RS pliva u novcu... (!?!?)

Nebitan32

#26 Re:

Post by Nebitan32 »

liberal wrote: primjetio sam da se na ovom forumu jedva ceka prilika da se popljuje sta god da srbi kaze,

Radi se o glupostima to jeste placenim izjavama. Nista novo.

Na drugoj temi sam postavio podatak o vrijednosti robne razmjene izmedu genocidne tvorevine i Rusije u 2010 a on je ovakav :

Spoljna trgovina genocidne tvorevine 2010 :

izvoz u Rusiju 3.552.000 KM
uvoz iz Rusije 947.698.000 KM
http://www.rzs.rs.ba/Publikacije/Spoljn ... 20br_5.pdf

Na godisnjoj razini, Rusi izvuku +- milijardu KM iz genocidne tvorevine.

Toliko o "uspjesnim privatizacijama" i "dobrim poslovnim partnerima". Taj prostoj je crna rupa Europe po svim parametrima. Urusavanje se intezivira iz godine u godinu.
klixo

#27 Re:

Post by klixo »

liberal wrote:
bosmen wrote:Sranje u Ruandi
Pa ne placa Vlada RS a djaba tvrtke koje se bave lobiranjem
Cuj pliva u novcu? U cijem?
NIkla farmaceutska kompanija?Ministar odmah raguje?Pa reguje i ovdje kad ima tal
Daj ba kanite se gluposti
bez ljutnje nekontam tvoj cinizam
primjetio sam da se na ovom forumu jedva ceka prilika da se popljuje sta god da srbi kaze, tako je bilo kad su rekli da je telekom prodat. odmah su se cule primjedbe da pare nece nikad biti isplacene itd. kad su pare prebacene tisina zavladala ?
sad kad bbc iznosi svoje misljenje (koje usput nije bas toliko pozitivno kao sto je predstavljeno u naslovu teme) odmah se pljuje.
znas ja bih volio da je energopetrol prodat ko telekom srpske pa da moja mater dobije neku povisicu na penziju, da se otvorila neka fabrika u federaciji, da je pocela zaoprave gradnja tog autoputa itd.
umjesto toga sta imamo , prodaju se firme pod sumnjivim uslovima (energopetrol) pokljanjaju pod izlikom da ce stranci pokrenut proizvodnju (mital), pokusavaju rasparcat (kao telekom )...da nespominjem fds,aluminijum mostar itd.
stvarno nekontam
smo da pojasnim ovo nije nista licno , nisi ti jedini koji komentarise ovako .
igrom slucaja odgovaram na tvoj komentar
Bas ti je dobro razmisljanje , prodaj sve sto imas :-) A Britanci i Rusi(kao i njihove lizguze) ista govna.Lupas ko maxim po diviziji.
Skijaš

#28 Re: Re:

Post by Skijaš »

Nebitan32 wrote:
liberal wrote: primjetio sam da se na ovom forumu jedva ceka prilika da se popljuje sta god da srbi kaze,
Radi se o glupostima to jeste placenim izjavama.
Radi se o pola decenije starom komentaru. Sad je manji entitet ne samo u goroj ekonomskoj situaciji nego tih dana, nego je u gorem stanju nego što je bio i prije prodaje Telekoma. Sad profit te firne ide vani umjesto u budžetsku kasu entiteta. Ta je krava davala mlijeko, onda se istu zaklalo i organizovalo feštu a sad se izlaz traži u kreditima kod komercijalnih banaka. Domaćinski nema šta. Sljedeći korak su mikrokreditne organizacije i lihvari. Vijest dana, Milorad Dodik u posjeti Muhamedu Gašiju.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#29 Re: RS pliva u novcu... (!?!?)

Post by -LIBERO- »

Samo me interesuje taj sto je to pisao, i oni koji brane tu "tezu", da li su proputovali gradovima i selima RS-a, i malo popricali sa obicnim stanovnistvom tog entiteta.

Cuj RS pliva u novcu :run:
Last edited by -LIBERO- on 14/07/2012 12:08, edited 1 time in total.
juzna_strana

#30 Re: RS pliva u novcu... (!?!?)

