Prijateljska utakmica BiH - Hrvatska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- dexcox
hvala pape legendo vec sam se zabrino da ce i tema otic u kurac...
koliko god vas ista nerviralo oko bilo cijeg nacionalizma .. treba imati na umu da smo mi domacini utakmice i da trebamo takvi i biti.
kako jbt otic u hrvatsku a to je svima neminovno ako napravimo sranje u sarajevu nebitno jesmo li isprovocirani ili nismo??
koliko god vas ista nerviralo oko bilo cijeg nacionalizma .. treba imati na umu da smo mi domacini utakmice i da trebamo takvi i biti.
kako jbt otic u hrvatsku a to je svima neminovno ako napravimo sranje u sarajevu nebitno jesmo li isprovocirani ili nismo??
-
Santos
Kuku meni i sastava.Volio bi da pobjede nasi ali ako Hrvatska bude htjela imalo ozbiljno pristupit igri pusiona je zagarantovana.Sto se tice Rascica kad bi i kapiten Zelje bio taj igrac veze nema i onaj go sto je dao Genku svi znamo da je bila poklon lopta dao bi ono i Komsic Taso.
- alphonse kauders
adonis wrote:Jeli ko zna koliko su karte za tekmu?
2 x 10 KM, 2 x 15 KM..
- Edin H.
Nesto kontam da skuckam koju marku, platim gdje treba i odigram koju utakmicu za reprezentaciju...Majstorinho wrote:Da!Zato sto igra u Sarajevu.peanuth wrote:Ma cime je zasluzio?? sto igra u Sarajevu?? sto je dao go Genku?nema to veze sa Zeljom..
jednostavno je stvar sto ima boljih igraca od Rascica koje je mogao da zovne..
Ja znam da treba Muzurovicu za penzije, Ahmetu za skolovanje nasljednika u Londonu, a drago mi je da je i Munib potentan za svoje godine, a i to kosta ali zaista kada ce se gospodari zivaca bosanskih navijaca
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
Nisam neki fudbalski strucnjak ali zar nebi trebali imati neke rezervne odbrambene igrace ako se igra 4-4-2. 6 napadaca je na spisku a odbrana skrpljena sa 4 u prvom timu.
Sve nesto kontam da ce biti busiona.
Sve nesto kontam da ce biti busiona.
-
peanuth
ma nece bit pusione.. tu su igraci sarajeva.. nova svjetska golmanska zvijezda alaim i u napadu buduci centarfor barcelone rascic
(paznja Ironija)
a jedan go u predkolu lige prvaka ne znaci da si u formi a i ne znaci da nesto vrijedis..
i ove ostale ne treba komentarisat...odbrana nije ni zasto..a svima koji i malo imaju uvidjaja u fudbal znaju da je temelj svake dobre ekipe dobra odbrana..
sve u svemu jadni smo mi sa ovakvom ekipom...cast izuzetcima..
najzalosnije sto se na kraju uvijek razocaramo..ponadamo se necemu i onda padnemo na nos..
a jedan go u predkolu lige prvaka ne znaci da si u formi a i ne znaci da nesto vrijedis..
i ove ostale ne treba komentarisat...odbrana nije ni zasto..a svima koji i malo imaju uvidjaja u fudbal znaju da je temelj svake dobre ekipe dobra odbrana..
najzalosnije sto se na kraju uvijek razocaramo..ponadamo se necemu i onda padnemo na nos..
- rajvosa^
Mislim da ce ova tekma ipak biti nesto vis od onog "ma prijateljska bezzzze"
Prvo Hrvatska kolko znam prvi put gostuje u SA
Drugo - BiH repka jedva ceka da odere nekog od susjeda, a HR bi bio najveci plijen kao i najbolja na tlu bivse Juge.
Trece - HR isto tako zna da ako zijani od BiH pricat ce se godinama, pa makar i prijateljska tekma.
Ovu ce tekmu pratiti svi na tlu bivse juge, sto radi rezultata, sto da vide hoce li biti belaja. Ovo daje dodatni moral repkama. Nadam se da nece biti belaja, al eto.
HR-BiH 3-2
I niko mi ne odgovori jel ima negdje na internetu da se moze pratiti uzivo?
Prvo Hrvatska kolko znam prvi put gostuje u SA
Drugo - BiH repka jedva ceka da odere nekog od susjeda, a HR bi bio najveci plijen kao i najbolja na tlu bivse Juge.
Trece - HR isto tako zna da ako zijani od BiH pricat ce se godinama, pa makar i prijateljska tekma.
Ovu ce tekmu pratiti svi na tlu bivse juge, sto radi rezultata, sto da vide hoce li biti belaja. Ovo daje dodatni moral repkama. Nadam se da nece biti belaja, al eto.
HR-BiH 3-2
I niko mi ne odgovori jel ima negdje na internetu da se moze pratiti uzivo?
- van Basten
Problem(i) oko poziva Raščiću jeste u sljedećem:
- On je po vokaciji napadač a pozvan je naknadno nakon što je iz spiska ispao Muharemović kojeg se vodi kao odbrambenog igrača.
