Pucnjava na Dobrinji 2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Dori

Post by Dori »

Dok je Jozo bio drot na Dobrinji, ni djeca nisu smjela po trafikama sjediti....Pucnjave da i ne spominjem :D
LeeLooSA

Post by LeeLooSA »

Haj ne serite svi zajedno!
k0laps

Post by k0laps »

Ma onaj lokal odma do cvjecare Prego... u onoj gradjevini... ima i lokal Iris ili Ires... tako nesto... pored one smedje zgrade... napravili su nekakvu bastu ispred lokala... na zelenoj povrsini naravno..
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Dena wrote:Dok je Jozo bio drot na Dobrinji, ni djeca nisu smjela po trafikama sjediti....Pucnjave da i ne spominjem :D
Ja se jos uvijek sjecam pjesme i Jozi i Durmi... i odbijanju bubrega od zidove...

pa Jozo udje u C5 u svom kecu, a mi se povaljamo ispod parkiranih auta da nas ne vidi...

amrino, odgovorila sam ti na poziv tamo :D

evo sam prerovila teletekst, mislim iskrena da budem, razocarana sam news portalima....

kao sve nesto profi, iskreno, ebe se meni za explodiranu halensku cijev na MEnhetnu.... :x to udarna vijest na svim portalima...
k0laps

Post by k0laps »

LeeLooSA wrote:Haj ne serite svi zajedno!
Prosvijetli nas...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

LeeLooSA wrote:Haj ne serite svi zajedno!
?
amrino

Post by amrino »

Evo najavili su na RSG- u....opsirnije u vijestima u 11.00 :D
EliasVeskot

Post by EliasVeskot »

ovaj tu?
jest mirci,
:roll:

A to na RSG, jutros raja im slala poruke da provjere, ja upalila u 7 da cujem :)
Kaze voditeljica, provjericemo kasnije
Last edited by EliasVeskot on 19/07/2007 10:48, edited 1 time in total.
k0laps

Post by k0laps »

generalcina wrote:kakva standardica... o cemu ti pricas... Pa zar dva tri papka koji svako malo pokusavaju da pokazu da postoje tebi predstavljaju strah i trepet... Kakve ba bombice, i spicici... Manite se gluposti....
Ja jos jedino na dobrinji i mogu noramlano sa porodicom da izadjem.... cuj standardica...vrati se ti filmovima mala....
Ne predstavljaju meni strah i trepet... ne mjesaj jabuke sa kruskama...
Citav zivot zivim tamo i ne mozes me ubjediti da se to nije prije desavalo na Dobrinji... jedino dobro je to sto se oni medjusobno pucaju i sto ne diraju normalne ljude... dok je tako Dobrinja je sigurna...
Ispred tog istog kafica prosle ili predprosle godine su se skorpionima popucali, poslije toga je lik izresetan ispred istog kafica i to od strane samog gazde... to tebi nije standardica... o kakvim bolan ti filmovima pricas... ne trebaju mi kad se to desava u mahali u kojoj zivim.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

amrino wrote:Evo najavili su na RSG- u....opsirnije u vijestima u 11.00 :D
faja :kiss:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

k0laps wrote:
generalcina wrote:kakva standardica... o cemu ti pricas... Pa zar dva tri papka koji svako malo pokusavaju da pokazu da postoje tebi predstavljaju strah i trepet... Kakve ba bombice, i spicici... Manite se gluposti....
Ja jos jedino na dobrinji i mogu noramlano sa porodicom da izadjem.... cuj standardica...vrati se ti filmovima mala....
Citav zivot zivim tamo i ne mozes me ubjediti da se to nije prije desavalo na Dobrinji... jedino dobro je to sto se oni medjusobno pucaju i sto ne diraju normalne ljude... dok je tako Dobrinja je sigurna...
Ispred tog istog kafica prosle ili predprosle godine su se skorpionima popucali, poslije toga je lik izresetan ispred istog kafica i to od strane samog gazde... to tebi nije standardica... o kakvim bolan ti filmovima pricas... ne trebaju mi kad se to desava u mahali u kojoj zivim.
Koje si godiste?
k0laps

Post by k0laps »

