PREPORUKA ZA ORALNOG HIRURGA
Moderator: anex
- legionarka
Prof.Dr. Halid Hujic
657707
Grbavicka, milim broj 86, ali nisam sigurna...
Odlican doktor,
657707
Grbavicka, milim broj 86, ali nisam sigurna...
Odlican doktor,
- suncica24
Hm, baš ste me obradovali, meni obje donje osmice rastu već... ma godinama, koje sve upale je to prouzrokovalo i sve sam se nekako nadala da će konačno izrasti i da ih neću morati vaditi, ali... ne daj vraže.
Moram povaditi obje.
A STRAŠNO ne volim zubara.
Znači... treba mi neko fin, jako fin, jer... UH! Usput, ne smijem piti analgetike, tako da će to biti jako zanimljivo iskustvo, pa molim sve da preporuče kakvu alternativu istim.
I da, koliko dugo će da se osjete posljedice, jer... septembar je i ispitni rokovi?
Moram povaditi obje.
A STRAŠNO ne volim zubara.
Znači... treba mi neko fin, jako fin, jer... UH! Usput, ne smijem piti analgetike, tako da će to biti jako zanimljivo iskustvo, pa molim sve da preporuče kakvu alternativu istim.
I da, koliko dugo će da se osjete posljedice, jer... septembar je i ispitni rokovi?
-
dzenny_09
Ja bih ti takodje preporucila ili dr.Prohica ili dr. Faruka.Obojica su jako dobri.JA sam imala problema sa gornjom lijevom 8 i ekstrakciju je izvrsio dr.Faruk.U principu mali procenat je ljudi kojima zadnji umnjaci ne prave probleme...zapravo sve govori cinjenica da se istiti zubi ne stavljaju(ugradjuju) ni u proteze(kod starijih,ali nazalost u danasnje vrijeme i kod mladjih osoba)
-
[x]adis
-
belka
#32 Re: PREPORUKA ZA ORALNOG HIRURGA
Kada smo već kod oralnih hirurga , zna li neko dobrog dječijeg oralnog hirurga. Djevojčica treba da radi frenulektomiju, gornja usna. Hvaaaaalllllllaaaaa
- savrseni krug
#33 Re: PREPORUKA ZA ORALNOG HIRURGA
frenuloktomija je prost zahvatbelka wrote:Kada smo već kod oralnih hirurga , zna li neko dobrog dječijeg oralnog hirurga. Djevojčica treba da radi frenulektomiju, gornja usna. Hvaaaaalllllllaaaaa
za to i ne treba velika strucnost
ali posto je djete trazi nekog s dobrim zivcima
-
belka
#34 Re: PREPORUKA ZA ORALNOG HIRURGA
ZNA LI NEKO TOG FAMOZNOG ORALNOG HIRURGA SA "DOBRIM ŽIVCIMA" NEKA JAVI , MOŽE I BROJ TELEFONA
PUNO HVALA UNAPRIJED
PUNO HVALA UNAPRIJED
-
abdulazizsarajevo
#35 Re: PREPORUKA ZA ORALNOG HIRURGA
Evo ako nista onda ovako javno da svi znaju...
Mali rodjak trebao je krajnike da operise..
Kod nekog doktora kapidzica je dodjeljen...mozete zamisliti te kretencine...odmah je roditeljima rekao.."samo da znate moje je 500KM"
Roditelji kako bi sve uradili za dijete tako i postupise...nakon operacije..Kapidzic: "Hajdemo sada u moju kancelariju da rijesimo finansijski dio"
Eto ako neko dodje do njega nek se pripremi na to je spreman...
Mali rodjak trebao je krajnike da operise..
Kod nekog doktora kapidzica je dodjeljen...mozete zamisliti te kretencine...odmah je roditeljima rekao.."samo da znate moje je 500KM"
Roditelji kako bi sve uradili za dijete tako i postupise...nakon operacije..Kapidzic: "Hajdemo sada u moju kancelariju da rijesimo finansijski dio"
Eto ako neko dodje do njega nek se pripremi na to je spreman...
-
neocekivana_sila
#36 Re: PREPORUKA ZA ORALNOG HIRURGA
nigdje u svijetu ne možeš dobiti profesora i šefa klinike koji bi ti operisao krajnike. To profesori i šefovi klinika ama baš nigdje ne rade, već specijalizanti i sl. Za takvu iznimku bi morao platiti i mnogo uređenijim državama, doduše na nekakav legalan način
- bellisperennis
#37 Re: PREPORUKA ZA ORALNOG HIRURGA
ccc ja zvala Dr Prohića može me primit tek za mjesec dana
koji drugi privatnik je od povjerenja i može li mi neko reć cijenu vadjenja osmice?
-
darchi
#38 Re: PREPORUKA ZA ORALNOG HIRURGA
NIsam vadila osmice, ali je moj prijatelj radio operaciju desni tj. resekciju (apicektomija-cini mi se da je ovo strucni naziv) u ordinaciji kod dr. Begeta (imate web stranicu na internetu) i fantastično zadovoljan. Inace smo familijarno kod njih u ordinaciji kad god sta treba za zubice! Mogu samo reci rijeci hvale, i za stomatologiju, i za protetiku i za hirurgiju!
-
Spartanovski
#39 Re: PREPORUKA ZA ORALNOG HIRURGA
Može li mi neko preporučiti dobrog, ali prije svega poštenog privatnog oralnog hirurga u Sarajevu. Zašto sam naglasio poštenog? Da mi ne uradi moguću operaciju samo da bi zaradio, iako mi vjerovatno operacija neće trebati.
Bio sam danas na Stomatološkom fakultetu, dva hirurga su me pregledala i rekla mi da operacija ovdje nije potrerbna, ali kako meni vrag nikada ne da mira ja bih htio kod još jednog doktora da mi sve to pregleda, sada privatnog.
Pa molim forumaše da mi preopruče dobrog i poštenog oralnog hirurga u Sarajevu kod kojeg se ne čeka mnogo da bi se došlo na pregled.
Zahvaljujem.
Bio sam danas na Stomatološkom fakultetu, dva hirurga su me pregledala i rekla mi da operacija ovdje nije potrerbna, ali kako meni vrag nikada ne da mira ja bih htio kod još jednog doktora da mi sve to pregleda, sada privatnog.
Pa molim forumaše da mi preopruče dobrog i poštenog oralnog hirurga u Sarajevu kod kojeg se ne čeka mnogo da bi se došlo na pregled.
Zahvaljujem.
-
ucenik1234
#40 Re: PREPORUKA ZA ORALNOG HIRURGA
Pozdrav ljudi, ovako, imam guzvu u prednjoj vilici i morao bih dvojku vaditi jer je izletila i lagano ide preko keca, kojeg oralnog hirurga preporucujete u Sarajevu i kolike su okvirne cijene tog zahvata? Unaprijed zahvalan.
- dulekrele
#41 Re: PREPORUKA ZA ORALNOG HIRURGA
Dr. Bejtovic na dobrinji 5
- kafanski_covjek