- I sam Raščić je zadnjih dana krpan toliko da jedva stoji na nogama
- On je po vokaciji napadač a pozvan je naknadno nakon što je iz spiska ispao Muharemović kojeg se vodi kao odbrambenog igrača.
- I sam Raščić je zadnjih dana krpan toliko da jedva stoji na nogama
-
Hakala
isti kurac,svakako nece ulazit,eventualno 5 min.da mu udje u CV za buducu prodaju.
a steta je za muharmovica,to je jedini igrac sarajeva koji je po mom ukusu,i konacno se se rijesili musica,koji godinama nigdje nije igrao(osim u repki)...i sada ovaj peh,vjerovantno ce nekog stopera morati staviti na desnog beka,jer alternative nema.
pape, ocekuj inavziju kulturnjaka s onu stranu.ali prije svega onih sto se moraju dokazivati svojoj *matici*
.najbolje da to po kratkom postupku
inace ce zbog provokacija neko nevin uzvratit,pa zaplatit
nadam se da necemo izgubiti,docim ce nasa mlada reprezentacija biti ponizena.ali to je vec duza prica
a steta je za muharmovica,to je jedini igrac sarajeva koji je po mom ukusu,i konacno se se rijesili musica,koji godinama nigdje nije igrao(osim u repki)...i sada ovaj peh,vjerovantno ce nekog stopera morati staviti na desnog beka,jer alternative nema.
pape, ocekuj inavziju kulturnjaka s onu stranu.ali prije svega onih sto se moraju dokazivati svojoj *matici*
nadam se da necemo izgubiti,docim ce nasa mlada reprezentacija biti ponizena.ali to je vec duza prica
- sekiracija
Moje misljenje je da smo mi pobijedili,a bilo bi dobro da bude dosta izmijena,ono da svi probaju loma.
Nadam se da Muzur cita ovaj forum i da ce izaci u susret mojim zeljama,
Nadam se da Muzur cita ovaj forum i da ce izaci u susret mojim zeljama,
-
Stari
Vidim da su i neki od mojih komentara uklonjeni sa ove teme Ne znam ljudi moji ...da li zbog toga sto se ne sjecam jesam li sto-god lanuo u nekom od njih ...ili zbog toga sto sam stvarno u zadnje vrijeme izbudalio...ili mozda komentari i nisu uklonjeni samo ih ja u svom dilirijumu ne umijem pronaci....tko bi to sad mogao znati.
Rekoh ne znam zbog cega je to tako ...oduvijek sam bio pun postovanja spram lika i djela njihovih exelencija zoom-a i Papeta ....ali mi ovom cistkom na ovoj temi ... pomalo pocinju liciti na nekakvog dezurnog oficira u JNA...i to stazistu ...
Stanite malo ljudi moji ...Pa ja sam za ideju ...multi-kulti zajednice, ...ja sam za ideju miroljubive koegzistencije svih naroda i narodnosti ... i nisam neprijatelj nikom osim onih koji se sami tako deklarisu ...znaci kao neprijatelji.
::::::::::::::::------II-------II-------II-------II----------:::::::::::::::::::::
A apropo utakmice ... ma bice dobro... vrijeme radi za nas ...
Rekoh ne znam zbog cega je to tako ...oduvijek sam bio pun postovanja spram lika i djela njihovih exelencija zoom-a i Papeta ....ali mi ovom cistkom na ovoj temi ... pomalo pocinju liciti na nekakvog dezurnog oficira u JNA...i to stazistu ...
Stanite malo ljudi moji ...Pa ja sam za ideju ...multi-kulti zajednice, ...ja sam za ideju miroljubive koegzistencije svih naroda i narodnosti ... i nisam neprijatelj nikom osim onih koji se sami tako deklarisu ...znaci kao neprijatelji.
::::::::::::::::------II-------II-------II-------II----------:::::::::::::::::::::
A apropo utakmice ... ma bice dobro... vrijeme radi za nas ...
-
Umjetnik a
ti nam reci iz njemačke kako se pravi sastavpeanuth wrote:ma nece bit pusione.. tu su igraci sarajeva.. nova svjetska golmanska zvijezda alaim i u napadu buduci centarfor barcelone rascic(paznja Ironija)
3 pobjede iz zadnja 3 susreta sa svim problemima je meni extra
šta vam smeta Raščić, čovjek igra svom snagom
ili je to što nema nikog iz Želje
mlada repka će nam biti ponižena
- Miner
Moram se osvrnuti na komentare u vezi sa kvalitetom Rascica.
Slazem se da je pozvano previse napadaca, ali u isto vrijeme mislim da je Rascicu bilo mjesto medju pozvanim.