79
k0laps

Post by k0laps »

mIRCerka wrote:
k0laps wrote:
Koje si godiste?
79
amrino

Post by amrino »

mIRCerka wrote:
amrino wrote:Evo najavili su na RSG- u....opsirnije u vijestima u 11.00 :D
faja :kiss:
nema na cemu :kiss: :D
_buda_

Post by _buda_ »

ne drzi taj kafic vise spico...samo znali se ko je pucao...sinoc je bas strahobajno bilo...odavno nije bilo ovoga na dobrinji...uzas :sad: kakva standardica :roll: zivis li na dobrinji uopste :roll:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

k0laps wrote:
mIRCerka wrote:
k0laps wrote: Ne predstavljaju meni strah i trepet... ne mjesaj jabuke sa kruskama...
Koje si godiste?
79
uh. tu smo :D
amrino

Post by amrino »

Povrijedjena jedna osoba...u predjelu noge...Policija traga za tri osobe... :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

amrino wrote:Povrijedjena jedna osoba...u predjelu noge...Policija traga za tri osobe... :D
ccccccccccccccccccccc
EliasVeskot

Post by EliasVeskot »

amrino (citat):
Povrijedjena jedna osoba...u predjelu noge...Policija traga za tri osobe... Very Happy

ccccccccccccccccccccc
:-?
Kaze cika drot da znaju ko su pocinitelji..
generalcina

Post by generalcina »

I ja sam citav zivot na Dobrinji i naravno da je bilo uspona i padova, ali smatram da pojedinacni incidenti nisu vrijedni pomena.....
EliasVeskot

Post by EliasVeskot »

I ja sam citav zivot na Dobrinji i naravno da je bilo uspona i padova, ali smatram da pojedinacni incidenti nisu vrijedni pomena.....
Sha ba nisu? prolazim svaku noc pored tog kafica i jos treba da me pojedinacni metak pogodi?
A sinoc je bas frastalo na svestrane. ..
Bl_ManiaC

Post by Bl_ManiaC »

EliasVeskot wrote:
ko ga drzi? stvarno me interesuje...
Bomba?
Cini mi se..

@invizigot323
To ti je na 2, Glavna raskrsnica gdje je Vuckova zgrada, taxi stand i autobuska stanica..Onaj kafic do cvjecare Prezo, da me ubijes (upucas :lol: ) ne znam kako se zove..
Samo mi zao sto se ne upucas, ovako moram strahovati kad se vracam kasno hocel kakva budala pocet pucati..
Ja mislim da se cvjecara zove PREGO,a kafic pored nje se zove DIBARSA(i znam likove sto drze taj kafic,cudim se ako je to kod njih frka bila :? :? :lol: :lol: :lol: )

@EliasVeskot
Valjda si mislio na cvjecaru prego,a ako ne onda je do mene.MOJA GRESKA
mIRCerka

Post by mIRCerka »

generalcina wrote:I ja sam citav zivot na Dobrinji i naravno da je bilo uspona i padova, ali smatram da pojedinacni incidenti nisu vrijedni pomena.....
Dobrinjci, dje ste prije bili kad su ovdje pricali da je Dobrinja selo? :D:D:D:D

generale, mislim da je svaki incident vrijedan pomena, al ti ljudi nisu vrijedni strahopostovanja koje dobiju nakon sto OCAM UZME UTOKU I SROKA PAPKA U NOGU DA SE ZNA KO JE SEF...
k0laps

Post by k0laps »

mIRCerka wrote:
generalcina wrote:I ja sam citav zivot na Dobrinji i naravno da je bilo uspona i padova, ali smatram da pojedinacni incidenti nisu vrijedni pomena.....
Dobrinjci, dje ste prije bili kad su ovdje pricali da je Dobrinja selo? :D:D:D:D

generale, mislim da je svaki incident vrijedan pomena, al ti ljudi nisu vrijedni strahopostovanja koje dobiju nakon sto OCAM UZME UTOKU I SROKA PAPKA U NOGU DA SE ZNA KO JE SEF...
Jbg, luftala sam sa tog casa...
EliasVeskot

Post by EliasVeskot »

Bl_ManiaC
:-)
Vidis da imam amneziju :) Moracu malo bolje pogledati slijedeci put kad budem prolazila. :)

Image
Last edited by EliasVeskot on 19/07/2007 11:28, edited 1 time in total.
Post Reply