Post by juzna_strana »

Ovo komotno moze u pdf umjetnost i kultura , vic dana 2004-2012..
Nebitan32

#31 Re: Re:

Post by Nebitan32 »

Skijaš wrote:
Nebitan32 wrote:
Radi se o pola decenije starom komentaru. Sad je manji entitet ne samo u goroj ekonomskoj situaciji nego tih dana, nego je u gorem stanju nego što je bio i prije prodaje Telekoma. Sad profit te firne ide vani umjesto u budžetsku kasu entiteta. Ta je krava davala mlijeko, onda se istu zaklalo i organizovalo feštu a sad se izlaz traži u kreditima kod komercijalnih banaka. Domaćinski nema šta. Sljedeći korak su mikrokreditne organizacije i lihvari. Vijest dana, Milorad Dodik u posjeti Muhamedu Gašiju.
Poklanjanje rafinerije Rusima najbolje oslikava mudrost te politike. Rusi godisnje izvuku +- milijardu KM iz genocidne tvorevine. Malo li je. Nije, niti ce biti uradeno apsolutno nista. Cak sta vise i da bi se izgradilo 1-2km brze ceste digli su se novi krediti. Pare su jednostavno nestale.

Crna rupa po svim parametrima.Demografskim, ekonomskim itd.. Ova decenija ce oznaciti pocetak totalnog kraha.
Na to ce uticati i popis jer ce se utvrditi da na prostoru genocidne tvorevine zivi oko 1.050.000 st. cime ce imati pravo i na manja novcana sredstva.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#32 Re: RS pliva u novcu... (!?!?)

Post by prljavi Hare »

PROGNOZA VREMENA-rePuBlika crPcka! :oops:

Nakon stabilnog jutra poslijepodne se očekuje pljusak eura i dolara u sjeveroistočnim crPckorepuBličkim
dijelovima što može dovesti do opasnosti po građane jer nivo deviznih sredstava već prelazi 3 metra visine
te oni koji ne znaju plivati u parama mogu se naći u opasnosti od utapljanja.
Jučerašnji pljusak engeskih funti u crPckorepuBličkom jugu doveo je do požara zbog visokih temperatura i
vatrogasne jedinice čine sve da plamteće funte stave pod kontrolu.
Moguće oborine zlatnog grumenja i dragog kamenja u večernjim satima zbog prejake investicijske anticiklone! :oops:
klixo

#33 Re: Re:

Post by klixo »

Skijaš wrote:
Nebitan32 wrote:
Sta bolan pola godine ,5 godina :lol:
argyle

#34 Re: Re:

Post by argyle »

klixo wrote:
Skijaš wrote: Radi se o pola decenije starom komentaru. Sad je manji entitet ne samo u goroj ekonomskoj situaciji nego tih dana, nego je u gorem stanju nego što je bio i prije prodaje Telekoma. Sad profit te firne ide vani umjesto u budžetsku kasu entiteta. Ta je krava davala mlijeko, onda se istu zaklalo i organizovalo feštu a sad se izlaz traži u kreditima kod komercijalnih banaka. Domaćinski nema šta. Sljedeći korak su mikrokreditne organizacije i lihvari. Vijest dana, Milorad Dodik u posjeti Muhamedu Gašiju.
:mrgreen:

RS, the realisation of Abba's dream
klixo

#35 Re: Re:

Post by klixo »

argyle wrote:
klixo wrote:
Skijaš wrote: Radi se o pola decenije starom komentaru. Sad je manji entitet ne samo u goroj ekonomskoj situaciji nego tih dana, nego je u gorem stanju nego što je bio i prije prodaje Telekoma. Sad profit te firne ide vani umjesto u budžetsku kasu entiteta. Ta je krava davala mlijeko, onda se istu zaklalo i organizovalo feštu a sad se izlaz traži u kreditima kod komercijalnih banaka. Domaćinski nema šta. Sljedeći korak su mikrokreditne organizacije i lihvari. Vijest dana, Milorad Dodik u posjeti Muhamedu Gašiju.
:mrgreen:

RS, the realisation of Abba's dream
:run: Halali , sinoc smo slavili haverov magistarski pa se malo slabije vidi.
fortaleza

#36 Re: RS pliva u novcu... (!?!?)

Post by fortaleza »

RS pliva u novcu... :lol: Pa RS je u istim govnima kao i federacija, ako ne i većim.
prljavi Hare

#37 Re: RS pliva u novcu... (!?!?)

Post by prljavi Hare »

Image :D
kiky

#38 Re: RS pliva u novcu... (!?!?)

Post by kiky »

dodikova dužnost je da što više uvozi iz srbije ...
isto tako, mora rusima plačat to što ga štite ...
mO k3

#39 Re: RS pliva u novcu... (!?!?)

