Sex u Fići...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- GandalfSivi
Kako je lijep ovaj novi fico, sminka prava...
-
The_Flyer2002
cuj probali?
lol to se ne proba to se radi.
lol to se ne proba to se radi.
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
vidjao sam se s jednom kokom iz ekvadora, claudia se zvala, par hefti, nako bezveze u klubu svakog petka, tako jedne noci sjedimo u njenim kolima, sve me fata, pukla ona, hoce da me, reko hajmo u moja kola ima vise mjesta, a ona meni bolje hajmo u hotel, kontam jebo te ja bolje je u mom autu, a ustedit cu i koji dinar, jer ipak potrosilo se na pice, a ona more popit ko rus, teska su vremena treba se sparat, dodjemo mi do nekog hotela, bogami reko ovo izgleda poskupo, pa zar ne mozes platiti sobu odgovori ona, reko mogu al bilo bi dobro da popolovimo racun, veli ona meni idi jebi se sam kad nemeres ni sobu platit
- Citizen-X
Hebi ga karabaja ti bi hebo al da i tebi ne udjekarabaja-x wrote:vidjao sam se s jednom kokom iz ekvadora, claudia se zvala, par hefti, nako bezveze u klubu svakog petka, tako jedne noci sjedimo u njenim kolima, sve me fata, pukla ona, hoce da me, reko hajmo u moja kola ima vise mjesta, a ona meni bolje hajmo u hotel, kontam jebo te ja bolje je u mom autu, a ustedit cu i koji dinar, jer ipak potrosilo se na pice, a ona more popit ko rus, teska su vremena treba se sparat, dodjemo mi do nekog hotela, bogami reko ovo izgleda poskupo, pa zar ne mozes platiti sobu odgovori ona, reko mogu al bilo bi dobro da popolovimo racun, veli ona meni idi jebi se sam kad nemeres ni sobu platit
- uozo
Cuj popola!karabaja-x wrote:vidjao sam se s jednom kokom iz ekvadora, claudia se zvala, par hefti, nako bezveze u klubu svakog petka, tako jedne noci sjedimo u njenim kolima, sve me fata, pukla ona, hoce da me, reko hajmo u moja kola ima vise mjesta, a ona meni bolje hajmo u hotel, kontam jebo te ja bolje je u mom autu, a ustedit cu i koji dinar, jer ipak potrosilo se na pice, a ona more popit ko rus, teska su vremena treba se sparat, dodjemo mi do nekog hotela, bogami reko ovo izgleda poskupo, pa zar ne mozes platiti sobu odgovori ona, reko mogu al bilo bi dobro da popolovimo racun, veli ona meni idi jebi se sam kad nemeres ni sobu platit
Nek plati sama .ebo je hotel da je .ebo. Ma ne bi joj ja hotela platio pa makara kad ne bi pishke u zhivotu vidio.
Chuj, haj plati hotel! tztztztztztztztztztztztztztztztztztztztzt
- chuchumbamayumbe
Eeee, kad se samo sjetim kakvih je jebačina bilo u autima!
A sada sam se oženio, pa slabo bude jebačina i u krevetu, a u autu da i ne spominjem!

A sada sam se oženio, pa slabo bude jebačina i u krevetu, a u autu da i ne spominjem!
-
skojotovski
vodi je u ficu, da jase na glavicu

- supersonic
probaj pitati starce ili koga od njihove generacije