ovoj zadnjoj ko i stojedanas wrote:katastrofizvana skini dzins
![]()
![]()
![]()
MODNI TRENDOVI koje ni u ludilu ne biste nosili....
Moderator: anex
-
pinkzelena
- anais_nin
stoje njoj, ali ne stoje vecini zena koje su se nalozile na to sto je to trendpinkzelena wrote:ovoj zadnjoj ko i stojedanas wrote:katastrofizvana skini dzins
![]()
![]()
![]()
ja ih ni u ludilu ne bih obukla jer mojoj gradji ne pristaju ni pod razno
-
surajaa
Zaboravih pomenuti totalnu ludacku pomamu kod zena za gotovo svim odjevnim predmetima,sto ukljucujue i asesoare, sa dezenom tackica ili tufni...jao kako me to nerrvira...
...sve u znaku "tockica", od cipela, pa do raznoraznih traka za kosu, raifova, kaiseva, tasnica...bljak
ovako nekako....

...sve u znaku "tockica", od cipela, pa do raznoraznih traka za kosu, raifova, kaiseva, tasnica...bljak
ovako nekako....

- anais_nin
ja sam uvijek voljela ovaj dezensurajaa wrote:Zaboravih pomenuti totalnu ludacku pomamu kod zena za gotovo svim odjevnim predmetima,sto ukljucujue i asesoare, sa dezenom tackica ili tufni...jao kako me to nerrvira...
...sve u znaku "tockica", od cipela, pa do raznoraznih traka za kosu, raifova, kaiseva, tasnica...bljak![]()
ovako nekako....
-
surajaa
anais_nin wrote:ja sam uvijek voljela ovaj dezensurajaa wrote:Zaboravih pomenuti totalnu ludacku pomamu kod zena za gotovo svim odjevnim predmetima,sto ukljucujue i asesoare, sa dezenom tackica ili tufni...jao kako me to nerrvira...
...sve u znaku "tockica", od cipela, pa do raznoraznih traka za kosu, raifova, kaiseva, tasnica...bljak![]()
ovako nekako....
podsjeca me na Sofiju Loren i 60te
tako da i ja spadam u kategoriju onih koji povremeno nosaju tufnice
Naravno, izbor je tvoj...no htjela sam da kazem da se od haljina na tufne krenulo sa proizvodnjom svega ostalog na tufne...neki dan vidim na djevojci majicu" tufnei da bi "pogodila" trend stavila je nausnice, velike alke, obrubljene tkaninom, dezen "na tufne"
Ne znam je li to slucaj sa svim djevojkama, ali ove "nase" nikako da shvate da u svemu treba da postoji mjera i da, MANJE JE VISE
- danas
ma vjerovala ili neanais_nin wrote:stoje njoj, ali ne stoje vecini zena koje su se nalozile na to sto je to trendpinkzelena wrote:ovoj zadnjoj ko i stojedanas wrote:katastrofizvana skini dzins
![]()
![]()
![]()
![]()
ja ih ni u ludilu ne bih obukla jer mojoj gradji ne pristaju ni pod razno
meni je ovo uzas
- anais_nin
vjerujem da ti stoje, none do zubadanas wrote: ma vjerovala ili nestoje i meni ali to ne znaci da cu nositi ovo cudo jer je sada 'in'
ako mi se ovaj stil ne dopada
meni je ovo uzasdzaba
- danas
i ja boot cut zakonanais_nin wrote:vjerujem da ti stoje, none do zubadanas wrote: ma vjerovala ili nestoje i meni ali to ne znaci da cu nositi ovo cudo jer je sada 'in'
ako mi se ovaj stil ne dopada
meni je ovo uzasdzaba
![]()
ja sam se uvijek jezila na ove uske nogavice, ja volim flare ili boot cut
a mogu fakat nosit i ovo i helanke
- anais_nin
neke stvari su fakat trebale ostati u 80timdanas wrote: i ja boot cut zakon
a mogu fakat nosit i ovo i helankeal' ne bih ni u loodilu najgorem
a meni je najdraze ovde kad ljeti vidim cure kako nosaju zimske cizme (obicno na ljetne haljinice)
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
tašne ovog oblika i ukrasa, a i materijala:

Takozvane "špagerice" sa platformom :vomit:

bijele farmerke:

"Ciganke".... znam, znam jako su u trendu, ali oslijepit cu ako jos jedna djevoka prodje sa pundjom i golemim cvikama u ovoj suknji (mjesto radnje: Sarajevo) Samo zato ni u ludilu je ne oblacim ovo ljeto:

