Sumnjam da je rokenrol najjaci svjetski pravac, ustvari uvjeren sam da nije. Ako pogledamo billboard listu, tu nema mjesta za rokenrol, uglavnom je to neki pop, house i pokusaj hip-hopa.DaysleepeR wrote:ovo pitanje može postaviti samo neko ko živi u ovoj informativnoj blokadi BH medija sa kojih je rock 'n roll protjeran još od 1996 godine
jeste li vi svjesni koliki broj open air festivala se dešava širom evrope i svijeta tokom ljeta koliki broj ljudi iste posjećuje?
postavljač teme i pitanja nek pištolj i ubije se odmah, rock 'n roll je od 70-ih godina pa do danas najjači svjetski muzički pravac bez premca
svaka pop zvijezda (MJ, Madonna, Lady Gaga, ko god) kad su htjeli da dostignu maksimum fanova koketirali su sa rokenrolom
naravno sve vrijedi za normalan ostatak svijeta a ne za ovu papansko - seljačku rupu od države
ali da je umro, nije ni to. Mozda ga nema u nekim formama po kojima ga neki pamte (sta ja znam, oni hpici, eks ju rok), ali sigurno je tu. Bas kao sto si naveo, bezbroj festivala se odrzava, tako da je i smijesno da se kaze da je rokenrol umro ili da izumire.
Meni to nekako najvise potenciraju ljudi koji slusaju te neke stare bendove, pa ono: "nemate vi pojma sta slusate, ovo je umjetnost, nazalost malo je nas koji znamo sta valja, mi smo posebni, bla bla".