u moju kucu... je dosta jedno s fakultetomdanas wrote:cu nahorozilazena wrote:ja bih nesto rekla..al teta danas se nahorozila![]()
ma 'vaka sam ti ja uvijeksamo ti reci
![]()
mislim, zasta ce mu..imam ja s kim pricat
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ma jok, muskima je samo vazno da ne ozene metiljamima wrote:A sta sve nece muskarci uraditi zbog sexa!!!!!!!!ztluhcs wrote:...i javi nam da li je dobar (unutarbračni) sex dovoljan razlog za metilja u životu...
Žene... Šta sve neće zbog sexa uraditi
zaprasiTTO... samo drvosjecedanas wrote:ma jok, muskima je samo vazno da ne ozene metiljamima wrote:A sta sve nece muskarci uraditi zbog sexa!!!!!!!!ztluhcs wrote:...i javi nam da li je dobar (unutarbračni) sex dovoljan razlog za metilja u životu...
Žene... Šta sve neće zbog sexa uraditi![]()
sve ostalo moze, pa cak i los (unutarbracni) sex
![]()
PS @hanuma:
i ja velim, dosta je jedno
a oko kuce dobro zaprasionim praskom protiv metilja
![]()
Kad ono ...jedno veliko ...medjutim....Cuj o skoli se radicuj : kad on i ona igraju u razlicitim ligama
poznat mi taj fenomen a i obrnuto...bitno je da ferca i da im je dobro a iz kojeg razloga je nebitno zar ne???bedifferent12 wrote:sljedece:
ja znam sad nabrojati 5 parova iz moje blize okoline u kojima je ona ta koja je pametnica, okretna, uspjesna, gura fax i/ili karijeru... a on se jedva provlaci... obnavlja godine na faxu, ispija kafe s rajom i td.
sta je to sa djevojkom koja odluci da ce se vezati za nekoga ko, ocigledno, ne moze ni primirisati njenom potencijalu s jedne strane?
i, koji su fenomen momci, koji nemaju ambicija da prate svoji djevojku/zenu u korak?
sto je super: sve ove veze se cine kao da stvarno dobro ferceraju!? ona odusevljena sto je neko voli, a on sto ne mora nista raditi... i mirna bosna!
sta vi mislite?
nekim te stvarima u zivotu nauci skolabedifferent12 wrote:sljedece:
ja znam sad nabrojati 5 parova iz moje blize okoline u kojima je ona ta koja je pametnica, okretna, uspjesna, gura fax i/ili karijeru... a on se jedva provlaci... obnavlja godine na faxu, ispija kafe s rajom i td.
sta je to sa djevojkom koja odluci da ce se vezati za nekoga ko, ocigledno, ne moze ni primirisati njenom potencijalu s jedne strane?
i, koji su fenomen momci, koji nemaju ambicija da prate svoji djevojku/zenu u korak?
sto je super: sve ove veze se cine kao da stvarno dobro ferceraju!? ona odusevljena sto je neko voli, a on sto ne mora nista raditi... i mirna bosna!
sta vi mislite?
Ovo je užasno površno gledanje stvari. Po tvom mišljenju bi ambiciozna cura trebala biti samo sa ambicioznim frajerom, pa da tu bude u suštini poklapanje interesa jer svako ganja svoju karijeru i svoje ambicije, samo je pitanje gdje će se tu naći vrijeme jedno za drugo ( ne kažem da ne može).bedifferent12 wrote:sljedece:
sta vi mislite?
ja se lozim na jednog sto popravlja krovovedanas wrote:jel' ovo volume II one teme kako joj momak/muz mora imati faks![]()
sad zeljno iscekujem 'obrazovanu' zensku postavu da doleti, da se pohvale malo kako hairlija u njihA ima zavrsen fakultetnije sala bome
ha ja, pa nece one SUsvakim
-- kad vec puse, nek je makar qurac sa diplomom
pika ako je dobaranais_nin wrote:ja se lozim na jednog sto popravlja krovovedanas wrote:jel' ovo volume II one teme kako joj momak/muz mora imati faks![]()
sad zeljno iscekujem 'obrazovanu' zensku postavu da doleti, da se pohvale malo kako hairlija u njihA ima zavrsen fakultetnije sala bome
al je pravooooo nacitan
pika li se to?
![]()
![]()
![]()
yooo to ko iz filmovaZhaba wrote:pika ako je dobaranais_nin wrote:ja se lozim na jednog sto popravlja krovovedanas wrote:jel' ovo volume II one teme kako joj momak/muz mora imati faks![]()
al je pravooooo nacitan
pika li se to?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
potpisujemalphonse kauders wrote: Ovo je užasno površno gledanje stvari. Po tvom mišljenju bi ambiciozna cura trebala biti samo sa ambicioznim frajerom, pa da tu bude u suštini poklapanje interesa jer svako ganja svoju karijeru i svoje ambicije, samo je pitanje gdje će se tu naći vrijeme jedno za drugo ( ne kažem da ne može).
Samo te djevojke znaju zašto su s takvim momcima koje ti opisuješ ali - možda ih ovi znaju saslušati, možda ih paze kao malo vode na dlanu, možda ih nenormalno vole i šta sad - je li to prepreka što će je on na faksu stići za 2-3 godine?
Vidiš poznajem i ja sličnih parova, ali uopšte ne mislim da su faks, posao, ambicije mjerilo vrijednosti nečijeg potencijala, jer ove što znam - u dosta slučajeva su upravo ovi "neambiciozniji" (bar u razgovoru sa mnom) ti koji su interesantniji, duhovitiji, načitaniji (valjda imaju vremena dok obnavljaju godine na faksu), otvoreniji, opušteniji itd...
Zato se ba i ljubav ne može mjeriti takvim glupostima za koje ti misliš da su mjera stvari.
Eto, toliko:)
ja samo kosarkase sve drugo me ne zanima nes posebnodawn_upon_dawn wrote:yooo to ko iz filmovaZhaba wrote:pika ako je dobaranais_nin wrote: ja se lozim na jednog sto popravlja krovoveal je pravooooo nacitan
pika li se to?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja zasad trazim nacitanog majstora borilakih vjestina
![]()
ko hljebZhaba wrote:pika ako je dobaranais_nin wrote:ja se lozim na jednog sto popravlja krovovedanas wrote:jel' ovo volume II one teme kako joj momak/muz mora imati faks![]()
al je pravooooo nacitan
pika li se to?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JANNINA wrote:ej znam i ja tih slucajeva..jedna cura 5 god gradjevine a on automehanicar!i sta sad ako takve cure mogu voljeti takve momke neka ihbedifferent12 wrote:sljedece:
sta vi mislite?