a znas sta je fol...kada izaberes onog kojeg ni jedna nece...uskoro pobudi interesovanje onih koje ga nisu htjeleMinnela wrote:a i ne trebas se kasnije sekirati da ce ga kakva oteti..rahat do kraja zivotadanas wrote:to se bona zove stratedzianais_nin wrote:![]()
![]()
od sad te zovem "merhamet"
![]()
![]()
![]()
kako mislis ti da sam se ja udala
![]()
![]()
![]()
kako se 'rastaliti'
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Lace
- danas
ali tad je kasnoLace wrote:a znas sta je fol...kada izaberes onog kojeg ni jedna nece...uskoro pobudi interesovanje onih koje ga nisu htjeleMinnela wrote:a i ne trebas se kasnije sekirati da ce ga kakva oteti..rahat do kraja zivotadanas wrote: to se bona zove stratedzi![]()
![]()
kako mislis ti da sam se ja udala
![]()
![]()
![]()
i nemoj ga previse 'sredjivati' jednom kad ga se dokopas
ne privlaci paznju
- anais_nin
eno sadArslan wrote:imam osjecaj da bi ostarili cekajuci...anais_nin wrote:ote mi misao iz glavePITARKA_SA wrote:cuj siguran metakpa jebo ga ljeljak,zar je bolje svugdje nego u gacama
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja nemam tih problemavecina jaranica i ja nemamo isti ukus tako da ta "raspodjela" nikad nije problem
samo jedna jaranica i ja imamo slican ukus ali izgledamo totalno razlicito i obicno idemo po tome koju frajer kuzi
![]()
nego moj savjet (ne tebi direktno nego onako generalno muskima) kad je muska dilema u pitanju nemojte se vi raspodjeljivati zivi bili, pustite zensku nek izabere![]()
- anais_nin
danas wrote:ali tad je kasnoLace wrote:a znas sta je fol...kada izaberes onog kojeg ni jedna nece...uskoro pobudi interesovanje onih koje ga nisu htjeleMinnela wrote:
a i ne trebas se kasnije sekirati da ce ga kakva oteti..rahat do kraja zivota![]()
![]()
![]()
i nemoj ga previse 'sredjivati' jednom kad ga se dokopasostavi mu cvike ko pepeljare, kriza cipele i frizuru
![]()
ne privlaci paznju![]()
- danas
e jebiga, lako je tebi kad se tebi upucavajuanais_nin wrote:danas wrote:ali tad je kasnoLace wrote: a znas sta je fol...kada izaberes onog kojeg ni jedna nece...uskoro pobudi interesovanje onih koje ga nisu htjele![]()
![]()
i nemoj ga previse 'sredjivati' jednom kad ga se dokopasostavi mu cvike ko pepeljare, kriza cipele i frizuru
![]()
ne privlaci paznju![]()
![]()
![]()
e neka hvala ti na toj stratedzi
![]()
ne modje to kod mene
sta cu kad smo mi ribe estete
![]()
mi ostali se moramo dovijati i ne mozemo previse birati
- Sajo---:
#31 Re: kako se 'rastaliti'
...
Last edited by Sajo---: on 18/02/2025 19:18, edited 1 time in total.
- anais_nin
#33 Re: kako se 'rastaliti'
Sajo---: wrote:
nema tu nikakve nauke, jednostavno kada vec dodje do toga tj. da "schmekate"neke djevojke ti prvi ustanes i kazes gledaj sada ovo, naravno, napadnes koju hoces.
Niko se ne moze ljutiti a fino vam
PS: Ko prvi djevojci,... njegova djevojka!!! - a mozda i ne![]()
![]()
meni su pravo koma evo rezoni
Last edited by anais_nin on 09/08/2007 16:04, edited 1 time in total.
- danas
#34 Re: kako se 'rastaliti'
pita seanais_nin wrote: meni su pravo koma evo rezoniisto kao da se ona "izabrana" strana tu nista ne pita
![]()
- anais_nin
#35 Re: kako se 'rastaliti'
danas wrote:pita seanais_nin wrote: meni su pravo koma evo rezoniisto kao da se ona "izabrana" strana tu nista ne pita
![]()
![]()
his place or yours
![]()
![]()
![]()
![]()