I sta sad kaze taj ozbiljni covjek?0.7.1. wrote:ovo je info friško ispod sača, a neće ni biti zvanično do 17.00, ali ako odeš na UEFA CUP clubs vidiš da su i zrinjski i pratizan elimisani iz prvog kola, a rabotnički je unutra... pored toga na standings nema para rabotnički-zrinjski/partizan kao jučer... info je 99% sigurna obzirom da sam je čuo od ozbiljnog čovjeka
Zrinjiski i Partizan out - Rabotnički ide dalje!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- alcho
-
Majstorinho
Bas ce tebe poslusat,strumfe jedangol-man wrote:A da ovdje dodje malo katanac na temu???
Postaje samo prepucavanje![]()
![]()
- gol-man
Znas sta je Mjastore, pun mi te qurac vise , i tebe i tvojih tema.I tvojih postova u 00:17 i u 03:15, hvalis se da izlazis da guzis , i sta sve ne vise. Ali hajd evo neka svi malo vise pogledaju tvoje postove, cijeli dan , cijelu noc visis na ovom jebenom forumu. Zrinjski je prosao tako da ovo vise nije adekvatan naziv teme , neka je neko promijeni ili zakljuca.Majstorinho wrote:Bas ce tebe poslusat,strumfe jedangol-man wrote:A da ovdje dodje malo katanac na temu???
![]()
-
sulesavic
Samo kad mu Nosferatu doðe...gol-man wrote:Znas sta je Mjastore, pun mi te qurac vise , i tebe i tvojih tema.I tvojih postova u 00:17 i u 03:15, hvalis se da izlazis da guzis , i sta sve ne vise. Ali hajd evo neka svi malo vise pogledaju tvoje postove, cijeli dan , cijelu noc visis na ovom jebenom forumu. Zrinjski je prosao tako da ovo vise nije adekvatan naziv teme , neka je neko promijeni ili zakljuca.Majstorinho wrote:Bas ce tebe poslusat,strumfe jedangol-man wrote:A da ovdje dodje malo katanac na temu???
![]()
-
Majstorinho
Moje teme su najposjecenije na podforumu fudbal/nogometgol-man wrote:Znas sta je Mjastore, pun mi te qurac vise , i tebe i tvojih tema.I tvojih postova u 00:17 i u 03:15, hvalis se da izlazis da guzis , i sta sve ne vise. Ali hajd evo neka svi malo vise pogledaju tvoje postove, cijeli dan , cijelu noc visis na ovom jebenom forumu. Zrinjski je prosao tako da ovo vise nije adekvatan naziv teme , neka je neko promijeni ili zakljuca.Majstorinho wrote:Bas ce tebe poslusat,strumfe jedangol-man wrote:A da ovdje dodje malo katanac na temu???
![]()
I jos jednom napominjem da nece tebe niko poslusati
I uvrijedio si ovaj forum tako sto si rekao da je yeben
Treba da dobijes ban,jer pricas protiv foruma,a forum je svetinja
-
Majstorinho
Drugi je pun snage,nije nikad iscrpljen.Nikad se ne razvaljuje sa nekvalitetnim picem.sulesavic wrote:Jednog zeza vremenska razlika, drugog zeza mahmurluk, neispavanost i iscrpljenost...
- gol-man
Ima se moze seMajstorinho wrote:Drugi je pun snage,nije nikad iscrpljen.Nikad se ne razvaljuje sa nekvalitetnim picem.sulesavic wrote:Jednog zeza vremenska razlika, drugog zeza mahmurluk, neispavanost i iscrpljenost...
Moraju biti kad si sa svima "zakuhao" , nemas nimalo postovanja ni prema kome
Moje teme su najposjecenije na podforumu fudbal/nogomet![]()
Ja necu kukati i plakati kao ti ako me ne poslusaju , ja se relaksiram na ovomI jos jednom napominjem da nece tebe niko poslusati![]()
E to ce biti kad ti ako Bog da , postanes moderatorTreba da dobijes ban,jer pricas protiv foruma,a forum je svetinja![]()
Zato hajdemo sad pokrenuti akciju:
k'o ne glasa protivnik je i SA-X a i FK Sarajeva i svega ostalog
-
Majstorinho
Za ovo se dobiva bangol-man wrote: na ovom jebenom forumu
- BSn
Ma ovo je lakrdija, ako UEFA, ipak, ne odluci da izbaci i Zrinjski!
Da prodje tim koji je u samo dva susreta primio 11 golova - pa to nigdje nema!
Ocito je da je jak bosanski loby u UEFA-i odradio svoj posao, ali ipak...
-
Majstorinho
Sulesevicu?Jesi li ti njegova sekretarica mozda?sulesavic wrote:Probaj malo veća slova!
-
mostarac
Kazu da su iz Radiceve preselili u Ulicu partizanskih zrtava broj 11/1BSn wrote:Ma ovo je lakrdija, ako UEFA, ipak, ne odluci da izbaci i Zrinjski!
-
ReSa
@ 0.7.1. , aj nemoj vise postavljat informacije koje nisu provjerene tj. one koje ti daje "jedan ozbiljan covjek" ili vise njih. Isto ko i ona tema o "prodanoj utakmici protiv Genka." De se vise ostavite tih 99,9% sigurnih mahalskih prica i postajte samo 100% sigurne informacije od iole renomiranih izvora.
Eto toliko...
Eto toliko...
-
Majstorinho
Vidim cak se i barite vas dvojicagol-man wrote:Majstorinho (citat):
sulesavic (citat):
Probaj malo veća slova!
Sulesevicu?Jesi li ti njegova sekretarica mozda?
Jok. Uvlakač.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()