http://www.rtl.hr/program/prikaz/586/sulesavic wrote:Vjerski program?Pooll wrote: Dodir s neba
RTL na CATV-u
Moderator: anex
-
sulesavic
-
in33sa
RTL HR je solidna tv kuca, program onako nista posebno, ali radije i to gledam nego citav niz debilnih kanala poput 99, Vogosca, Igman, Hayat, Bijeljina, DM SAT i slicno.
Medjutim, od toga nista, hrvatski RTL uopce i nema namjeru siriti se na BH trziste, jer njemacki RTL planira uzeti OBN i od njega napraviti BH RTL inacicu.
Medjutim, od toga nista, hrvatski RTL uopce i nema namjeru siriti se na BH trziste, jer njemacki RTL planira uzeti OBN i od njega napraviti BH RTL inacicu.
- Pooll
A odkud ove informacije???in33sa wrote:RTL HR je solidna tv kuca, program onako nista posebno, ali radije i to gledam nego citav niz debilnih kanala poput 99, Vogosca, Igman, Hayat, Bijeljina, DM SAT i slicno.
-
StupskaBitanga
jednostavno jer OBN mjesečno od reklama ostvari 7 miliona KM. A marketinški kolač nije ni načet može on biti i veći a u tome RTL vidi šansu 
-
jalija s bistrika
-
sulesavic
Pazi, drug - uzimati u usta Igman ili 99 i stavljati ih nasuprot RTL-u je neumjesno. Igman i 99 zadovoljavaju vrlo malo kriterija da bi mogli biti nazvani televizijom.
©ta se, zapravo, dobija RTL-om na na¹im televizorima?
Da se razumijemo - ni iz d¾epa mi je ni u d¾ep dolazak RTL-a u BiH, samo mi nije jasna ushiæenost takvom moguæno¹æu
©ta se, zapravo, dobija RTL-om na na¹im televizorima?
Da se razumijemo - ni iz d¾epa mi je ni u d¾ep dolazak RTL-a u BiH, samo mi nije jasna ushiæenost takvom moguæno¹æu
-
jalija s bistrika
E pa stvarno ste zaista , pa čovijek(stupska bitanga)vam je sve lijepo objasnio samo vam još trebao nacrtati da bi pojedini skontali!!!

-
cancel
Meni je super hrvatski RTL, njega zapravo i najviše gledam. Istina da repriziraju malo previše one humoristične serije, ali opet se ne sastoji proram samo od toga. DA, ja VOLIM pogledat i Big Brother i Fear Factor, Sanju, Koleđicom po svijetu, Večeru za 5, Exploziv, Policijska patrola .. itd i volio bi da postoje BiH verzije tih istih emisija jer sam siguran da bi i u BiH to bilo gledano kao u Hrvatskoj. Uostalom, hrvatski RTL je danas najbolje tehnički potkovana ex-Yu televizija .. njihove emisije, studiji, špice izgledaju bolje nego na ijednom drugom ex-yu kanalu. U Hrvatskoj će uskoro krenuti i RTL 2 u dvb-t mreži, a nadam se da će RTL u BiH otvoriti novi kanal, a ne kupiti OBN ... 
-
jalija s bistrika
Bravo brate predzadnja i zadnja rečenica su ti OK. to sam i ja pojedincima pokušao da kažem ali ti isti samo gledaju stvari površno tj. ono što se samo njima sviđa.

