Šokantno: DJECA KUKURUZA U ALEJI LIPA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
cyprus

Post by cyprus »

Evo i ja sam dobrovoljac za "lov" na tu djecu.
Last edited by cyprus on 21/07/2007 14:40, edited 1 time in total.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

roki wrote:cekajte dok mircerka dode....
pisala je ona i o ubijanju golubova iz vazdusne puske....
uzas jedan... :x :x :x :x :x :x
mIRCerka je to cula, srecom nije gledala..
ma nemojte, to su sve MAMINA DJECICA ....

dje su sad silni NEMOJ UDARAT DIJETE forumashi....

Ja im ne mogu pozeliti nista dobro...
a roditeljima zelim da im se vrati makar 10% toga.....
ifbbpro

Post by ifbbpro »

Boze sacuvaj.. :oops:
darius_maximus

Post by darius_maximus »

Mislim da bi najbolji nacin bio javno ponizenje...
To ljudi pamte dozivotno. Trebali su ovi sto su pravili prilog, potraziti roditelje te djece, pa i djecu samu, da ih pitaju zasto to rade, pa onda reakcije gradjana... Ne znam kakav je prilog bio, nisam gledao, ali tako bih ja to uradio...

Inace, zakon je nula sto se toga tice, uzas zivi... :x
blackladyy

Post by blackladyy »

ja sam za to da nesto uradimo, al iskreno ne znam sta :sad: jedino sto mi pada na pamet da odemo da nadjemo tu djecu.. da im kazemo koju.. al kad su tako divlji.. ne vjerujem da ce to piti vode.. :-x
drugo je da ih izdevetamo dobro.. onda bi mogli navuc na vrat te sumske roditelje.. koji bi nam policiju zvali jer im neko dira njihova derlad koja nisu bili u stanju da odgoje.. :x .. tako da sam stvarno bez ideje.. kad nam je drzava ko k.. pa ih nemamo kome ni prijavit.. ako ko ima neki pametan prijedlog javite se.. :shock:
sasanjo

Post by sasanjo »

to su prava djeca...
tako se igra, a ne za kompom po 20 sati!
Jos da hoce i ove golubove poceti maltretirati, bas su se i oni pohasili...
lijepe pracke :D
blackladyy

Post by blackladyy »

darius_maximus wrote:Mislim da bi najbolji nacin bio javno ponizenje...
To ljudi pamte dozivotno. Trebali su ovi sto su pravili prilog, potraziti roditelje te djece, pa i djecu samu, da ih pitaju zasto to rade, pa onda reakcije gradjana... Ne znam kakav je prilog bio, nisam gledao, ali tako bih ja to uradio...

Inace, zakon je nula sto se toga tice, uzas zivi... :x
eee daa sta mislite da sakupimo imena tih roditelja i da to damo tv stanicama da objave.. mozda nesto napravimo? :)
pinkzelena

Post by pinkzelena »

barby02 wrote:Slazem se, hajmo! Ko ima prijedlog? Ja sam na raspolaganju. . .
I ja!
barby02

Post by barby02 »

Imena? Kako? interesuje me od nekog ko je gledao prilog, da li je bilo prikazano i jedno TO dijete? Da li je samo svezana i rascjepljena macka bila vidljiva uz komentar ili ijedan lik-razbojnik?Ako jeste, idemo na TV Hajat, pa u policiju. . pa na vrata. .
blackladyy

Post by blackladyy »

pa imena ne znamo.. al mozemo prici djeci i nekako uz sladoled izmamit njihova i imena roditelja .. mislim da ce se oni htjet hvalit kako je ko razbio neku macku :x otprilike nekako tako.. i to je to.. :-) idemo na tv
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

nevjerovatno :roll: ako roditelji misle da su ove monstruoznosti samo djecija igra onda su oni glavni krivci. citao sam jednom da su mnoge serijske ubice uzivale u ubijanju zivotinja kao mali, mozda bi to neko trebao roditeljima spomenuti.
pinkzelena

Post by pinkzelena »

barby02 wrote:Imena? Kako? interesuje me od nekog ko je gledao prilog, da li je bilo prikazano i jedno TO dijete? Da li je samo svezana i rascjepljena macka bila vidljiva uz komentar ili ijedan lik-razbojnik?Ako jeste, idemo na TV Hajat, pa u policiju. . pa na vrata. .
Normalno da nisu prikazali djecu,nisi ludi..znaju da bi isti dan ta djeca dobila po nosu od nekoga.
Jedino otici dole u aleju Lipa,pa djecu ispitat znaju li ko je to radio,al opet sta onda?
Ne mozemo mi ispravljati krivu Drinu,kakvi su..mozda bi noz na nas potegli :-)
barby02

Post by barby02 »

Mislim da su kao medij bolje novine. A mozemo, sto da ne,iako je Aleja lipa dosta velika. . Moze li neko kontaktirati Hajat , traziti reportera i pitati za mjesto dogadjaja- gdje je snimljeno? Ako nista od toga: KADA SE NALAZIMO NA MOSTU DOLAC MALTE???
mIRCerka

Post by mIRCerka »

blackladyy wrote:ja sam za to da nesto uradimo, al iskreno ne znam sta :sad: jedino sto mi pada na pamet da odemo da nadjemo tu djecu.. da im kazemo koju.. al kad su tako divlji.. ne vjerujem da ce to piti vode.. :-x
drugo je da ih izdevetamo dobro.. onda bi mogli navuc na vrat te sumske roditelje.. koji bi nam policiju zvali jer im neko dira njihova derlad koja nisu bili u stanju da odgoje.. :x .. tako da sam stvarno bez ideje.. kad nam je drzava ko k.. pa ih nemamo kome ni prijavit.. ako ko ima neki pametan prijedlog javite se.. :shock:
i onda me neko zacudjen pita zasto se moja sestra odselila iz tog kvarta nazad na Dobrinju....