Gol koji je zabio Genku (ko biva ono bi svako zabio) ne govori o kvaliteti. Igrac se ne cijeni samo na osnovu broja golova koje je postigao. Nama je oduvjek nedostajalo trkaca (a to Rascic po mom misljenju jeste) jer smo sa "fudbalskim umovim" uvijek dobro stajali
Na domacem terenu se uvijek igra ofanzivnije bez obzira na protivnika, a ofanziva znaci i trka za odbrambenim igracima protivnickog tima. Nadam se da ce toga biti u srijedu i da ce nam to uz podrsku biti prednost u odnosu na, u ovom trenutku, ipak kvalitetniju Hrvatsku.
Slazem se da je pozvano previse napadaca, ali u isto vrijeme mislim da je Rascicu bilo mjesto medju pozvanim.
Gol koji je zabio Genku (ko biva ono bi svako zabio) ne govori o kvaliteti. Igrac se ne cijeni samo na osnovu broja golova koje je postigao. Nama je oduvjek nedostajalo trkaca (a to Rascic po mom misljenju jeste) jer smo sa "fudbalskim umovim" uvijek dobro stajali
Na domacem terenu se uvijek igra ofanzivnije bez obzira na protivnika, a ofanziva znaci i trka za odbrambenim igracima protivnickog tima. Nadam se da ce toga biti u srijedu i da ce nam to uz podrsku biti prednost u odnosu na, u ovom trenutku, ipak kvalitetniju Hrvatsku.
- alphonse kauders
Ja mislim da će najvjerovatnije početi utakmicu ovako:
--------------------------Gušo (Alaim)-------------------------
Berberović----------Bajić-------------Nadarević------Hrgović--
-----------------Damjanović------Rahimić---------------------
Bartolović--------------------------------------Misimović------
----------------------Džeko------Muslimović----------------------
Ovo i ne izgleda tako grozno, ali od zamjena imamo jedino upotrebljivo Čustovića i Ibiševića i mooooožda Ibričića, sve ostalo je za plakati..
Fakat ne kontam kako misli uvesti Raščića u igru.....
--------------------------Gušo (Alaim)-------------------------
Berberović----------Bajić-------------Nadarević------Hrgović--
-----------------Damjanović------Rahimić---------------------
Bartolović--------------------------------------Misimović------
----------------------Džeko------Muslimović----------------------
Ovo i ne izgleda tako grozno, ali od zamjena imamo jedino upotrebljivo Čustovića i Ibiševića i mooooožda Ibričića, sve ostalo je za plakati..
Fakat ne kontam kako misli uvesti Raščića u igru.....
-
peanuth
ja ti glupe poruke.Umjetnik a wrote:
ti nam reci iz njemačke kako se pravi sastav
3 pobjede iz zadnja 3 susreta sa svim problemima je meni extra
šta vam smeta Raščić, čovjek igra svom snagom
ili je to što nema nikog iz Želje
mlada repka će nam biti ponižena
kakve veze ima ko odakle prica??jesi ti vec bosanac od mene sto ti sjedis u rajvosa?? idi bizi ba..
i kakva veze ima repka sa zeljom??
- Miner
[Fakat ne kontam kako misli uvesti Raščića u igru.....[/quote]
Evo ovako: Dzeko je na posljednjoj utakmici usao posljednjih 11 minuta a Misimovic (koji je po vokaciji vrlo ofanzivan veznjak) nije uopce igrao.
Rascic je s druge strane u startnih 11 i mislim da bi u najmanju ruku trebao biti tu za potrebu da uskoci u drugom poluvremenu i osvjezi napad.
Evo ovako: Dzeko je na posljednjoj utakmici usao posljednjih 11 minuta a Misimovic (koji je po vokaciji vrlo ofanzivan veznjak) nije uopce igrao.
Rascic je s druge strane u startnih 11 i mislim da bi u najmanju ruku trebao biti tu za potrebu da uskoci u drugom poluvremenu i osvjezi napad.
- burekodsira
a i nije mu prva tekma za repku... uso je ko zamjena barbarezu u njemackoj protiv japana
-
radeljas
samo kod nas moze igrac koji je igrao 2 i po medjunarodne utakmice i dao 1 slucajan go (konobare i kuhare sa malte ne racunam) upasti u repku tek tako. o alaimu, tom "sjajnom" golmanu, iz parlamenta opstine centar, necu reci ni rijeci, posto se on vec ustalioburekodsira wrote:a i nije mu prva tekma za repku... uso je ko zamjena barbarezu u njemackoj protiv japana
-
Majstorinho
Jako ste pokvareni i ljubomorni.Admir Rascic se borio kao lav u pretkolima lige prvaka.Sav je bio u zavojima kad se bukvalno hrvao sa odbranom Dynama iz Kijeva.Momak se bori,a vi nesto pametujete.Posebno ovi veliki Bosanci iz dijaspore.
-
LSD
Ma Rale je pozvan da se proba prodati.Pozivao je njega i Baka kada smo igrali prijateljsku sa Japanom u Dortmundu,cak mu je i pola sata igre kao i Vladavicu.Mene ne cudi to,toga ce uvijek biti.Nista posebno-pokusaj da se igrac u jacoj prijateljskoj utakmici pokusa prodati,posto ce biti menadzera na tribinama.Sto bi ja volio da je pozivanje Raleta jedini preostali problem nase repke