kad on i ona igraju u razlicitim ligama

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Kwaheri

Post by Kwaheri »

danas wrote:
zena wrote:ja bih nesto rekla..al teta danas se nahorozila :D :oops:
cu nahorozila :?
ma 'vaka sam ti ja uvijek :D samo ti reci :oops: :D
u moju kucu... je dosta jedno s fakultetom :oops: :D
mislim, zasta ce mu..imam ja s kim pricat :D
danas

Post by danas »

mima wrote:
ztluhcs wrote:...i javi nam da li je dobar (unutarbračni) sex dovoljan razlog za metilja u životu...

Žene... Šta sve neće zbog sexa uraditi :D
A sta sve nece muskarci uraditi zbog sexa!!!!!!!!
ma jok, muskima je samo vazno da ne ozene metilja :D :D sve ostalo moze, pa cak i los (unutarbracni) sex :D

PS @hanuma:
i ja velim, dosta je jedno :kravata:
a oko kuce dobro zaprasi :D onim praskom protiv metilja :oops: i bice sve tamam :wink: :D
Kwaheri

Post by Kwaheri »

danas wrote:
mima wrote:
ztluhcs wrote:...i javi nam da li je dobar (unutarbračni) sex dovoljan razlog za metilja u životu...

Žene... Šta sve neće zbog sexa uraditi :D
A sta sve nece muskarci uraditi zbog sexa!!!!!!!!
ma jok, muskima je samo vazno da ne ozene metilja :D :D sve ostalo moze, pa cak i los (unutarbracni) sex :D

PS @hanuma:
i ja velim, dosta je jedno :kravata:
a oko kuce dobro zaprasi :D onim praskom protiv metilja :oops: :D
zaprasiTTO... samo drvosjece :D il phd :D ove poluskole ne dolaze u obzir :D :oops:
bedifferent12

Post by bedifferent12 »

Image

evo jednog drvosjece... :D
danas

Post by danas »

zena wrote:ove poluskole ne dolaze u obzir :D :oops:
jel' ovo hoces da kazes da ako nema phd da je metilj :oops: :D :D
O.o

Post by O.o »

A jel iko obrazlozio il naceo barem onu kad su oboje paraziti?
Nasla krpa zakrpu?
danas

Post by danas »

O.o wrote:A jel iko obrazlozio il naceo barem onu kad su oboje paraziti?
Nasla krpa zakrpu?
ja sam upravo posla da se potpisem da smo i cojek mi i ja oboje 100% metilji :D :D tajna bracne srece :lol:
Stari

Post by Stari »

Taman sam bio pomislio da se radi o fudbalu pa rekoh sam sebi ..."eh evo fine teme i za nas penzionere na odjelu ljubav & sex"
cuj : kad on i ona igraju u razlicitim ligama
Kad ono ...jedno veliko ...medjutim....Cuj o skoli se radi

Ts...ts....ts...

He ljudi moji ..ljudi moji ....pa ja sam davao ispite ...pa dobro :-? neke sam i sfusario ....a ona ...cvijetak jedan mirisni ...je bila zapela svojski sa jednim masinbravarom... koji je doduse vozao audia 100cc...Zaboravila je bila sve zajednicke tulume ....zaboravila je bila sve rjesene jednacine koje sam ja pomogao rijesiti....zaboravila je bila...ma sve sve sve. Jaoo kad se samo toga sjetim ....a pamtim to ko da je bilo danas

PS
Dobro sad ...jesam ja ruzan ko lopov...ali nije ni ona bila neka sad...
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

bio sam sa zenom iz druge zemlje, nista se nismo razumjeli, a nije nam moglo biti bolje, od doktorice do cistacice, sve su kod mene dobrodosle
In_side

Post by In_side »

bedifferent12 wrote:Image

evo jednog drvosjece... :D

Uh kad te ove ruke zajme :D nema bjezat
O.o

Post by O.o »

In_side wrote: Uh kad te ove ruke zajme :D nema bjezat
A i nos mu nije losh :D
Zhaba

#37 Re: kad on i ona igraju u razlicitim ligama

Post by Zhaba »

bedifferent12 wrote:sljedece:
ja znam sad nabrojati 5 parova iz moje blize okoline u kojima je ona ta koja je pametnica, okretna, uspjesna, gura fax i/ili karijeru... a on se jedva provlaci... obnavlja godine na faxu, ispija kafe s rajom i td.
sta je to sa djevojkom koja odluci da ce se vezati za nekoga ko, ocigledno, ne moze ni primirisati njenom potencijalu s jedne strane?
i, koji su fenomen momci, koji nemaju ambicija da prate svoji djevojku/zenu u korak?
sto je super: sve ove veze se cine kao da stvarno dobro ferceraju!? ona odusevljena sto je neko voli, a on sto ne mora nista raditi... i mirna bosna!
sta vi mislite?
poznat mi taj fenomen a i obrnuto...bitno je da ferca i da im je dobro a iz kojeg razloga je nebitno zar ne???
In_side

