Kutak za fanove Emerika Gudelja

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

a zasto je Emerik izbacio svoje drugo prezime Velaga? Prije se zvao Emerik Gudelj-Velaga :?
luciferino

Post by luciferino »

basta sljezove boje wrote:a zasto je Emerik izbacio svoje drugo prezime Velaga? Prije se zvao Emerik Gudelj-Velaga :?
Možda se razveo i prešao na djevojačko?
vanjki

Post by vanjki »

jao kako su mu slatke samo njegove usnice!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-D :-D :-D :-D :-D
TareSA

Post by TareSA »

luciferino wrote:
basta sljezove boje wrote:zar ovo ne bi trebalo na ljubav & sex, podforum gay? :lol:
Pa zar je gay???? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! :( :( :(

Ali tako je slaadak :roll:

Shmrc...Istina je. Svi su dobri frajeri gay.
Ako je on sladak ko je onda ruzan = "nesladak", uzas ljudi dragi, on je mediokritet samo takav, al hajd drago mi je cuti ima neko i ko ga voli, svaka cast (nije ironija).......gay je to sam siguran.....:) znam ga iz tih krugova ruznih a nafuranih ljudi tj pedera i lezbejki u ovom gradu.....hehe jesam bezobrazan......pozzz fanovima
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

stochar wrote:ja zaboravio da sam pokrenuo ovu temu, kad vidim, rasplamsala se... :) chuo sam da ce emerik ocjenjivati stajling fudbalera na tekmi sarajevo-genk... :)
je ti to ozbiljno

p.s.

a šta Emeriku fali, meni je dobar tip

p.s.

nisam feder :D
StupskaBitanga

Post by StupskaBitanga »

:lol: na najluđi je :lol: :lol:
cyprus

Post by cyprus »

stochar wrote:ja zaboravio da sam pokrenuo ovu temu, kad vidim, rasplamsala se... :) chuo sam da ce emerik ocjenjivati stajling fudbalera na tekmi sarajevo-genk... :)
:lol: :lol: :lol:

Nego meni nije jasno jel ovaj i slični likovi oni dobivaju kakvu platu sa to svoje "stajlingiranje". Meni je van svake pameti da neko bude plaćen za govorenje nekom drugom šta će obuć. :roll: Al, nek i pederi imaju od čega živit. :lol: :lol:
FaceOff

Post by FaceOff »

Najiritantniji lik koji se ikad pojavio na malim ekranima u historiji televizije, najblaze receno.
zena21

Post by zena21 »

FaceOff wrote:Najiritantniji lik koji se ikad pojavio na malim ekranima u historiji televizije, najblaze receno.
podapisujem od do :roll: :roll: :roll:
Neelix

Post by Neelix »

FaceOff wrote:Najiritantniji lik koji se ikad pojavio na malim ekranima u historiji televizije, najblaze receno.
jesil kad gledao onog peshka sa red carpeta na novoj?? on mi je miljama iznad ovog naseg guzojeba :D
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

ovo je sokantno - Neven Ciganović: Svi valjda znate, mi stilisti nemamo cure!

http://www.netopolis.hr/blogs/nevenwood/

Prije 10-ak godina svi su htjeli biti pjevači. Čak sam i ja tada propjevao, a da o pjevanju pojma nisam imao… apsolutno se niš nije promjenilo u zadnje dvije godine. Danas u toj Hrvatskoj čak i stylisti izjavljuju da imaju cure!

A svi valjda dobro znate - mi stylisti nemamo cure!!!
:lol:
angelface

Post by angelface »

Jao pedera jos voditelj :roll: a kad kazu GURU Emerik Gudelj ja se osipam :x prima obn svakakvog sam nek je Hrvat :-?
Gle mu usnica :lol: :lol:
zena21

Post by zena21 »

angelface wrote:Jao pedera jos voditelj :roll: a kad kazu GURU Emerik Gudelj ja se osipam :x prima obn svakakvog sam nek je Hrvat :-?
ja mislim da ide kod istog zubara kao Deen :lol: :lol: :lol:
tech10

