PREPORUKA ZA ORALNOG HIRURGA

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

flora.sa

Post by flora.sa »

i da te suvise ne prepadam, moj slucaj je bio onako bas specifican :D :D ...sasvim malo je slican tvom :D :D
legionarka

Post by legionarka »

Prof.Dr. Halid Hujic
657707
Grbavicka, milim broj 86, ali nisam sigurna...
Odlican doktor,
suncica24

Post by suncica24 »

Hm, baš ste me obradovali, meni obje donje osmice rastu već... ma godinama, koje sve upale je to prouzrokovalo i sve sam se nekako nadala da će konačno izrasti i da ih neću morati vaditi, ali... ne daj vraže.
Moram povaditi obje.
A STRAŠNO ne volim zubara.
Znači... treba mi neko fin, jako fin, jer... UH! Usput, ne smijem piti analgetike, tako da će to biti jako zanimljivo iskustvo, pa molim sve da preporuče kakvu alternativu istim.
I da, koliko dugo će da se osjete posljedice, jer... septembar je i ispitni rokovi?
dzenny_09

Post by dzenny_09 »

Ja bih ti takodje preporucila ili dr.Prohica ili dr. Faruka.Obojica su jako dobri.JA sam imala problema sa gornjom lijevom 8 i ekstrakciju je izvrsio dr.Faruk.U principu mali procenat je ljudi kojima zadnji umnjaci ne prave probleme...zapravo sve govori cinjenica da se istiti zubi ne stavljaju(ugradjuju) ni u proteze(kod starijih,ali nazalost u danasnje vrijeme i kod mladjih osoba)
black-cat

Post by black-cat »

:D meni je radio dr Prohic, i bilo je super, bez komplikacija, boli i sl. :D srdacno ga preporucujem :D
[x]adis

Post by [x]adis »

belka

#32 Re: PREPORUKA ZA ORALNOG HIRURGA

Post by belka »

Kada smo već kod oralnih hirurga , zna li neko dobrog dječijeg oralnog hirurga. Djevojčica treba da radi frenulektomiju, gornja usna. Hvaaaaalllllllaaaaa
savrseni krug

#33 Re: PREPORUKA ZA ORALNOG HIRURGA

Post by savrseni krug »

belka wrote:Kada smo već kod oralnih hirurga , zna li neko dobrog dječijeg oralnog hirurga. Djevojčica treba da radi frenulektomiju, gornja usna. Hvaaaaalllllllaaaaa
frenuloktomija je prost zahvat
za to i ne treba velika strucnost
ali posto je djete trazi nekog s dobrim zivcima
belka

#34 Re: PREPORUKA ZA ORALNOG HIRURGA

Post by belka »

ZNA LI NEKO TOG FAMOZNOG ORALNOG HIRURGA SA "DOBRIM ŽIVCIMA" NEKA JAVI , MOŽE I BROJ TELEFONA :(
PUNO HVALA UNAPRIJED
abdulazizsarajevo

#35 Re: PREPORUKA ZA ORALNOG HIRURGA

Post by abdulazizsarajevo »

Evo ako nista onda ovako javno da svi znaju...

Mali rodjak trebao je krajnike da operise..
Kod nekog doktora kapidzica je dodjeljen...mozete zamisliti te kretencine...odmah je roditeljima rekao.."samo da znate moje je 500KM"
Roditelji kako bi sve uradili za dijete tako i postupise...nakon operacije..Kapidzic: "Hajdemo sada u moju kancelariju da rijesimo finansijski dio"

Eto ako neko dodje do njega nek se pripremi na to je spreman...
neocekivana_sila

#36 Re: PREPORUKA ZA ORALNOG HIRURGA

Post by neocekivana_sila »

nigdje u svijetu ne možeš dobiti profesora i šefa klinike koji bi ti operisao krajnike. To profesori i šefovi klinika ama baš nigdje ne rade, već specijalizanti i sl. Za takvu iznimku bi morao platiti i mnogo uređenijim državama, doduše na nekakav legalan način
bellisperennis

#37 Re: PREPORUKA ZA ORALNOG HIRURGA

Post by bellisperennis »

ccc ja zvala Dr Prohića može me primit tek za mjesec dana :? koji drugi privatnik je od povjerenja i može li mi neko reć cijenu vadjenja osmice?
darchi

#38 Re: PREPORUKA ZA ORALNOG HIRURGA

Post by darchi »

NIsam vadila osmice, ali je moj prijatelj radio operaciju desni tj. resekciju (apicektomija-cini mi se da je ovo strucni naziv) u ordinaciji kod dr. Begeta (imate web stranicu na internetu) i fantastično zadovoljan. Inace smo familijarno kod njih u ordinaciji kad god sta treba za zubice! Mogu samo reci rijeci hvale, i za stomatologiju, i za protetiku i za hirurgiju!
Spartanovski

#39 Re: PREPORUKA ZA ORALNOG HIRURGA

Post by Spartanovski »

Može li mi neko preporučiti dobrog, ali prije svega poštenog privatnog oralnog hirurga u Sarajevu. Zašto sam naglasio poštenog? Da mi ne uradi moguću operaciju samo da bi zaradio, iako mi vjerovatno operacija neće trebati.

Bio sam danas na Stomatološkom fakultetu, dva hirurga su me pregledala i rekla mi da operacija ovdje nije potrerbna, ali kako meni vrag nikada ne da mira ja bih htio kod još jednog doktora da mi sve to pregleda, sada privatnog.

Pa molim forumaše da mi preopruče dobrog i poštenog oralnog hirurga u Sarajevu kod kojeg se ne čeka mnogo da bi se došlo na pregled.

Zahvaljujem.
ucenik1234

#40 Re: PREPORUKA ZA ORALNOG HIRURGA

Post by ucenik1234 »

Pozdrav ljudi, ovako, imam guzvu u prednjoj vilici i morao bih dvojku vaditi jer je izletila i lagano ide preko keca, kojeg oralnog hirurga preporucujete u Sarajevu i kolike su okvirne cijene tog zahvata? Unaprijed zahvalan.
dulekrele

#41 Re: PREPORUKA ZA ORALNOG HIRURGA

Post by dulekrele »

Dr. Bejtovic na dobrinji 5
Post Reply