VELIKE naocari, suncane. cool su. ali sve cure pocinju liciti jedna na drugu. ne mogu da nadjem dovoljno velike, kao sofersajba
jos ako su ovog tipa 

Takozvane "špagerice" sa platformom :vomit:

bijele farmerke:

"Ciganke".... znam, znam jako su u trendu, ali oslijepit cu ako jos jedna djevoka prodje sa pundjom i golemim cvikama u ovoj suknji (mjesto radnje: Sarajevo) Samo zato ni u ludilu je ne oblacim ovo ljeto:

VELIKE naocari, suncane. cool su. ali sve cure pocinju liciti jedna na drugu. ne mogu da nadjem dovoljno velike, kao sofersajba
- danas
a U nas docim suprotno -- noHaju japanke i kad snijeg pada...anais_nin wrote:neke stvari su fakat trebale ostati u 80timdanas wrote: i ja boot cut zakon
![]()
![]()
a meni je najdraze ovde kad ljeti vidim cure kako nosaju zimske cizme (obicno na ljetne haljinice)to je izgleda konstantni kanadski trend
- anais_nin
danas wrote:a U nas docim suprotno -- noHaju japanke i kad snijeg pada...anais_nin wrote:neke stvari su fakat trebale ostati u 80timdanas wrote: i ja boot cut zakon
![]()
![]()
a meni je najdraze ovde kad ljeti vidim cure kako nosaju zimske cizme (obicno na ljetne haljinice)to je izgleda konstantni kanadski trend
![]()
![]()
a ja sam uvijek voljela ove cipe sto se vezu oko clanka

- Lara-sa
jao, jao...
helanke, sljokice na svemu i svacemu, utrpavanja pantalona u cizme...
ma grozno...
Pa onda trend po svaku cijenu, djevojke kao klonovi, helanke i skinny jeans na pozadinama koje to ne bi ni u ludilu smjele nositi.
Ali ono sto mene zaista uvijek fascinira kada primjetim je: 500 stepeni, znojis se i nakon tusiranja i dezodoransa i lagane odjece od prirodnih materijala i onda naidjes na djevojcicu ili, jos gore, djevojku, darkerica, sve crno, kozne cizme do koljena. Moja prva misao nakon ove scene je: zamisli samo koliko joj se noge usmrde u tome, ima covjek osjecaj da joj nokti pootpadaju od strahote.
Ne znam, ne shvatam...
A o odjeci od umjetnih materijala na 500 stepeni i miomirisu koji se siri sa takve djevojke necu ni pocinjati...
helanke, sljokice na svemu i svacemu, utrpavanja pantalona u cizme...
ma grozno...
Pa onda trend po svaku cijenu, djevojke kao klonovi, helanke i skinny jeans na pozadinama koje to ne bi ni u ludilu smjele nositi.
Ali ono sto mene zaista uvijek fascinira kada primjetim je: 500 stepeni, znojis se i nakon tusiranja i dezodoransa i lagane odjece od prirodnih materijala i onda naidjes na djevojcicu ili, jos gore, djevojku, darkerica, sve crno, kozne cizme do koljena. Moja prva misao nakon ove scene je: zamisli samo koliko joj se noge usmrde u tome, ima covjek osjecaj da joj nokti pootpadaju od strahote.
Ne znam, ne shvatam...
A o odjeci od umjetnih materijala na 500 stepeni i miomirisu koji se siri sa takve djevojke necu ni pocinjati...
-
melb26sa
Ovo nije filigran - filigran se pravi od tankih zlatnih ili srebrenih niti koje se "leme" zajedno evo link http://en.wikipedia.org/wiki/Filigreedawn_upon_dawn wrote:filigranske nausnice :vomit:
Mozda su tvoji primjeri one ciganske nausnice?
-
amrino
Ni meni nikada nije islo u glavu kako one seke mogu na -10 izaci u jaknicama do sise, golog pupka...i u stiklama gacat po dubokom snjegu!
Sto se mene tice- sintetika, tigrasti uzorak, naramenice, hlace "mrkva" kroja, vunene majice kratkih rukava ili bez rukava, gumene cizme, platforme, one zimske jakne do poda, i bilo sta sto vise lici na donji ves nego na odjecu- nikad ni pod kakvim uslovima!
Joj sjecate li se one pomame za patikama sto svijetle kad hodas?!
Sto se mene tice- sintetika, tigrasti uzorak, naramenice, hlace "mrkva" kroja, vunene majice kratkih rukava ili bez rukava, gumene cizme, platforme, one zimske jakne do poda, i bilo sta sto vise lici na donji ves nego na odjecu- nikad ni pod kakvim uslovima!
Joj sjecate li se one pomame za patikama sto svijetle kad hodas?!