Nejse, ne treba tu gamad dirat, treba im roditelje dirat....
zakona o dobrobiti zivotinja nije na snazi nazalost....

a do tada, lijepo setati tim krajem, naletiti na dijete koje dira zivotinju, zivog ga isprepadati i sacekati roditelje...
a onda ubit hljeb u roditeljima jer je ocigledno da njima rijec ne znaci ni pisljiva boba...
PS Na igralistu pored obdanista sam JEDNOM odvela sestricnu svoju....

I kako se penjala na tobogan, dodje jedna krupnija curica i izgura je sa tobogana....i ja im pridjem i pitam je ZASTO JE GURAS kad matereshina od te curice kaze JELDE SINE KO JE JACI PRVI SE SPUSTA i onda se odvali smijati sa 5 zuba u glavi..........
barby02

Post by barby02 »

pinkzelena wrote:kakvi su..mozda bi noz na nas potegli :-)
Ha, ha e da i to vidim, onda bar imamo zakon iza sebe :-D
Tesssa

Post by Tesssa »

E kako Rambo Amadeus jednom rece da se ljudima koji glasaju na izbori treba prvo mjeriti IQ pa ih onda pustiti da glasaju, tako bih ja zabranila i mnogim ljudima da djecu imaju :x
darius_maximus

Post by darius_maximus »

Mislim da TV ne moze, tj. ne smije, objaviti imena ljudi bez njihove saglasnosti... Nisam bas siguran, ali bez nekog dokaza, mogli bi biti tuzeni za klevetu... Jedino otici na vrata pa ako pristanu na snimanje, ili naci nekoga ko zna nesto o tome, pa iz njegovih usta da bude...

Sad sam trazio zakone na stranici Vlade Federacije, ali je tako glupo stranica uradjena, da je to cudo jedno... Koji god pojam da ukucam ne moze da nadje nista, pa cak ni pojam "BiH"... ;)
barby02

Post by barby02 »

Hajmo: cyprus,blackladyy,pinkzelena, ako ste ozbiljno mislili. . pa da malo "prosetamo" ??
Tesssa

Post by Tesssa »

Ja bih isto s vama, ali necu bit u Sa :roll:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

darius_maximus wrote:Mislim da TV ne moze, tj. ne smije, objaviti imena ljudi bez njihove saglasnosti... Nisam bas siguran, ali bez nekog dokaza, mogli bi biti tuzeni za klevetu... Jedino otici na vrata pa ako pristanu na snimanje, ili naci nekoga ko zna nesto o tome, pa iz njegovih usta da bude...

Sad sam trazio zakone na stranici Vlade Federacije, ali je tako glupo stranica uradjena, da je to cudo jedno... Koji god pojam da ukucam ne moze da nadje nista, pa cak ni pojam "BiH"... ;)
ako trazis zakone za zivotinje, idi na http://www.vet.gov.ba
meni s lijeve strane, pise LEGISLATIVA U PRIPREMI e tu je zakon o dobrobiti zivotinja...vec 10 godina...u jebenoj pripremi....
jebo ih zakon o nazivima ulica ih jebo...
barby02

Post by barby02 »

Sad je Zeljko Komsic predsjedavajuci a koliko znam i on je dijete Vilsa :-D
barby02

Post by barby02 »

[quote="mIRCerka"]e tu je zakon o dobrobiti zivotinja...vec 10 godina...u jebenoj pripremi....
jebo ih zakon o nazivima ulica ih jebo...[/quote
POTPISUJEM !
blackladyy

Post by blackladyy »

barby02 wrote:Hajmo: cyprus,blackladyy,pinkzelena, ako ste ozbiljno mislili. . pa da malo "prosetamo" ??
Moze, sto se mene tice, ako sta dogovorite, javi na PP...
darius_maximus

Post by darius_maximus »

mIRCerka wrote:
darius_maximus wrote:Mislim da TV ne moze, tj. ne smije, objaviti imena ljudi bez njihove saglasnosti... Nisam bas siguran, ali bez nekog dokaza, mogli bi biti tuzeni za klevetu... Jedino otici na vrata pa ako pristanu na snimanje, ili naci nekoga ko zna nesto o tome, pa iz njegovih usta da bude...

ako trazis zakone za zivotinje, idi na http://www.vet.gov.ba
meni s lijeve strane, pise LEGISLATIVA U PRIPREMI e tu je zakon o dobrobiti zivotinja...vec 10 godina...u jebenoj pripremi....
jebo ih zakon o nazivima ulica ih jebo...
Iskreno, trazio sam bilo sta sto bi moglo posluziti za tuzbu, i medijsko eksponiranje... Bilo da je to neki zakon koji odredjuje da se zivotinje ne smiju namjerno povrijedjivati, ili nesto slicno... Ali vidim da necu imati bas uspjeha...

A slazem se da je sve ostalo usvojeno prije osnovnog zakona o zastiti zivotinja... Sad mi nesto pade na pamet... A sta bi bilo kada bi neko rekao da su to bile njegove macke? Jel' to onda barem unistavanje privatne imovine...? (Znam da ruzno zvuci...)
barby02

Post by barby02 »

Ko sto pustaju Odu radosti za Dan zalosti, tako cemo posthumno jadnoj maci registrovati JMB. Ne znam, mislim da to nema smisla i mislim(a to je isto ko ono drugo)da ne mozes 4 porodice optuziti za to(npr.)nego licna tuzba a s tim se vise gubi nego dobija. Hvala tebi sto razmisljas ,sta i kako. . ali moramo nesto bolje smisliti.
Post Reply