Kutak za fanove Emerika Gudelja
Moderator: anex
-
basta sljezove boje
a zasto je Emerik izbacio svoje drugo prezime Velaga? Prije se zvao Emerik Gudelj-Velaga 
-
luciferino
Možda se razveo i prešao na djevojačko?basta sljezove boje wrote:a zasto je Emerik izbacio svoje drugo prezime Velaga? Prije se zvao Emerik Gudelj-Velaga
- TareSA
Ako je on sladak ko je onda ruzan = "nesladak", uzas ljudi dragi, on je mediokritet samo takav, al hajd drago mi je cuti ima neko i ko ga voli, svaka cast (nije ironija).......gay je to sam siguran.....luciferino wrote:Pa zar je gay???? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!basta sljezove boje wrote:zar ovo ne bi trebalo na ljubav & sex, podforum gay?![]()
![]()
![]()
Ali tako je slaadak![]()
Shmrc...Istina je. Svi su dobri frajeri gay.
-
Umjetnik a
je ti to ozbiljnostochar wrote:ja zaboravio da sam pokrenuo ovu temu, kad vidim, rasplamsala se...chuo sam da ce emerik ocjenjivati stajling fudbalera na tekmi sarajevo-genk...
p.s.
a šta Emeriku fali, meni je dobar tip
p.s.
nisam feder
- cyprus
stochar wrote:ja zaboravio da sam pokrenuo ovu temu, kad vidim, rasplamsala se...chuo sam da ce emerik ocjenjivati stajling fudbalera na tekmi sarajevo-genk...
Nego meni nije jasno jel ovaj i slični likovi oni dobivaju kakvu platu sa to svoje "stajlingiranje". Meni je van svake pameti da neko bude plaćen za govorenje nekom drugom šta će obuć.
- Neelix
jesil kad gledao onog peshka sa red carpeta na novoj?? on mi je miljama iznad ovog naseg guzojebaFaceOff wrote:Najiritantniji lik koji se ikad pojavio na malim ekranima u historiji televizije, najblaze receno.
-
basta sljezove boje
ovo je sokantno - Neven Ciganović: Svi valjda znate, mi stilisti nemamo cure!
http://www.netopolis.hr/blogs/nevenwood/
Prije 10-ak godina svi su htjeli biti pjevači. Čak sam i ja tada propjevao, a da o pjevanju pojma nisam imao… apsolutno se niš nije promjenilo u zadnje dvije godine. Danas u toj Hrvatskoj čak i stylisti izjavljuju da imaju cure!
A svi valjda dobro znate - mi stylisti nemamo cure!!!
http://www.netopolis.hr/blogs/nevenwood/
Prije 10-ak godina svi su htjeli biti pjevači. Čak sam i ja tada propjevao, a da o pjevanju pojma nisam imao… apsolutno se niš nije promjenilo u zadnje dvije godine. Danas u toj Hrvatskoj čak i stylisti izjavljuju da imaju cure!
A svi valjda dobro znate - mi stylisti nemamo cure!!!
-
angelface
Zeno kako mozes tako govoriti to su prirodom date usnezena21 wrote:ja mislim da ide kod istog zubara kao Deenangelface wrote:Jao pedera jos voditelja kad kazu GURU Emerik Gudelj ja se osipam
prima obn svakakvog sam nek je Hrvat
Gle mu usnica![]()
![]()
![]()
- Faust
Gudelja za predsjednika svih stilista... Zna čovjek.... ima osjećaj za modu... trebali bismo ga slušati, slijediti njegove upute, bili bismo najstil nacija... kako su se zeznule TV-stanice (postaje) u Hrvatskoj kad su pustile da ovakav dra-gu (de)lj dođe kod nas. A mi bismo trebali to cijeniti i pokazati ima šta znači prisustvo jednog ovakvog čovjeka na domaćoj TV-stanici. Eno i MAto ĐAković počeo stavljati manje ulja na kosu, a Feđa konačno našao prave (stilizirane) bokserice za more. A ona dvojica što su budalesala svojevremeno na toj TV su dobili otkaz zato što nisu u potpunosti ispunjavali zamisli dotičnog stiliste. I treba tako... Moda je najvažnija za javne ličnosti... 
-
Bajrin najmladji
Moram pogledati te emisije koje vodi dotični.
Izgovara li simpatično zagrebačko meHko Š i Ž ili po sarajevski, guta samoglasnike (valjda je to anamo-njima simpatično)?
Izgovara li simpatično zagrebačko meHko Š i Ž ili po sarajevski, guta samoglasnike (valjda je to anamo-njima simpatično)?
Last edited by Bajrin najmladji on 22/08/2007 10:17, edited 1 time in total.
- Alfa159
E samo da se prijavim u fun klub Emerika ????????
Pa decko je lud, mene kad bi prokomentarisao u nekim novinama ja bi ga natjerao da obuce smedje cipele i crne hlace, to bi mu bio najveci udarac u zivotu
Fakat lik je samo za prebaciti kada ga vidis na tv-u.
A sada pozdrav
Pa decko je lud, mene kad bi prokomentarisao u nekim novinama ja bi ga natjerao da obuce smedje cipele i crne hlace, to bi mu bio najveci udarac u zivotu
Fakat lik je samo za prebaciti kada ga vidis na tv-u.
A sada pozdrav
-
amrino
Joj ovo me podsjeti kako sam ja sve donedavno kontala da se kudelja ustvari zove GUDELJA!
Curi mi cesma- treba mi GUDELJE!
E sad... koji mi je insan iritantniji- on ili onaj zuti kenjac sto glumi kuhara....stvarno ne znam- bare bare su
Curi mi cesma- treba mi GUDELJE!
E sad... koji mi je insan iritantniji- on ili onaj zuti kenjac sto glumi kuhara....stvarno ne znam- bare bare su
- RIZVA
to je onaj nakav kramer vjekoslav, i on se odjednom pojavio sa emisijom bosanski lonac frajer ko da je tek dosao sa gej parade, šaltam neki dan tv kad na obn-u taj "topli brat" lezi haman go samo u gacama na klupi potrbuske negdje kod predsjetnistva i daje savjet sta treba da "zvacemo" da nam koza bude glatka, fina i sexi, boze dragi sta nam se ovo desava