vjeruj svastaSiSaJuMe wrote:nije valjda da guzovima radis.aminchev2 wrote:BHG wrote:
eto nek se s vaseg moze pita jest![]()
neznam kakve si ti gledao, ali moj je disinficiran
radim u farmaceutskoj struci jarane
DA LI TO DECKI VOLE???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
aminchev2
pa kako mislis da se tablete prave?SiSaJuMe wrote:nije valjda da guzovima radis.aminchev2 wrote:BHG wrote:
eto nek se s vaseg moze pita jest![]()
neznam kakve si ti gledao, ali moj je disinficiran
radim u farmaceutskoj struci jarane
pogotovo one da ti pomognu sa stomakom?
aaa?
et vidis
nisi znao to
- Kurt_Kombajn
pa nisi ni pitala za "onu" stvar, nego za prstmahalusha80 wrote:kako se vi branite, a sta mislite kako je nama , kada vi to zelite nama uraditi i to sa "onom " stvari????
-
aminchev2
ma jok bolanbosmen wrote:fakat si na svakoj temi koju si otvorila ti imala neku kolegicu, za sve ti je izgovor u kolegicama.te imala si kolegicu ona ovo,te ona ono.a da nisi ti ta kolegica u svemu al ti mrsko reknutiaminchev2 wrote:imam jednu kolegicu koja kaze da to svi na pocetku ne vole, al kad pocnes da vole
kaze da je to njen "trik"
nebih se ja muskom supku priblizila... nema tih PARAAAAAAA
svi znamo da oni ne peru to bas nesta dobro
bljak
![]()
ja zivim u kanadi
ovdje sve bolesna do bolesnije
ta je luda cura
fakat
ima PhD u nutritional science (neznam to na nasem), ali ne daj BOZE da je vidis pjanu.
morala sam je jednom od nekog frajera odlijepiti u diskoteci... ona mu ga pusila na sred podiuma za plesanje
boze sacuvaj budale...
-
amrino
Joj vec zamisljam scenu....ova pusi a ova je odljepljuje...aminchev2 wrote:ma jok bolanbosmen wrote:fakat si na svakoj temi koju si otvorila ti imala neku kolegicu, za sve ti je izgovor u kolegicama.te imala si kolegicu ona ovo,te ona ono.a da nisi ti ta kolegica u svemu al ti mrsko reknutiaminchev2 wrote:imam jednu kolegicu koja kaze da to svi na pocetku ne vole, al kad pocnes da vole
kaze da je to njen "trik"
nebih se ja muskom supku priblizila... nema tih PARAAAAAAA
svi znamo da oni ne peru to bas nesta dobro
bljak
![]()
ja zivim u kanadi
ta je luda cura
fakat
ima PhD u nutritional science (neznam to na nasem), ali ne daj BOZE da je vidis pjanu.
morala sam je jednom od nekog frajera odlijepiti u diskoteci... ona mu ga pusila na sred podiuma za plesanje
boze sacuvaj budale...
Ko ono...baba, deda...repa...
-
mahalusha80
hahahhahahaha i ja oplakah vjeruj mi
a sto je najtuznije na poslu sam
pa se ne mogu haktati kako zelim jedva se susprezem

- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
BHG wrote:samo nemojte nikad neelixu to radit....![]()
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 02&start=0
- tech10
Mozda je treba radila neki projekat oko "nutrition" i ispitivala hranljivost.aminchev2 wrote: ima PhD u nutritional science (neznam to na nasem), ali ne daj BOZE da je vidis pjanu.
boze sacuvaj budale...
-
skojotovski
#38 Re: ko pita ne skita
u cmar, u cmarBHG wrote:za guranje prsta u rektum?????mahalusha80 wrote:hahahahahah jeste ludi, pa pitala sam sta fali, ovo je forum za takve stvari zar ne??![]()
- SiSaJuMe
Korjen cvrst pa nemogu iscupat. I tako se izredase svi dok MISH nepotegnu i sjeba stvar. Cek sad me interesuje ko je bio MISH.amrino wrote:Joj vec zamisljam scenu....ova pusi a ova je odljepljuje...aminchev2 wrote:ma jok bolanbosmen wrote: fakat si na svakoj temi koju si otvorila ti imala neku kolegicu, za sve ti je izgovor u kolegicama.te imala si kolegicu ona ovo,te ona ono.a da nisi ti ta kolegica u svemu al ti mrsko reknuti![]()
ja zivim u kanadi
ta je luda cura
fakat
boze sacuvaj budale...
![]()
Ko ono...baba, deda...repa...
-
MadamPiaNo
-
MadamPiaNo
-
MadamPiaNo
-
MadamPiaNo
- Neelix
photos, pleasebosmen wrote:sto ti je iskustvomoj brateMadamPiaNo wrote:MadamPiaNo wrote:
Cuj njen "trik" Ima ona problema reci joj. Ako joj se gura prst negdje nek sebi u supak gurne.
Nek sebi u p*cic gura, to joj je najbolje