Post by mO k3 »

wtf...is american dream , enjoy serbian republic dream .... ovo cu odma u ponedjeljak da kao trade marku da registrujem
AliceInChains

#40 Re: RS pliva u novcu... (!?!?)

Post by AliceInChains »

:mrgreen: vrlo sumnjivo. Sta je sigurno, je cinjenica, da najveci grad u sumi pliva u govnima, barem kad se napada kise :D
kiky

#41 Re: RS pliva u novcu... (!?!?)

Post by kiky »

idu izbori pa tako niču i novi kilometri autoputeva u nebeskom entitetu ...
novi hit je: kinezi prave autoput od bl do splita ...
kao i hidrocentrala dubrovnik 2 ...
prljavi Hare

#42 Re: RS pliva u novcu... (!?!?)

Post by prljavi Hare »

Dvije osobe nestale u odronu nataloženih eura na Ozrenu! :oops:
AliceInChains

#43 Re: RS pliva u novcu... (!?!?)

Post by AliceInChains »

kiky wrote:idu izbori pa tako niču i novi kilometri autoputeva u nebeskom entitetu ...
novi hit je: kinezi prave autoput od bl do splita ...
kao i hidrocentrala dubrovnik 2 ...
Jos kad ciro provozi kroz Visegad i Turisti navale u Andricgrad :mrgreen: sta's kad laz kod obicnog cetnika pali......valja jos ujediniti kontinente, odmah nakon mirnog razdruzivanja. Ojha! :D
vivaldi

#44 Re: RS pliva u novcu... (!?!?)

Post by vivaldi »

prljavi Hare wrote:Dvije osobe nestale u odronu nataloženih eura na Ozrenu! :oops:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mO k3

#45 Re: RS pliva u novcu... (!?!?)

Post by mO k3 »

samting lajk dis :)...najnovija slika iz palate predsednika

Image
Nebitan32

#46 Re: RS pliva u novcu... (!?!?)

Post by Nebitan32 »

cetmi wrote:nemojte tako vi mudžahedinske nesretne duše..pliva kako da ne..čujem da će preCednik uskoro asfaltirati makadamski put prema Crnoj gori..u pizdu mater..najvažniji put prema Crnoj gori je faktički makadam, a ondje gdje nije je preuzak da bi se mimoišao sa drugim vozilima..

Da prosle godine sam isao tim putem. Kad se izlazi iz Foce ima nesto asfaltiranog puta a onda sve sto ides dalje sve je manje asfalta i put je sve uzi i uzi a s desne strane provalija od par stotina metara. U jednom momentu je u suprotnom smjeru naisao autobus. Tu se tek testiras kakav si vozac....

Najgori put koji sam ikad vidio u zivotu
@mba

#47 Re: RS pliva u novcu... (!?!?)

Post by @mba »

Image
mislis na ovu cestu, put do aerodroma u trebinju? :)

mene intresuje koliko autoputa je uradjeno ukupno u bosni?
prljavi Hare

#48 Re: RS pliva u novcu... (!?!?)

Post by prljavi Hare »

Wake Up wrote:Jel vi to pricate o polovini BiH ?
Ja,onoj boljoj polovini. 8-)
mO k3

#49 Re: RS pliva u novcu... (!?!?)

Post by mO k3 »

prljavi Hare wrote:
hare nije to samo bolja polovina ... to je superiorna polovina koja ce evropu iz faking ekonomske krize da izvuce ,koja ce na istoku mir da donese .... hare nesto mi nisi bas najbolji u zadnje vreme na predsednika da ti nije penthaus oduzeo...onaj sto si dobio kod parka M.S.
prljavi Hare

#50 Re: RS pliva u novcu... (!?!?)

Post by prljavi Hare »

Ženski Dr.Med wrote:
prljavi Hare wrote:
hare nije to samo bolja polovina ... to je superiorna polovina koja ce evropu iz faking ekonomske krize da izvuce ,koja ce na istoku mir da donese .... hare nesto mi nisi bas najbolji u zadnje vreme na predsednika da ti nije penthaus oduzeo...onaj sto si dobio kod parka M.S.
Malo sam putovao i opet ću,šta da radim kad više ne mogu gledati ove djiHatlije kako srljaju u propast umjesto
da se ugledaju na preCedničko privlačenje investicija. :thumbup:
Post Reply