Sta ti znas... ****a*oJD wrote:Zar pojmovi "Jana" i "dobra muzika" idu zajedno? Ne bih rekao.Nekojako poznat wrote:SUPER
POZIVAM SVE DA DODJU KOJI VOLE DOBRU MUZIKU
Pa ne pjeva Haris Dzinovic, sta ti je bolan/bona.
RAJA, hocemo li na JANU, 12.08.2004 U DISKOTECI "AQUA&
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ja idem na koncert. Ako ima sisu, idem obavezno 
-
chundas
#31 Re: RAJA, hocemo li na JANU, 12.08.2004 U DISKOTECI "A
Nosimo svoje kondome???ili Jana imaa svoje???Nekojako poznat wrote:DA SE LUDO PROVEDEMO
- sicky
Bobi wrote:Jah, da si bila sama napisala bi, "ja sam hodala u gatjama po vikendici"sicky wrote:Loš si bobi!Bobi wrote: Sicky je mrakmrakova
.
Laku noc .
JA sam svakako bila, ali moje prisustvo ne iskljucuje prisustvo drugih zivih bica...dapače..bilo je tu pčela i osa, jelenaka, gigantskih mrava, kosova ali i ljudi tj.jos jedne osobe sposobne da igra jamba sa mnom i cita express. Znaci, opet ti u ovom citatu gore ne stoji da sam bila SAMA![]()
Laku noc[/b]
![]()
Ma nek je tebi bilo lijepo sta te briga za druge. Zar ne?
- sicky
stochar wrote:Otkrio sam te prevarantu! Igras jamba po vikendicama sa forumasicama a ne prijavljujes!sicky wrote:E momci, slabo analizirate, a vidim okomili ste se na mene...neka neka..![]()
potom....gdje pise da sam sama igrala jamba?...je li to sto sam rekla da mi je bilo dosadno? pa 'vako...imala sam drustvo ali svejedeno kisa nam je oboma pokvarila cejf pa smo igrali jamba i citali 2 broja expressa!
i da..ubila sam 3 pcele!![]()
jos nesto?Uzeo si Borisu Tamaru pa si sad pres'o na forumasice...
![]()
![]()
moram na skracivanje jezika