Ljubav na moru
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
big_bud
evo klasicnog primjerka frustracije i sistema vrednovanja po nacionalnom kljucu. ko si ti da se tvoje poznavanje bosnjaka vrednuje kao relevantno i uzima za ozbiljno? jesi li ti napravio neki naucno-istrazivacki rad na ovu temu pa baratas nekim cinjenicama ili onako proizvoljno i supljeglavo naprdjujes? ukoliko imas neke konkretne cinjenice i podatke, molim te, podijeli ih sa nama. a ako je slucaj ovo drugo, svoj fasizam ostavi za sebe i svoju kucu. ako se pitas zasto fasizam, samo cu ti napomenuti da su nacisti u II svjetskom ratu radili antropoloska istrazivanja u kojima su uporedjivali lobanje (i ostale tjelesne karakteristika) "drugih", sa lobanjama "arijevaca". ti nadji paralelu sa svojim poredjenjima, a ako nisi u stanju, nek ti neko pametniji objasni.nekooo wrote:nikog ja ne napadam, samo kazem da je ona-j neko u pravu... ne znam da iko od bosnjaka govori tjedan.
- Citizen-X
Haj da odgovorim ja ovom mladicu kad vi necete 
Ja sa zenom u mene mi setam po Makarskoj, vidim valjaju se neke tinejdzerice jedna na drugoj (nije da nisu dobre
) i zovu nas dvoje kao "haj'te i vi ovamo" 
Uh reko' belaj
Haj sad zatvarajte temu!
Ja mislim da je dosta! 
BTW - ja sam ODtakaren od zene!
Ja sa zenom u mene mi setam po Makarskoj, vidim valjaju se neke tinejdzerice jedna na drugoj (nije da nisu dobre
Uh reko' belaj
Haj sad zatvarajte temu!
BTW - ja sam ODtakaren od zene!
-
Majstorinho
Bok
Kaj se radi?

-
ali_ciankali99
vidim da se raja dobro zajebava na mom topicu
hoće li onda netko da opisuje svoja iskustva ili ne?
hoće li onda netko da opisuje svoja iskustva ili ne?
- jaba
- Location: grad izmedju dvije rijeke na ravnici u zemlji oblika srca
dapace da on to ne kuzi ne. Docim on stavlja ...prije onog nezena21 wrote:ma ne kuzi on to starijaba wrote:Ma neee kak mozes tako nesto da kazes. Ovdje Momci i Djevojke su si stekli dovoljno iskustva.papahet wrote:ovdje su svi ne iskusni...ne?![]()
![]()
![]()
![]()