Koliko ti to misliš živjeti pa da dočekaš autoput do Bosanskog Broda ??? Pa nisi No1 iz Alan Forda. Vidiš kojim tempom se u nas gradi.
Aleeee aleeeeeeeeeee
Ljubiše mi mog !!!!
Moderators: _BataZiv_0809, anex
ovaj put je cca 280 KM do ulcinja.. pocetak velike plaze..Epitop wrote:Ovaj put što je napisao je najbolji, mnogo bolja varijanta od ove preko Tjentišta.1. Sarajevo - Trnovo - Brod (kod Foce) - GP Šćepan Polje - Plužine - Nikšić - Podgorica (ne kroz grad, nego okolo) - tunel (koji "kroz Petrovačke stijene") - Sutomore - Bar - Ulcinj - daljina cca 320 km (u zavisnosti gdje zivite u Sarajevu)
cca 90 KM, mada ni dusmanu najvecem ne bi preporucio, autobusi 0 bodova, a karta u centrotransu skuplja nekih 20 KM, ali autobusi avioni za ono smece iz lukavice. Ulazim u autobus slomljeno sjediste, haj nema veze... Nas je cetvero bilo, svima nam je razlicitu cijenu za prtljag naplatio itd...U povratku smo imali rezervisana sjedista, ali tu rezervaciju smo mogli okaciti macku o rep jer te niko ne pita, ulazimo u bus, sjede nane na mom sjedistu onoAlimen_ wrote:Zna li neko koliko je povratna karta iz lukkavice za ulcinj? hvala
plaža jeste prelijepa ali je velika gužva, a i veliki dio Ulcinja me podsjeća na pijacu s puno ćevabdžinica xDrundo wrote:Eeee, kad se sjetim Ulcinja...Ne mogu ti savjetovati kuda da ides, jest da je i daleko, ali brate dragi isplati se...pogotovo ako mislis ici na Veliku plazu...
Ja licno zadnji put bio prije 20-tak godina, i jos me drze utisci![]()
![]()
![]()
Ako bog da nadam se da cu i ja ga jos makar jednom vidjeti...Sretno!!!
Mozes bez pasosa tj. na bh licnu kartu. Za auto ti treba saobracajna i zeleni karton i ako auto nije na tvoje ime treba ti jos punomoc (ako naletis na peglanje od strane carinika obicno trazi BIHAMK-ovu medjunarodnu punomoc). Put Trebinje -Novi platis 3€ i na ulazu u Crnu Goru platis 10€ eko vinjetu...to je to...Foxxy Cleopatra wrote:super, sad baš znam kuda da idem
jedino još me zanima, ako neko zna kakve sve takse se plaćaju na ulazu u CG, kakav je ovaj prelaz kad se ide putem Trebinje - H.Novi, koliko ja znam još uvijek se može bez pasoša i treba li mi još kakvih dokumenata osim zelenog kartona za auto?
znam da puno pitam, pa se unaprijed zahvaljujem na odgovoru![]()

HvalaBeg_Babic wrote:http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =4&t=78541
zna http://www.viamichelin.comzivka wrote:Da li neko zna koliko tacno kilometara iz Sarajeva do H. Novog ,preko Trebinja?
Je'l preko Sitnice?zivka wrote:Da li neko zna koliko tacno kilometara iz Sarajeva do H. Novog ,preko Trebinja?
u pravu si, ja sam isla ovim putem (upravo sam se vratila iz H.Novog) i odličan je. nema ni guzve.van Basten wrote:ne znaju ni oni sve. Prošle godine je otvorena magistrala Trebinje - Herceg Novi, 3€ putarina čini mi se, a nema je na viamichelin.
hvalapajero wrote:Mozes bez pasosa tj. na bh licnu kartu. Za auto ti treba saobracajna i zeleni karton i ako auto nije na tvoje ime treba ti jos punomoc (ako naletis na peglanje od strane carinika obicno trazi BIHAMK-ovu medjunarodnu punomoc). Put Trebinje -Novi platis 3€ i na ulazu u Crnu Goru platis 10€ eko vinjetu...to je to...Foxxy Cleopatra wrote:super, sad baš znam kuda da idem
jedino još me zanima, ako neko zna kakve sve takse se plaćaju na ulazu u CG, kakav je ovaj prelaz kad se ide putem Trebinje - H.Novi, koliko ja znam još uvijek se može bez pasoša i treba li mi još kakvih dokumenata osim zelenog kartona za auto?
prošao tom magistralom... jeste ok cesta, pogotovo ko zna kakva je bila prije (Trebinje - H.Novi), ali sve kontam, ko nas budalom pravi... 3€ putarine za 40i par km krivudave ceste bez ijednog mosta, vijadukta i sa 1 tunelom 180metara dužineFoxxy Cleopatra wrote:hvalapajero wrote:Mozes bez pasosa tj. na bh licnu kartu. Za auto ti treba saobracajna i zeleni karton i ako auto nije na tvoje ime treba ti jos punomoc (ako naletis na peglanje od strane carinika obicno trazi BIHAMK-ovu medjunarodnu punomoc). Put Trebinje -Novi platis 3€ i na ulazu u Crnu Goru platis 10€ eko vinjetu...to je to...Foxxy Cleopatra wrote:super, sad baš znam kuda da idem
bila, vidjela, bez ikakvih problema i na carini, začas i bez peglanja