Post by In_side »

O.o wrote:
In_side wrote: Uh kad te ove ruke zajme :D nema bjezat
A i nos mu nije losh :D
Jel istina da ono " kakav- koliki mu je nos toliko mu je hasim :D "
rashid

Post by rashid »

tataratira wrote:sex
Hallloooooooooooooooooooooooo
bug

#40 Re: kad on i ona igraju u razlicitim ligama

Post by bug »

ja znam sad nabrojati 5 parova iz moje blize okoline u kojima je ona ta koja je pametnica, okretna, uspjesna, gura fax i/ili karijeru... a on se jedva provlaci... obnavlja godine na faxu, ispija kafe s rajom i td.
sta je to sa djevojkom koja odluci da ce se vezati za nekoga ko, ocigledno, ne moze ni primirisati njenom potencijalu s jedne strane?
i, koji su fenomen momci, koji nemaju ambicija da prate svoji djevojku/zenu u korak?
sto je super: sve ove veze se cine kao da stvarno dobro ferceraju!? ona odusevljena sto je neko voli, a on sto ne mora nista raditi... i mirna bosna!
sta vi mislite?
nekim te stvarima u zivotu nauci skola :D a mnogo vaznijim sam zivot :D
inteligencija kazu i jeste :D sposobnost snalazenja u nepoznatim okolnostima..dakle metodom dedukcije :D u vezi u kojoj je ona karijeristica :D a on zgubidan :D 1:0 za njega :D
pitt

Post by pitt »

to je sedmica na lottu :D:D:D
Zhaba

Post by Zhaba »

pitt wrote:to je sedmica na lottu :D:D:D
ma nije ba cini ti se :D :D
alphonse kauders

#43 Re: kad on i ona igraju u razlicitim ligama

Post by alphonse kauders »

sta vi mislite?
Ovo je užasno površno gledanje stvari. Po tvom mišljenju bi ambiciozna cura trebala biti samo sa ambicioznim frajerom, pa da tu bude u suštini poklapanje interesa jer svako ganja svoju karijeru i svoje ambicije, samo je pitanje gdje će se tu naći vrijeme jedno za drugo ( ne kažem da ne može).

Samo te djevojke znaju zašto su s takvim momcima koje ti opisuješ ali - možda ih ovi znaju saslušati, možda ih paze kao malo vode na dlanu, možda ih nenormalno vole i šta sad - je li to prepreka što će je on na faksu stići za 2-3 godine?

Vidiš poznajem i ja sličnih parova, ali uopšte ne mislim da su faks, posao, ambicije mjerilo vrijednosti nečijeg potencijala, jer ove što znam - u dosta slučajeva su upravo ovi "neambiciozniji" (bar u razgovoru sa mnom) ti koji su interesantniji, duhovitiji, načitaniji (valjda imaju vremena dok obnavljaju godine na faksu :-) ), otvoreniji, opušteniji itd...

Zato se ba i ljubav ne može mjeriti takvim glupostima za koje ti misliš da su mjera stvari.

Eto, toliko:)
anais_nin

#44 Re: kad on i ona igraju u razlicitim ligama

Post by anais_nin »

danas wrote:jel' ovo volume II one teme kako joj momak/muz mora imati faks :?

sad zeljno iscekujem 'obrazovanu' zensku postavu da doleti, da se pohvale malo kako hairlija u njihA ima zavrsen fakultet :D nije sala bome :D ha ja, pa nece one SUsvakim :wink: -- kad vec puse, nek je makar qurac sa diplomom :D
ja se lozim na jednog sto popravlja krovove :oops: al je pravooooo nacitan :D pika li se to? :lol: :lol: :lol: :D
Zhaba

#45 Re: kad on i ona igraju u razlicitim ligama

Post by Zhaba »

anais_nin wrote:

sad zeljno iscekujem 'obrazovanu' zensku postavu da doleti, da se pohvale malo kako hairlija u njihA ima zavrsen fakultet :D nije sala bome :D ha ja, pa nece one SUsvakim :wink: -- kad vec puse, nek je makar qurac sa diplomom :D
ja se lozim na jednog sto popravlja krovove :oops: al je pravooooo nacitan :D pika li se to? :lol: :lol: :lol: :D
pika ako je dobar :wink: :D :D
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

