Logicno ja vidim samo ovaj tim kao najveceg favorita,emotivno sam vezan za prasinoi (se)
I ovo 2007/2008 stvarno "bode" oci.
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Na BHT-u nema,pishe na ttxt-u da ce biti snimak Montepaschi-Cibona.-LIBERO- wrote:Hoce li biti prenosa tekme partizan panatanaikos?
Kazu da je ludilo u Bg.od interesovanja rasprodana arena
http://kkbosna.forumotion.com/forum.htmburek_in_space wrote:Na BHT-u nema,pishe na ttxt-u da ce biti snimak Montepaschi-Cibona.-LIBERO- wrote:Hoce li biti prenosa tekme partizan panatanaikos?
Kazu da je ludilo u Bg.od interesovanja rasprodana arena
Jedino da nas iznenadi Bosnin forum opet,jer stvarno bi trebala biti ludnica u Areni.
Svaka chast momcima,odlichan potez!-LIBERO- wrote: http://kkbosna.forumotion.com/forum.htm
Istinaneznam ni ko su ni sta su ovi momci sto rade na forumu,al ocito su redovni u ovim prenosima,trude se.
Ako je neko sa ovog sa-x foruma "upetljan"u rad ovog Bosninog,neka mi se javi na P.M
Gate 7x generation wrote:
Logicno ja vidim samo ovaj tim kao najveceg favorita,emotivno sam vezan za prasinoi (se)![]()
mmostar wrote:Gate 7x generation wrote:
Logicno ja vidim samo ovaj tim kao najveceg favorita,emotivno sam vezan za prasinoi (se)![]()
x generation wrote:mmostar wrote:Gate 7x generation wrote:
@mmostar ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΟΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,ΑΙΓΙΟ ΘΥΡΑ 13,ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ
![]()
![]()
Malo razocarenje protiv Partizana,ali unazad godinu dvije uvijek su malo teze izlazili na kraj sa Partizanom,prekosutra pobjeda protiv Unicaje.
od ostalih parova :
Tau Ceramica vs. Olympiacos![]()
![]()
AJ Milano vs. Asseco Prokom
Group F
Maccabi Electra vs. Regal FCB
Real Madrid vs. Alba Berlin
Group G
Lottomatica Roma vs. Partizan
Group H
Cibona vs. CSKA Moscow
Fenerbahce Ulker vs. Montepaschi
Zanimljivo zanimljivo
10.mart 1924-10.mart 2009.x generation wrote:@vryzas γαμήσου![]()
p.s.το μόνο ένα αστείο![]()
παοκαρα?
mmostar wrote:10.mart 1924-10.mart 2009.x generation wrote:@vryzas γαμήσου![]()
p.s.το μόνο ένα αστείο![]()
παοκαρα?
Olimpijakos šampionvryzas wrote:TOP 16 - WEEK 6
Panathinaikos vs. Unicaja 1
Lottomatica Roma vs. Partizan 1
Cibona vs. CSKA Moscow 2
Fenerbahce Ulker vs. Montepaschi 2
Tau Ceramica vs. Olympiacos 1
AJ Milano vs. Asseco Prokom 1
Maccabi Electra vs. Regal Barcelona 1X2![]()
Real Madrid vs. Alba Berlin 1
Realno cetri najbolje ekipe su CSKA, PAO,TAU i MPS...sve cetri su u 5 deka. Moguce da neka od ovih ekipa i ne dodje do F4![]()
U zavrsnici navijam za Partizan=PAOK![]()
![]()
![]()
Olimpijakos šampion,kažem ja tebix generation wrote:Panathinaikos vs. Unicaja
(ocekivan rezultatnaredni protivnik Montepaschi,veliki plus Za PAO je sto se prva dva meca igraju u Athini,a jedan u Sieni,ocekujem prolaz)
103-95
Lottomatica Roma vs. Partizan (isto vazi i za ovaj mec,sada Partizan ide Cska i tesko da moze napraviti neki ozbiljniji rezultat)
88-72
Cibona vs. CSKA Moscow
(Cibona klasicno medju 16 najboljih krajnji domet unazad par sezona,mozda nekad u skoroj buducnosti bude bolje,Cska jedan od favorita najveci budget,dosta dobrih igraca,sve ispod finala mislim da ce smatrati neuspjehom)
63-73
68-73
Tau Ceramica vs. Olympiacos
(po meni iznenadjenje mozda sam subjektivan previse,mozda sto ih nikako ne mogu smisliti,ovim porazom Tau Ceramic-a ide Barceloni i to prve dvije utakmice,mislim da protiv Barce nemaju nekih sansi za prolaz,Olympiakos protiv Reala,prve dvije utakmice u Pireju,igra se na tri dobijene mislim da ce ovdje biti svega,iako cu navijati za Real)
80-88
72-96
83-82
Maccabi Electra vs. Regal Barcelona
(ovdje ne znam sto bih rekao,jedni od najvecih klubova Euroleague i vec kraj za Maccabi,koji zadnje dvije sezone jako dosta luta i sa budget-om,i sa igracima i sa trenerima,jos se posteno zajebase za Vujcica,Barca jedan od 3 favorita)
74-90
Za MVP igraca ovog kola proglsen je Batiste iz Panathinaikos-a22 poena,9/10,9 skokova,BRAVO MIKE nikada te boljeg nisam gledao.
Sudar najboljih 8 ekipa pocinje 24.03.do 08.04 ukoliko bude potrebno jer se igraju na tri dobijene utakmice.
mmostar wrote:Olimpijakos šampion,kažem ja tebix generation wrote:Panathinaikos vs. Unicaja
(ocekivan rezultatnaredni protivnik Montepaschi,veliki plus Za PAO je sto se prva dva meca igraju u Athini,a jedan u Sieni,ocekujem prolaz)
103-95
Lottomatica Roma vs. Partizan (isto vazi i za ovaj mec,sada Partizan ide Cska i tesko da moze napraviti neki ozbiljniji rezultat)
88-72
Cibona vs. CSKA Moscow
(Cibona klasicno medju 16 najboljih krajnji domet unazad par sezona,mozda nekad u skoroj buducnosti bude bolje,Cska jedan od favorita najveci budget,dosta dobrih igraca,sve ispod finala mislim da ce smatrati neuspjehom)
63-73
68-73
Tau Ceramica vs. Olympiacos
(po meni iznenadjenje mozda sam subjektivan previse,mozda sto ih nikako ne mogu smisliti,ovim porazom Tau Ceramic-a ide Barceloni i to prve dvije utakmice,mislim da protiv Barce nemaju nekih sansi za prolaz,Olympiakos protiv Reala,prve dvije utakmice u Pireju,igra se na tri dobijene mislim da ce ovdje biti svega,iako cu navijati za Real)
80-88
72-96
83-82
Maccabi Electra vs. Regal Barcelona
(ovdje ne znam sto bih rekao,jedni od najvecih klubova Euroleague i vec kraj za Maccabi,koji zadnje dvije sezone jako dosta luta i sa budget-om,i sa igracima i sa trenerima,jos se posteno zajebase za Vujcica,Barca jedan od 3 favorita)
74-90
Za MVP igraca ovog kola proglsen je Batiste iz Panathinaikos-a22 poena,9/10,9 skokova,BRAVO MIKE nikada te boljeg nisam gledao.
Sudar najboljih 8 ekipa pocinje 24.03.do 08.04 ukoliko bude potrebno jer se igraju na tri dobijene utakmice.