Neko ko nemoralno dobije posao sigurno neće moralno dati otkaz.strong69 wrote: Pa mora i pojedinac da snosi odgovornost. Kako nije kriv? Ne zelim da banaliziram ali da li bi se ti prihvatio sada mjesta selektora zato sto si odgovarajuce nacije a prije toga napravio katastrofalne rezultate?
Ovakve podobne ljude kao sto je Nikic mrzim jos vise jer bez imalo stida daje neke "smijesne" komentare a vodi repku u propast. Kad ce neko u ovoj drzavi bilo gdje reci "Ljudi, zajeb´o sam, dajem otkaz"...
Nikola Nikić nam uništi mladu repku!!!!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
elSaik
-
Ali_G
Cisto sumnjam da nacionalni kljuc ima nekog uticaja u svemu ovome. Sto neko rece pa valjda ima neki bolji srbin da trenira momke. Osnova svega je kriminalna, biraju se podobni ljudi. Samo se nadam da ce i naredne kvalifikacije igrati pred praznim tribinama.
- Jimmy The Saint
pa sta drugo ocekivati od covjeka koji sa u17 rep u nekih 20tak utakmica nije zabiljezio niti jednu podbjedu haaaaaaaaaaaaalooooooo nijednuuuuu
umjesto da ga otjeraju u 3 lijepe.....neeee on dobije unapredjenje prelazi na visi nivoo pa sutra ce nam takav voditi seniore....al sto zna vic ispricat i kako je duhovit e to je druga prica
sta radite breeeeeeeee
umjesto da ga otjeraju u 3 lijepe.....neeee on dobije unapredjenje prelazi na visi nivoo pa sutra ce nam takav voditi seniore....al sto zna vic ispricat i kako je duhovit e to je druga prica
sta radite breeeeeeeee
-
dr.iver
Šprdate se sa osobama koje trebaju pomoć u ovlaštenim ustanovama. N.N. mi se uvijek činio mentalno zaostalim, jeste dobro igrao, jeste jako duhovit, ali ne treba mu davati zadatke kao što je vodjenje repke. Treba ga uputiti na psihijatriju. Tužno ali je tako.
-
sanjo18
a nije mi jasno sto otpustise selektora prije ?? sad mu ne znam ime al dok je on igrao samo nas je jedna utakmica djelila od svjetskog prvenstva. dok je on trenitao iz made su izasli i grujic i spahic, berberovic... bio je pravo dobar..
.. sad sam se sjetio preziva se zukanovic... previse je bio dobar da bi ostao na mjestu selektora u21
.. sad sam se sjetio preziva se zukanovic... previse je bio dobar da bi ostao na mjestu selektora u21
-
JEDRILICA
Nije tesko biti bolji od debila Nikica. Zukanovic je takodje veoma los trener a imao je igrace sa kojima je najmanje morao da obezbjedi plasman en EP!sanjo18 wrote:a nije mi jasno sto otpustise selektora prije ?? sad mu ne znam ime al dok je on igrao samo nas je jedna utakmica djelila od svjetskog prvenstva. dok je on trenitao iz made su izasli i grujic i spahic, berberovic... bio je pravo dobar..
Sve su to mali treneri i rukovodstvo.
Nista nikada vise od nas biti nece!
- GandalfSivi
Nije pozvao jednom sina od Jelica u reprezentaciju i nije mu htio dati kapitensku traku. Sasvim jednostavno...sanjo18 wrote:a nije mi jasno sto otpustise selektora prije ?? sad mu ne znam ime al dok je on igrao samo nas je jedna utakmica djelila od svjetskog prvenstva. dok je on trenitao iz made su izasli i grujic i spahic, berberovic... bio je pravo dobar..