Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
anais_nin wrote:uzivaj ja sam zauzeta toronto film festivalom naredne 2 sedmice
inace te sminkeraj zabave nisu moj stimung a i prosjek godina je prenizak za mene
e
jesi li ti single?
a usput...
da imam nekoga, isla bih i ja na festival
ima jako puno finih filmova ove godine
ma ja volontiram i radim (ove godine NA George Clooney-iju ) na festivalu svake godine a filmove gledam izmedju
koji su filmovi za preporucit
ja sam skroz ispao iz toga pod ovim holiwoodskim uticajem.....nazalost
ti mala ces se morati strpljenju nauciti tek studiram program, *Ebem vas ja oko 550 filmova ima, ko da ja sve napamet znam....necu da vam preporucujem filmove koji ce izaci u kinima u okviru od 2 mjeseca nakon festivala jer to je bezze upravo tabirim ove kvalitetne neholivudske pa cu vam oboma staviti listu
anais_nin wrote:ti mala ces se morati strpljenju nauciti tek studiram program, *Ebem vas ja oko 550 filmova ima, ko da ja sve napamet znam....necu da vam preporucujem filmove koji ce izaci u kinima u okviru od 2 mjeseca nakon festivala jer to je bezze upravo tabirim ove kvalitetne neholivudske pa cu vam oboma staviti listu
anais_nin wrote:ti mala ces se morati strpljenju nauciti tek studiram program, *Ebem vas ja oko 550 filmova ima, ko da ja sve napamet znam....necu da vam preporucujem filmove koji ce izaci u kinima u okviru od 2 mjeseca nakon festivala jer to je bezze upravo tabirim ove kvalitetne neholivudske pa cu vam oboma staviti listu
nisam stpljiva
ja sam regulator
hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moraces se nauciti strpljenju, i na ovoj i na onoj drugoj temi
bez zeze, napisacu vam par naslova samo malo kasnije, ubih se listajuci da vidim koje je koji film
sljedeci uskoro izlaze (septembar i oktobar) u kinima tako da ja ih ne bih isla gledati na festivalu:
MICHAEL CLAYTON
RESERVATION ROAD
EASTERN PROMISES
FUGITIVE PIECES
THE BRAVE ONE
JESSE JAMES
THE GIRL IN THE PARK
IN THE VALLEY OF ELAH
E sad sve zavisi od ukusa....moj savijet vam je da se upisete za one alerts na stranici festivala, posalju vam svaki dan za koje filmove su ostale karte...ja sam na taj nacin isla gledati filmove koji mi mozda ne bi pali na pamet a koji bi na kraju ispali skroz super ja volim stranjske (drugim rijecima ne-holivudske) tako da evo nekih koji su meni na listi ili da pokusam odgledati ili da vidim poslije festivala (ima i par americkih na ovoj listi)