A ona? Veliš nedavno izašla iz veze? Možda praktikuje neki od načina preboljavanja kriznih situacija a kohje smo i ovdje imali priliku vidjeti (upoznaje nova lica, i sl), možda samo uživa u pažnji koju joj poklanjaš i ona joj imponuje, možda fakat neće vezu a u cilju zaboravljanja bivšeg eventualno te iskoristi i tjelesno iskoristi
PITANJE-SAVJET
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- van Basten
hm... ako sam ja dobro shvatio pročitano (i ono između redova
) ti si se drug zaljubio. Zato nema svrhe pdogrijavati nekakvu šuplju o jaranstvu jer ti to nećeš prihvatiti, a ako ta priča potraje kada (ako) dobiješ korpu biće ti mnogo teže nego sada. Zato, lagano se spremi za frontalni napad što prije pa šta bude.
A ona? Veliš nedavno izašla iz veze? Možda praktikuje neki od načina preboljavanja kriznih situacija a kohje smo i ovdje imali priliku vidjeti (upoznaje nova lica, i sl), možda samo uživa u pažnji koju joj poklanjaš i ona joj imponuje, možda fakat neće vezu a u cilju zaboravljanja bivšeg eventualno te iskoristi i tjelesno iskoristi
, možda te samo koristi da bi bivšeg napravila ljubomornim ...a možda, ali samo (malim slovima) možda čeka ona frontalni napad, pita se što ga već nema i lagano si priprema odstupnicu 
-
Skunk
Ma ja druzi se dok ne postanete raja a onda ce biti joj izvini ali ne bih da kvarim prijateljstvo.black wrote:sta si navalio odmah, pa tek si 3 puta izasao, druzi se, opusti se..
U ostalom zasto trazis savjet ovdje jebo ga ti izadji fino sa njom napravi neku finu atmosferu i pitaj je otvoreno ako ne trazi momka jjeli za neobaveznu vezu , znas sta hocu reci?
-
Sir_Lancelot
Lady midnight u pravu si sto se tice prvog dijela, i potpuno se slazem. Samo te ovaj drugi dio nisam skontao.Mislim da su moje namjere njoj savrseno jasne i znam sta hocu. Nije se nikada nedvosmisleno izrazila da mozemo biti samo prijatelji.
Cini mi se da mi je mozak prepolovljen. Skroz prizemljeno i objektivno mogu da je posmatram, dok druga polovina mozga je idealizira. Da li se to vama desava. Slozio bih se onom definicijom ljubavi koja kaze:
"We fall in love when our imagination projects nonexistent perfection upon another person. One day, the fantasy evaporates and with it, love dies."
-- Spanish philosopher Jose Ortega y Gasset
Cini mi se da mi je mozak prepolovljen. Skroz prizemljeno i objektivno mogu da je posmatram, dok druga polovina mozga je idealizira. Da li se to vama desava. Slozio bih se onom definicijom ljubavi koja kaze:
"We fall in love when our imagination projects nonexistent perfection upon another person. One day, the fantasy evaporates and with it, love dies."
-- Spanish philosopher Jose Ortega y Gasset
- Lace
#29 Re: PITANJE-SAVJET
ne mora se napiti...jos bolje...ko ne pije...manje mu treba da se napije ...jedno pice dostarina* wrote:sta ako ne pije?A kisa? nista mu se ne kaze?Lace wrote:pozovi je naveceaminchev2 wrote: preko dana = prijateljstvo
vjeruj mi.....malo alkohola...sparina...i sve ce ti se samo reci
a ako je pozove veceras...ili do kraja sedmice, dobre su sanse da ga ni kisa nece zakaciti
- nebojeplavo
Jel u Vatri
njami

-
Sir_Lancelot
Izasao na pauzu:) Bilo je pravo fino.
Nije podrigivala. Samo je poljubio.
Last edited by Sir_Lancelot on 18/07/2007 15:01, edited 1 time in total.
- Michun
Pa znas ti Sire...ne mozes tako...nama bacis bubu i onda nista ne detaljises. Poljubio: dje, kada, kakoSir_Lancelot wrote:Izasao na pauzu:) Bilo je pravo fino.
BTW: kako cdjevojke koje imaju ozbiljnu vezu, vazda nalete na sljedeceg delegata u roku odmah a neke koje su fine (mozda cak i bolje) su stalno same
-
Sir_Lancelot
EPILOG
Nisam se dugo javljao. Bio na moru i tako.... nije bilo lose.
Kada sam se vratio rekla mi je da se pomirila sa momkom. Bio sam rezervna opcija. Nisam nista radio, samo smo se druzili, jer sam cekao da vidim sta ce biti kada se vratim s mora.
Ima li slobodnih djevojaka na forumu?
Mozda je bolje da stavim oglas?

Kada sam se vratio rekla mi je da se pomirila sa momkom. Bio sam rezervna opcija. Nisam nista radio, samo smo se druzili, jer sam cekao da vidim sta ce biti kada se vratim s mora.
-
Sir_Lancelot
Jeste.
Sreca pa ovo nije fudbal. Vec bih ispao iz la Liga u 5. amatersku ligu.
Sreca pa ovo nije fudbal. Vec bih ispao iz la Liga u 5. amatersku ligu.
