ako me upita iste sekunde skacem sa starog mostaspijun_KA wrote:Pitaj ti to "moga" Salkana sto u vodu skace, pa ce ti on dati odgovormostarac wrote:pa bona moja je sansa a ne tvoja, a sto me bona propustas. Da me vidis kako sam krasan, mlad i neukusanspijun_KA wrote: Ovu propustam...![]()
![]()
![]()
![]()
opklada vezana za slijedeci tekst
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Salko sto je u vodu skako
-
spijun_KA
DUSA MOJA, pa gdje si ti meniSalko sto je u vodu skako wrote:ako me upita iste sekunde skacem sa starog mostaspijun_KA wrote:Pitaj ti to "moga" Salkana sto u vodu skace, pa ce ti on dati odgovormostarac wrote: pa bona moja je sansa a ne tvoja, a sto me bona propustas. Da me vidis kako sam krasan, mlad i neukusan![]()
![]()
![]()
Nemoj skakati...Ne das ti mene tako lahko, jel tako
-
mostarac
eh cuj autogram. Ako me dajinica pusti dobices i odlazak na kafu, al ja ne smijem nista bez nje, dok me ona ne pustispijun_KA wrote:Eto, ja sam tvoja obozavateljka, pa mogu li dobiti autogram preko PPmostarac wrote:nisam ja bona ljubomoran![]()
Ubicu vas sto zacataste co'jeku temu, a ja sam na njoj tako divno zborio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a sto se detalja tice, polako bona![]()
![]()
skocicu i to na glavu u inat svima hercegovcima a narocito mostarcimaspijun_KA wrote:DUSA MOJA, pa gdje si ti meniSalko sto je u vodu skako wrote:ako me upita iste sekunde skacem sa starog mostaspijun_KA wrote: Pitaj ti to "moga" Salkana sto u vodu skace, pa ce ti on dati odgovor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj skakati...Ne das ti mene tako lahko, jel tako![]()
![]()
![]()
- danas
haj idi vise nesreco, da se malo i ja odmorim od tebemostarac wrote:eh cuj autogram. Ako me dajinica pusti dobices i odlazak na kafu, al ja ne smijem nista bez nje, dok me ona ne pustispijun_KA wrote:Eto, ja sam tvoja obozavateljka, pa mogu li dobiti autogram preko PPmostarac wrote:nisam ja bona ljubomoran![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
mostarac
bola nije problem. Bicemo ponosni, samo cu te ja navodit gdje i kako da skocisSalko sto je u vodu skako wrote: skocicu i to na glavu u inat svima hercegovcima a narocito mostarcimaeto mu ga sad
![]()
![]()
eto @spijun_KA dajinica je odobrila da idemo na kafu
Last edited by mostarac on 18/08/2007 00:56, edited 1 time in total.
-
spijun_KA
mostarac wrote:eh cuj autogram. Ako me dajinica pusti dobices i odlazak na kafu, al ja ne smijem nista bez nje, dok me ona ne pustispijun_KA wrote:Eto, ja sam tvoja obozavateljka, pa mogu li dobiti autogram preko PPmostarac wrote:nisam ja bona ljubomoran![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Necu kafu, hocu autogram!
P.S. Ne ispituj mi Salkana, jesi li me cuo
evo me samo da kupace gacice obucemmostarac wrote:aaa @ dajinica mi priznala da sam genije![]()
![]()
![]()
Salko pitam te
Haj sad s mosta skaci, al ja cu ti pokazat odakle
-
mostarac
ne trebaju ti kupaceSalko sto je u vodu skako wrote:evo me samo da kupace gacice obucemmostarac wrote:aaa @ dajinica mi priznala da sam genije![]()
![]()
![]()
Salko pitam te
Haj sad s mosta skaci, al ja cu ti pokazat odaklepokazi mi gdje je najplice i tu cu da skocim
![]()
mislis da skocim kao slobodni rekreativacmostarac wrote:ne trebaju ti kupaceSalko sto je u vodu skako wrote:evo me samo da kupace gacice obucemmostarac wrote:aaa @ dajinica mi priznala da sam genije![]()
![]()
![]()
Salko pitam te
Haj sad s mosta skaci, al ja cu ti pokazat odaklepokazi mi gdje je najplice i tu cu da skocim
![]()
ma nek me ispitujespijun_KA wrote:mostarac wrote:eh cuj autogram. Ako me dajinica pusti dobices i odlazak na kafu, al ja ne smijem nista bez nje, dok me ona ne pustispijun_KA wrote: Eto, ja sam tvoja obozavateljka, pa mogu li dobiti autogram preko PP![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Necu kafu, hocu autogram!
P.S. Ne ispituj mi Salkana, jesi li me cuo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
skocicu ali u plicak i to na glavu pa nek cijela herzegovina vidi sta je bosanska glavamostarac wrote:pa bice bona. ja cu pazljivo dozirat dubinuspijun_KA wrote:Ne skaci, ne skacimostarac wrote:skoci skoci![]()
![]()
![]()
Ipak mi Salko treba da bude u jednom komadu![]()
![]()
-
spijun_KA
Znam ja sta je ta glava, mislim kakva je bosanska...Salko sto je u vodu skako wrote:skocicu ali u plicak i to na glavu pa nek cijela herzegovina vidi sta je bosanska glavamostarac wrote:pa bice bona. ja cu pazljivo dozirat dubinuspijun_KA wrote: Ne skaci, ne skaci![]()
![]()
![]()
Ipak mi Salko treba da bude u jednom komadu![]()
![]()
![]()
ma pusti me da im polupam sav onaj kamen u mostaruspijun_KA wrote:Znam ja sta je ta glava, mislim kakva je bosanska...Salko sto je u vodu skako wrote:skocicu ali u plicak i to na glavu pa nek cijela herzegovina vidi sta je bosanska glavamostarac wrote: pa bice bona. ja cu pazljivo dozirat dubinu![]()
![]()
![]()
Zato necu da ostanes bez nje... Pusti se inata
![]()