#46 Re: kad on i ona igraju u razlicitim ligama

Post by Bea_Trix »

Zhaba wrote:
anais_nin wrote:

yooo to ko iz filmova :D ja zasad trazim nacitanog majstora borilakih vjestina :lol: :lol:
anais_nin

#47 Re: kad on i ona igraju u razlicitim ligama

Post by anais_nin »

alphonse kauders wrote: Ovo je užasno površno gledanje stvari. Po tvom mišljenju bi ambiciozna cura trebala biti samo sa ambicioznim frajerom, pa da tu bude u suštini poklapanje interesa jer svako ganja svoju karijeru i svoje ambicije, samo je pitanje gdje će se tu naći vrijeme jedno za drugo ( ne kažem da ne može).

Samo te djevojke znaju zašto su s takvim momcima koje ti opisuješ ali - možda ih ovi znaju saslušati, možda ih paze kao malo vode na dlanu, možda ih nenormalno vole i šta sad - je li to prepreka što će je on na faksu stići za 2-3 godine?

Vidiš poznajem i ja sličnih parova, ali uopšte ne mislim da su faks, posao, ambicije mjerilo vrijednosti nečijeg potencijala, jer ove što znam - u dosta slučajeva su upravo ovi "neambiciozniji" (bar u razgovoru sa mnom) ti koji su interesantniji, duhovitiji, načitaniji (valjda imaju vremena dok obnavljaju godine na faksu :-) ), otvoreniji, opušteniji itd...

Zato se ba i ljubav ne može mjeriti takvim glupostima za koje ti misliš da su mjera stvari.

Eto, toliko:)
potpisujem :D

znam da je grozno trpati ljude u "lige"...ali cinjenica je da na ovaj ili onaj nacin vecina nas je rangirana po generalnoj pozeljnosti na "ljubavnom" trzistu....ono sto vecina nikako da skonta je da to nisu apsolutno vrijednosti i da je sve to relativno da i "najpozeljnije" osobe nisu pozeljne svima a ni one najnepozeljnije su NEKOM pozeljne :D

ista kolicina ide u iscudjavanje kad je velika razlika u "kvalitetu" izgleda partnera....ono drama zgodan frajer a cura 'nako, ili obrnuto :oops:

srecom ne privlace nas iste stvari niti svi imamo iste definicije srece......druga stvar tesko je ocijeniti kvalitetu necije veze osim ako nisi i sam dio nje :D ja se vise iscudjujem kad vidim da osobe ostaju u vezi i kad ih neko maltretira, ponizava, zlostavlja, kad trpe ovisnike, kockare, kriminalce itd itd :D to mi je cudno :roll:

ali samo zato sto neko nema fakultetsko obrazovanje, ili nema nekih posebnih aspiracija za istim, ili neko drugom izgleda da je ta osoba lijena (a sta i ako jeste, ako doticnoj to ne smeta, ko da je to sada neka velika zivotna katastrofa) ne vidim da su to sada neke katastrofalne stvari za vezu....ako su ljudi upotpunjuju na odgovarajuci nacin onda prednosti obadvoje dolaze do izrazaja na adekvatan nacin u toj vezi, a mane izgledaju nekako manje znacajne... :D
Zhaba

#48 Re: kad on i ona igraju u razlicitim ligama

Post by Zhaba »

dawn_upon_dawn wrote:
Zhaba wrote:
anais_nin wrote: ja se lozim na jednog sto popravlja krovove :oops: al je pravooooo nacitan :D pika li se to? :lol: :lol: :lol: :D
yooo to ko iz filmova :D ja zasad trazim nacitanog majstora borilakih vjestina :lol: :lol:
ja samo kosarkase sve drugo me ne zanima nes posebno :D
anais_nin

#49 Re: kad on i ona igraju u razlicitim ligama

Post by anais_nin »

Zhaba wrote:
anais_nin wrote:

ko hljeb :D
anais_nin

#50 Re: kad on i ona igraju u razlicitim ligama

Post by anais_nin »

JANNINA wrote:
sta vi mislite?
ej znam i ja tih slucajeva..jedna cura 5 god gradjevine a on automehanicar!i sta sad ako takve cure mogu voljeti takve momke neka ih

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
ne znam stvarno kako samo moze :oops: mislim sa jednim automehanicerem...ipak mislim pa jelte ona fakultet ima :oops: a on auta popravlja, kako ga samo stid nije :roll: :-) :oops:

stvarno zaista, mozda bi bilo bolje da sutim :D
Last edited by anais_nin on 26/08/2007 22:32, edited 1 time in total.
Post Reply