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
#42 Re: PITANJE-SAVJET
nije zainteresovanaSir_Lancelot wrote:Da ne duzim ovo je sitaucija sa kojom sam se susreo.
1.Upoznao djevojku u jednom poznatom sarajevskom lokalu i ona mi dala broj telefona.
2. Izasao 3 puta po danu na kafu, do sada. Vjerovatno ce nastaviti da izlazim.
3. Rekla kako je izasla nedavno iz veze i ne trazi momka.
Pitanje: Da li je ona zainteresovana ili ne?
- anais_nin
haj sreca pa sam prvo procitala temu do krajaSir_Lancelot wrote:EPILOG
![]()
znam da se doticna pomirila s momkom, ali me bas zanima javlja li ti se i dalje?
- Daphna
Gdje da te čekam, pa da se kao "slučajno upoznamo"?Sir_Lancelot wrote:EPILOG
![]()
I ne brini, nisi rezerva
-
aminchev2
nikad sam sebi nemoj dozvoliti da kazes da si bio "rezerva"Sir_Lancelot wrote:EPILOG
![]()
imaj vise samopouzdanja!
Last edited by aminchev2 on 21/08/2007 02:22, edited 1 time in total.
-
aminchev2
hahaha... fazon je da te djevojke koje su fine (mozda cak i bolje), su jako samostalne. valja to pohvatati i njoj dokazati da nisi tu da je u kavezu drzis, nego da joj pomognes da jos visocije letiMichun wrote:Pa znas ti Sire...ne mozes tako...nama bacis bubu i onda nista ne detaljises. Poljubio: dje, kada, kakoSir_Lancelot wrote:Izasao na pauzu:) Bilo je pravo fino.
Nije podrigivala. Samo je poljubio.Reagovala: dje, kada, kako
![]()
Detalje hocemo
![]()
BTW: kako cdjevojke koje imaju ozbiljnu vezu, vazda nalete na sljedeceg delegata u roku odmah a neke koje su fine (mozda cak i bolje) su stalno sameMozda nova tema
![]()
neke djevojke neznaju bez veze da zive
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
nije to bas tako jednostavno
ja dosad nisam vidjela niti dozivjela ni jednog koji se slomio da mi dokaze da me ne zeli drzati u kavezu
ili mu kompleksi nisu bili problem ili je ipak ovu ili onu formu kaveza planirao ...
mislim da su djevojke koje su iole samostalne, kako kazete fine i u svemu vise nego ok prevelika komplikacija za muskarce. paradoksalno, ali je tako. na balkanu.
ja dosad nisam vidjela niti dozivjela ni jednog koji se slomio da mi dokaze da me ne zeli drzati u kavezu
mislim da su djevojke koje su iole samostalne, kako kazete fine i u svemu vise nego ok prevelika komplikacija za muskarce. paradoksalno, ali je tako. na balkanu.
-
aminchev2
tako ti je svugdje na svijetudawn_upon_dawn wrote:nije to bas tako jednostavno![]()
ja dosad nisam vidjela niti dozivjela ni jednog koji se slomio da mi dokaze da me ne zeli drzati u kavezuili mu kompleksi nisu bili problem ili je ipak ovu ili onu formu kaveza planirao ...
vjeruj mi
vecina muskarace vole djevojke koje su... hm... koje su "damsel in distress"
ali ako si samostalna, i muskarac ti definitivno ne treba radi zivota, nego radi zadovoljstva, onda se smatraju "emasculated"... kao da nisu muskarci
tako mi je prijatelj objasnio
kaze "pa nemoj odkriti da imas finu karijeru, da zivis sama, itd. tek kad ga skontas mu reci"
- anais_nin
ma balkanci su zlato kakvih imadawn_upon_dawn wrote:nije to bas tako jednostavno![]()
ja dosad nisam vidjela niti dozivjela ni jednog koji se slomio da mi dokaze da me ne zeli drzati u kavezuili mu kompleksi nisu bili problem ili je ipak ovu ili onu formu kaveza planirao ...
a iz mog iskustva kad se lik zacopa mozes ti biti prevelika komplikacija, ma najveca na svijetu onda im nista ne smeta
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
vidi bestije, otisla je na Kubuanais_nin wrote:ma balkanci su zlato kakvih imadawn_upon_dawn wrote:nije to bas tako jednostavno![]()
mislim da su djevojke koje su iole samostalne, kako kazete fine i u svemu vise nego ok prevelika komplikacija za muskarce. paradoksalno, ali je tako. na balkanu.![]()
da vidis kako Kubanci svoje drze u kafezu
![]()
![]()
a iz mog iskustva kad se lik zacopa mozes ti biti prevelika komplikacija, ma najveca na svijetu onda im nista ne smetatajming iz evriting
hajd, mozda se kubanske zene mogu tjesiti da su im muzevi dobri ljubavnici
da, tacno je da kad je jako zaljubljen to ne znaci mnogo, ali vjeruj znam situacija u kojima ih je to sto im cure imaju karijeru, zaseban zivot, ciljeve i znaju sta zele mucilo pomalo kroz cijelu vezu ali je ljubav prevladavala. medjutim, istina se otkrila tek nakon ili tokom prekida
ja sam ti imala grozno jedno iskustvo sa kompleksasem, znas kakve mi je traume ostavio