Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pusti ti koje kakve djecije savjete. Evo sta ces da uradis:
1. Kupi muske tange( Po mogucnosti sa ruzama po njima)
2. Nabavi sebi jednu ruzu po mogucnosti bez bodljika
3. Stani ispred vrata sobe u kojoj se nalazi tvoja djevojka.
4. Skini se u tange koje si prije toga kupio(Vidi tacka 1)
5. Stavi ruzu iz tacke 2 u usta obrati paznju na bodljike
6.Razvali Vrata od sobe udji u sobu i reci "Mozes me imati do sljedeceg Rodjendana"
Samo pazi da bude ona sama u sobi Jer bi se mogao obrukat pogotovo ako bi joj roditelji bili tu.
ahahaha
nasmijala sam se do suza, pogotovo ovo sa tangama
ahahaaha
meni je momak sad za rodjendan kupio very hot and sexy donji ves.
ovako je to bilo:
prvo aaaaaa vidi sto je lijepo...
drugo:aaaaaaaa a hoce li ovo meni moc
trece: aaaaaaaa vidi zna broj mamicu mu
cetvrto: e sad on kaze aaaaaaaaaaa
Kupi joj , uz obavezno cvijece, jedan mobilni telefon. Budi malo kreativan pa umjesto zvonjenja telefona ubaci nekakav svoj text. Na to sve prije nego sto das mobilni, zamolis nekog od raje da nazove a mobilni sakrijes negdje gdje ce ga tvoja cura moci cuti.
Uh, Pitt...ja ne bih zurio sa tim gift karticama. To se kupuje kad si vec kojih 15-16 godina u braku i kad STVAAARNO vise nemas volje i ideja za rodjendanske poklone.
dugacki wrote:Uh, Pitt...ja ne bih zurio sa tim gift karticama. To se kupuje kad si vec kojih 15-16 godina u braku i kad STVAAARNO vise nemas volje i ideja za rodjendanske poklone.
Ma zezam se ba. Kartice su samo znak ljenosti i nezainteresovanosti za tu osobu....cak i nakon 15-16 godina. To se treba par mejseci prije poceti kroz pricu ispitivati sta voli-ne voli, zeli, masta i sl., malo se obraca paznja kad setate pred ojim izlogom zastane i sta joj pogled privuce i sl. Zene su delikatna stvorenja...treba ih proucavati :D
Uf, ali si ti fiiiin
Ama, uopste ne znamo koliko covjek ima para iliti love. Mozda nema za neki nakit aman zaman ondaK mu je lopta za pilates, pozoriste i cvijece i slicno bolje rjesenje
BTW - od pilatesa se ne moze smrsati nema sansi, samo se razvlacis
pitt wrote:aha....pa da ga napadne da joj stavlja do znanja da je debela :D:D
najbolje ti je daj joj neku gift card pa nek sama sebi kupuje sta hoce :D
uh kako moze lopta i gift card zavrsit na mjestu gdje sunce ne sja ako se pogresno shvati.Budi oprezan stari
Michun wrote:Uf, ali si ti fiiiin
Ama, uopste ne znamo koliko covjek ima para iliti love. Mozda nema za neki nakit aman zaman ondaK mu je lopta za pilates, pozoriste i cvijece i slicno bolje rjesenje
zar si sumnjala da nisam? :D
Ma vrijednost je najmanje vazna. Ona kad zna da si se ti potrudio da a)skontas sta jioj se svidja i zeli i b)nasao vremena da to pronadjes........priceless :D
Ja bih na njegovom mjestu napravio inventurnu listu svega sto joj je do sada kupio (a izgleda toga ima podosta) pa kada budu prekidali tu listu podastro i trazio povrat one robe koja nije potrosna.
dugacki wrote:Uh, Pitt...ja ne bih zurio sa tim gift karticama. To se kupuje kad si vec kojih 15-16 godina u braku i kad STVAAARNO vise nemas volje i ideja za rodjendanske poklone.
Michun wrote:Uf, ali si ti fiiiin
zar si sumnjala da nisam? :D
Ma vrijednost je najmanje vazna. Ona kad zna da si se ti potrudio da a)skontas sta jioj se svidja i zeli i b)nasao vremena da to pronadjes........priceless :D
Ni malo, samo sam potvrdila ono sto sam znala
Se slazem s tobom Nego, znas njoj 23, njemu mozda 25, mozda ne radi a njemu daju savjete da kupuje lancice i privjeske koji mogu biti mucho dinero. Nego, jasam vise bas zato...skontaj sta se svidja djevojci. Ako vec ide na pilates, onda je lopta super; ako voli pozoriste (seozona taman pocinje tako nekako), 10 KM karta u narodnom i cvijece i eto ti super veceri.
Oduzmite mi tastaturu