your wish is my commandanais_nin wrote:@teto danas ne nacrtas li mi se u mahali momentalno Bozica Sexa ima da te opasno kazni
SEXA LI SE........
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
danas wrote:your wish is my commandanais_nin wrote:@teto danas ne nacrtas li mi se u mahali momentalno Bozica Sexa ima da te opasno kazni![]()
![]()
![]()
uh momentalno orgazam dozivih
- danas
hos recanais_nin wrote:danas wrote:your wish is my commandanais_nin wrote:@teto danas ne nacrtas li mi se u mahali momentalno Bozica Sexa ima da te opasno kazni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uh momentalno orgazam dozivih![]()
je l vakat da ponovo pocnemo teoriju seksanja predavat na ovom podforumu?
uz crteze naravno
![]()
![]()
mada mislim da ovima bas i nije do teorije, vec do prakse
- anais_nin
a evo listamdanas wrote:
hos recstasala nova generacija
![]()
zeljna znanja
![]()
![]()
![]()
mada mislim da ovima bas i nije do teorije, vec do prakse![]()
nego djaba je biti zeljan prakse, bez teorije bice i nestasica prakse
- anais_nin
mentalno je bolan druga kategorijaFair Life wrote:Ako mislis na mentalno kresanje... ja upravo kresnuh... ne pitajuci.anais_nin wrote:moze se i s emocijama kresnut....povremeno![]()
![]()
....ako zena dozvoli![]()
![]()
- anais_nin
na malenu kasiku draga, na malenu, ne onu od caja nego onu malenu sto ide uz soljice od kafedanas wrote:ko ono recethere's nothing more practical than a good theory
a vidi nje sto je merhametliti bi da ovuda dzaba dijelis tesko steceno
iskustvo
![]()
- danas
nekima ovdje (da ne recem -- svimaanais_nin wrote:na malenu kasiku draga, na malenu, ne onu od caja nego onu malenu sto ide uz soljice od kafedanas wrote:ko ono recethere's nothing more practical than a good theory
a vidi nje sto je merhametliti bi da ovuda dzaba dijelis tesko steceno
iskustvo
![]()
![]()
kap po kap, pa kome sta nakapa
- anais_nin
u pripremi je knjiga (sabrana dijela i prakticni savjeti), nego cekamo malo da se primiri ova frtutma oko zadnjeg Potter-a pa da se pocne sa prosvjetljavanjem sirokih narodnih masadanas wrote: nekima ovdje (da ne recem -- svima) i to je za uhar
od tebe
![]()
![]()
![]()
- Fair Life
Ja sam svoju zivotnu kvotu "od boga datu" davno ispunio, jos u ranojanais_nin wrote:vidis kako drug Fair Life odmah prihefta graficki prikazFair Life wrote:Kap po kap...
![]()
ima nade,
ima nade....bice sexa jos, ako Bog da (ne samo u snovima i cyber svijetu)
![]()
mladosti.
Sad se mogu 'rahat' zajebavati.
- Bumbar
hocu svoju sa posvetomanais_nin wrote:u pripremi je knjiga (sabrana dijela i prakticni savjeti), nego cekamo malo da se primiri ova frtutma oko zadnjeg Potter-a pa da se pocne sa prosvjetljavanjem sirokih narodnih masadanas wrote: nekima ovdje (da ne recem -- svima) i to je za uhar
od tebe
![]()
![]()
![]()
![]()
nova seksuValna revolucija je pred vratima
![]()
-
Incub
Jos ste tu,ljudi kad spavateanais_nin wrote:vidis kako drug Fair Life odmah prihefta graficki prikazFair Life wrote:Kap po kap...
![]()
ima nade, ima nade....bice sexa jos, ako Bog da (ne samo u snovima i cyber svijetu)
![]()
- Fair Life
Ne dopusti da rjesenje tvojih problema ovisi o drugome...Incub wrote:Jos ste tu,ljudi kad spavate![]()
??Joj kako bi meni jedna partija godila
onako na brzinu a druga laganica.Vremenska razlika me ubi vec je 6 ujutro
a poceo sam sa poslom... Neka ste me ovako fino nalozili na sabahu a vi sad odoste....
![]()
![]()

- anais_nin
pesimizam, ni u zamotanom/umotanom obliku nije dozvoljen na ovom podforumuFair Life wrote: Ja sam svoju zivotnu kvotu "od boga datu" davno ispunio, jos u ranoj
mladosti.
![]()
Sad se mogu 'rahat' zajebavati.
- anais_nin
ti ces svoju kopiju dobiti prije siroke i uze javnostiBumbar wrote:hocu svoju sa posvetomanais_nin wrote:u pripremi je knjiga (sabrana dijela i prakticni savjeti), nego cekamo malo da se primiri ova frtutma oko zadnjeg Potter-a pa da se pocne sa prosvjetljavanjem sirokih narodnih masadanas wrote: nekima ovdje (da ne recem -- svima) i to je za uhar
od tebe
![]()
![]()
![]()
![]()
nova seksuValna revolucija je pred vratima
![]()
![]()
![]()
- anais_nin
pa gdje zapelo?Incub wrote: Jos ste tu,ljudi kad spavate![]()
??Joj kako bi meni jedna partija godila onako na brzinu a druga laganica.Vremenska razlika me ubi vec je 6 ujutro a poceo sam sa poslom
... Neka ste me ovako fino nalozili na sabahu a vi sad odoste....
![]()
- anais_nin
-
Incub
Gdje je zapelo?bolje je reci NE PITAJJJJJJanais_nin wrote:pa gdje zapelo?Incub wrote: Jos ste tu,ljudi kad spavate![]()
??Joj kako bi meni jedna partija godila onako na brzinu a druga laganica.Vremenska razlika me ubi vec je 6 ujutro a poceo sam sa poslom
... Neka ste me ovako fino nalozili na sabahu a vi sad odoste....
![]()
![]()
- anais_nin
ali sex rijesava sve problemeIncub wrote:
Gdje je zapelo?bolje je reci NE PITAJJJJJJ![]()
Daleko sam od kuce,na godisnji se ide tek u oktobru mozes misliti kakva je situacija...Pocelo je ns usi izlaziti
![]()
jos i vi nadodate na forumu
-
Incub
Poenta je u tome da to sto "rjesava probleme" je issue ovdje.Teska tema a tesko brate mili kad se napravi pauza,svaka ovisnost je teska...anais_nin wrote:ali sex rijesava sve problemeIncub wrote:
Daleko sam od kuce,na godisnji se ide tek u oktobru mozes misliti kakva je situacija...Pocelo je ns usi izlaziti
![]()
![]()
![]()
istina, neke i stvara
![]()
Jeli to i ti nesto raduckas ovako rano koliko je tamo oko 6:00?
- anais_nin
meni bilo 12Incub wrote:Poenta je u tome da to sto "rjesava probleme" je issue ovdje.Teska tema a tesko brate mili kad se napravi pauza,svaka ovisnost je teska...anais_nin wrote:ali sex rijesava sve problemeIncub wrote:
![]()
![]()
![]()
istina, neke i stvara
![]()
![]()
![]()
Jeli to i ti nesto raduckas ovako rano koliko je tamo oko 6:00?
pa cekaj svaki problem se moze rijesiti...ako ne seksom (posto je isti problem) onda forumski