Post by tech10 »

zena21 wrote: podapisujem od do :roll: :roll: :roll:
A ja sam mislio da si ti slatkohrana. :lol:
angelface

Post by angelface »

zena21 wrote:
angelface wrote:Jao pedera jos voditelj :roll: a kad kazu GURU Emerik Gudelj ja se osipam :x prima obn svakakvog sam nek je Hrvat :-?
ja mislim da ide kod istog zubara kao Deen :lol: :lol: :lol:
Zeno kako mozes tako govoriti to su prirodom date usne :D :D lol 100% silikon ili gel za bujanje usana od nekoliko markica u sam-shopu :lol: :lol:
zena21

Post by zena21 »

tech10 wrote:
zena21 wrote: podapisujem od do :roll: :roll: :roll:
A ja sam mislio da si ti slatkohrana. :lol:
pa nisam ja crveni krst ili merhamet :roll: :lol: :lol: :lol:
Faust

Post by Faust »

Gudelja za predsjednika svih stilista... Zna čovjek.... ima osjećaj za modu... trebali bismo ga slušati, slijediti njegove upute, bili bismo najstil nacija... kako su se zeznule TV-stanice (postaje) u Hrvatskoj kad su pustile da ovakav dra-gu (de)lj dođe kod nas. A mi bismo trebali to cijeniti i pokazati ima šta znači prisustvo jednog ovakvog čovjeka na domaćoj TV-stanici. Eno i MAto ĐAković počeo stavljati manje ulja na kosu, a Feđa konačno našao prave (stilizirane) bokserice za more. A ona dvojica što su budalesala svojevremeno na toj TV su dobili otkaz zato što nisu u potpunosti ispunjavali zamisli dotičnog stiliste. I treba tako... Moda je najvažnija za javne ličnosti... :D
Bajrin najmladji

Post by Bajrin najmladji »

Moram pogledati te emisije koje vodi dotični.
Izgovara li simpatično zagrebačko meHko Š i Ž ili po sarajevski, guta samoglasnike (valjda je to anamo-njima simpatično)?
Last edited by Bajrin najmladji on 22/08/2007 10:17, edited 1 time in total.
Alfa159

Post by Alfa159 »

E samo da se prijavim u fun klub Emerika ????????
Pa decko je lud, mene kad bi prokomentarisao u nekim novinama ja bi ga natjerao da obuce smedje cipele i crne hlace, to bi mu bio najveci udarac u zivotu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fakat lik je samo za prebaciti kada ga vidis na tv-u.
A sada pozdrav
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

RIZVA wrote:treba sve to kitom po ustima nasamarati, oprostite na izrazu morao sam :D
kako zna¹ da ih veæ ne ¹amaraju.... :P
Comrad

Post by Comrad »

Zbog ovog lika ne gledam OBN i onog kuhara nekakvog, jednom sam gledao, celav, obrve izbrijane k'o kakva zena. A tek njihovi glasovi, u zivotu nista iritirajuce nisam cuo :x :x :x :x :x :x :x
zlotscha

Post by zlotscha »

jooooooooooj tek sad vidjela temu bas je za svaku pohvalu
Emeriče, zakon si!
amrino

Post by amrino »

Joj ovo me podsjeti kako sam ja sve donedavno kontala da se kudelja ustvari zove GUDELJA! :D
Curi mi cesma- treba mi GUDELJE! :lol:

E sad... koji mi je insan iritantniji- on ili onaj zuti kenjac sto glumi kuhara....stvarno ne znam- bare bare su :D
RIZVA

Post by RIZVA »

to je onaj nakav kramer vjekoslav, i on se odjednom pojavio sa emisijom bosanski lonac frajer ko da je tek dosao sa gej parade, šaltam neki dan tv kad na obn-u taj "topli brat" lezi haman go samo u gacama na klupi potrbuske negdje kod predsjetnistva i daje savjet sta treba da "zvacemo" da nam koza bude glatka, fina i sexi, boze dragi sta nam se ovo desava :shock:
Tesssa

Post by Tesssa »

snimila ja video kad to vidjeh, on potrbuske u kupacim gacicama :shock: :-) :lol: :lol:
Post Reply