- Pooll
Pooll wrote:A odkud ove informacije???in33sa wrote:RTL HR je solidna tv kuca, program onako nista posebno, ali radije i to gledam nego citav niz debilnih kanala poput 99, Vogosca, Igman, Hayat, Bijeljina, DM SAT i slicno.
Medjutim, od toga nista, hrvatski RTL uopce i nema namjeru siriti se na BH trziste, jer njemacki RTL planira uzeti OBN i od njega napraviti BH RTL inacicu.![]()
![]()
![]()
- JohnnyS
Misliš onaj jedan jedini studio... A koje to špice molim te imaju pa su tako napredni... Uspjeli su da budu treća od tri nacionalne televizije u Hrvatskoj iako iza njih stoji daleko najveći kapital. Srećom, ti bi bio u manjini u Hrvatskoj, a nadam se i u BiH. P.S. Želiš li autogram Tanje Jovanović?cancel wrote:Meni je super hrvatski RTL, njega zapravo i najviše gledam. Istina da repriziraju malo previše one humoristične serije, ali opet se ne sastoji proram samo od toga. DA, ja VOLIM pogledat i Big Brother i Fear Factor, Sanju, Koleđicom po svijetu, Večeru za 5, Exploziv, Policijska patrola .. itd i volio bi da postoje BiH verzije tih istih emisija jer sam siguran da bi i u BiH to bilo gledano kao u Hrvatskoj. Uostalom, hrvatski RTL je danas najbolje tehnički potkovana ex-Yu televizija .. njihove emisije, studiji, špice izgledaju bolje nego na ijednom drugom ex-yu kanalu. U Hrvatskoj će uskoro krenuti i RTL 2 u dvb-t mreži, a nadam se da će RTL u BiH otvoriti novi kanal, a ne kupiti OBN ...
I da mi je znati što će biti na RTL 2? Reprize "Dadilje"? "Mijenjam muža"? "Big sister"?
-
cancel
JohnnyS wrote: Misliš onaj jedan jedini studio...
Ne, već mislim na vizualni izgled skoro svih dosadašnjih studija, od Big Brothera i Sanje, do "Tipično muški, tipično ženski", studija za "Svijet čuda" koji se dan danas koristi još uvijek na njemačkom RTL-u i N-TV kanalu u emisiji "Welt der Wunder", pa na kraju do jedne banalne emisije "Kunolovac" koja vizualno izgleda deset puta bolje nego 90% studija na ex-Yu televizijama .. gdje god pogledaš imaju daleko najljepše studije od bilo koje ex-Yu televizije.. , što god ti mislio to tome..
špice za početak i kraj vlastitih emisija i serija, špice između reklama itd. Uostalom, ove godine su i dobili Večernjakovu ružu za najbolje špice na HR televizijama, a večernjakovu ružu dodjeljuju gledatelji, dakle samo potvrda ovoga što sam sad rekao ...JohnnyS wrote: A koje to špice molim te imaju pa su tako napredni...
Osim što su uspijeli biti treća nacionalna televizija u Hrvatskoj uspijeli su biti i najgledanija. Prošle godine u ovo doba su bili br.1 a da ne govorim da je Big Brother jedina emisija u Hrvatskoj koja je uspijela ikada biti gledanija od nacionalnog dnevnika na HRT1. To itekako govori o gledanosti ove TV kuće ...JohnnyS wrote: Uspjeli su da budu treća od tri nacionalne televizije u Hrvatskoj iako iza njih stoji daleko najveći kapital.
HRT je do prije par godina u Hrvatskoj bio nedodirljiv po gledanosti i programu, no u svega par godina situacija se drastično promjenila.
Treba obratiti pažnju da je anketa rađena u sedmom mjesecu kada se još nije vrtio RTL-ov najveći adut za skupljanje gledanosti - Big Brother.GfK - Centar za istraživanje tržišta
Ponuda nacionalnih TV programa u Hrvatskoj ove je godine doživjela
neke promjene. Ovaj puta zanimala nas je ocjena za HTV 1, HTV 2, Novu TV i RTL Televiziju. Pri ocjenjivanju koristilo se skalu od 1 do 5, gdje ocjena 1 znači uopće mi se ne sviđa, 3 znači – niti mi se ne sviđa niti mi se sviđa, a 5 znači - izrazito mi se sviđa. Ispitivanje je provedeno krajem srpnja na (osobna anketa u kućanstvu, reprezentativan uzorak od n=1.000 ispitanika starijih od 15 godina). Rezultati pokazuju da po takvoj općoj ocjeni vodi najmlađa kuća - RTL televizija s prosječnom ocjenom - visokih 4!!
ulomak teksta

Zahvaljujem, ne želim.JohnnyS wrote: P.S. Želiš li autogram Tanje Jovanović?
Što god da bude RTL će pronaći naćin kako da pridobije gledateljtsvo u Hrvatskoj, kao što je to uspio i sa svojim prvim programom. Statistike govore same za sebeJohnnyS wrote: I da mi je znati što će biti na RTL 2? Reprize "Dadilje"? "Mijenjam muža"? "Big sister"?