plati dijete od kakvog politicara (zalosno je da to oni moraju osjetiti na svojoj kozi prije nego bilo sta poduzmu) mozemo mi samo sanjati da ce doci do stroge kazne. :x
slazem se....slican problem je svuda u svijetu :roll: ali o silovanju, prostituciji, trgovini ljudima (posebno zenama i djecom), pa o tome se najbolje suti :roll:
Arogantni

Post by Arogantni »

Samo da kazem: Naslov teme je KATASTROFALAN :-)

Moras ga promjeniti u nesto bolje...

Pa ako ti stavi neko nesto u pice (trebi), nije to samo da hoce da te siluje, mozda hoce da te izbunari :?

Fala na razumjevanju :D
lolita_xx

Post by lolita_xx »

Arogantni wrote:Samo da kazem: Naslov teme je KATASTROFALAN :-)

Moras ga promjeniti u nesto bolje...

Pa ako ti stavi neko nesto u pice (trebi), nije to samo da hoce da te siluje, mozda hoce da te izbunari :?

Fala na razumjevanju :D
ne znam do cega je...ali ja nikako ne mogu tebe da razumijem :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

No_oNe__ wrote: Izvini anais_nin - da li bi ti dok si bila u srednjoj skoli isla nekom strancu u stan da gledas farmerke?? Sama sa jos jednom prijateljicom.
JA NE BIH NIKADA NI ZA ZIVU GLAVU!
eh, la`ko je govoriti sada kada smo svi 10-15 godina stariji, a dosta nas je i zaboravilo koliko je la`ko djevojcice, muskice u tim godinama preokrenuti. :roll:
No_oNe__ wrote:Gdje god sam isla, bez jos omanje grupe djevojaka nisam isla. A izlazila sam po nevidjenim rupama, ljudi su se snebivali kad bi culi gdje to nase drustvo izlazi.
ne bi isla a opet si isla gdje u biti nisi/ste trebali ici.
srecom, nista vam se nije desilo a vjeruj da je moglo.
i silovanje se moze desiti bilo gdje i u bilo koja doba. i opet krive djevojcice je li?
sve i jednom sto postupa prema djevojcicama tako sto ih siluje treba odsjeci onu stvar, zatvoriti ga i izmlatiti da se ne moze dici.

meni nikako nije jasno kako da se uvijek pljuje po zrtvama umjesto da se skoncentrisemo na glavni problem i gledamo da ga rijesavamo: dio po dio.
Arogantni

Post by Arogantni »

lolita_xx wrote:ne znam do cega je...ali ja nikako ne mogu tebe da razumijem :D
lolita, bolje ti je suti da ti nebi stavio DROGU ZA SILOVANJE u pice :D :D :D
lolita_xx

Post by lolita_xx »

Arogantni wrote:
lolita_xx wrote:ne znam do cega je...ali ja nikako ne mogu tebe da razumijem :D
lolita, bolje ti je suti da ti nebi stavio DROGU ZA SILOVANJE u pice :D :D :D
moze droga bez silovanja :D
Post Reply