kad pukne veza
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Dirty Harry
Eh moj Neelix, misliš ti da ovo nije iz ličnog iskustvaNeelix wrote:jasta cete, zaradjivat na nashim mukama
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
absolutleyDirty Harry wrote:Eh moj Neelix, misliš ti da ovo nije iz ličnog iskustvaNeelix wrote:jasta cete, zaradjivat na nashim mukamaal sad je vrijeme za nove pobjede
- Zox
Moja je veza pukla nedavno, i evo me na putu, nove stvari, novi ljudi, nije mi lose... Odmor, relax.
Ali, NE ZELIM da je zaboravim.
Ides dalje sa svojim zivotom, ali ne zaboravljas tri i po godine, ipak nije mala stvar, bilo je i ruznih i lijepih (mozda vise lijepih) trenutaka... Odrastao sam s tim iskustvom, kao i s mnogim drugim, i uvijek cu je, na neki nacin, voljeti.
Ali, NE ZELIM da je zaboravim.
Ides dalje sa svojim zivotom, ali ne zaboravljas tri i po godine, ipak nije mala stvar, bilo je i ruznih i lijepih (mozda vise lijepih) trenutaka... Odrastao sam s tim iskustvom, kao i s mnogim drugim, i uvijek cu je, na neki nacin, voljeti.
- River_isle
pola vino pola voda... sve se ljulja oko stola ; bol se vrati dok mahmurluk prodje pa opet na novo
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
ne prepadaj djecu moja tiRiver_isle wrote:pola vino pola voda... sve se ljulja oko stola ; bol se vrati dok mahmurluk prodje pa opet na novo
- anais_nin
#35 Re: kad pukne veza
kod mene je najefikasnija taktika:aminchev2 wrote:cime se oporavaljate i sta vam pomaze da prebolite?
sexom, alkoholom, sportskim aktivnosti, ne ukljucujuci sex, citanjem, izlazeci
?
da cujemo
KLIN SE KLINOM SE KLINOM SE KLINOM SE KLINOM.....
sve dok se ne potrose klinovi ili ne nadjem neki koji se istice
flert je najbolji lijek u onim prvim teskim danima....izmedju toga droba dobrih prijatelja, malo alkohola (ne valja pretjerat jer su onda sutradan u vecem k**cu nego sto si bio dan prije
- keno@SA
Kao prvo: ako je pukla veza, sjedi sa samim sobom, ako pušiš, zapali, i bez laganja samog sebe skontaj zašto je pukla.
Drugo: kreći se u društvu, ne izbjegavaj nikoga
Treće: NE PEGLAJ DRUGE SA SVOJIM LJUBAVNIM JADIMA, SAMO ĆEŠ OTJERAT DRUŠTVO OD SEBE
Četvrto: Živi normalno kao i do tada, ništa cuganje "da je zaboravim" i ta sranja
Peto: sljedeća veza, može doći za dan ili godinu, NE FORSIRAJ
i šesto: budi iskren prema sebi
Nadam se da sam pomogao
[/b]
Drugo: kreći se u društvu, ne izbjegavaj nikoga
Treće: NE PEGLAJ DRUGE SA SVOJIM LJUBAVNIM JADIMA, SAMO ĆEŠ OTJERAT DRUŠTVO OD SEBE
Četvrto: Živi normalno kao i do tada, ništa cuganje "da je zaboravim" i ta sranja
Peto: sljedeća veza, može doći za dan ili godinu, NE FORSIRAJ
i šesto: budi iskren prema sebi
Nadam se da sam pomogao
- River_isle
cuj prepadam djecu - ja tako cula da je najefikasnije, poslusala i proslo
)))
- anais_nin
ma koliko to u ovom trenutno zvucalo nevjerovatno: proci ce i to....samo treba vremena....svi bolujemo na svoj nacin, nema magicnog lijeka, kod nekih to traje duze, kod nekih krace, ali cinjenica je da od ljubavi niko nije umroEmx wrote: Prekasno...
Prvo, nije mi uopšte jasno... zašto? samo to pitam, zašto??? Drugo, ne želim živjeti. Treće, ne peglam nikoga. Četvrto, ko kaže da ja uopšte živim? Peto, mislim da neće biti nikakvih veza neko vrijeme... šesto, iskren prema sebi? Sasvim sam kontrast od toga... ma mrzim se
-
sure_alma
daj ba lik kakvo umiranje...
znam da ti sad ne cvjetaju ruze al brate mili sad da se umire zbog ljubavi...pa jesil musko il nisi...au sta uradi ovim muskim forumasima sad...
drago mi je cuti da ima i takvih muskaraca ko i ti pa mozda i ja se pocnem nadati da ce neko naletiti takav za mene...
sve ce to biti ok...sad da ti dajem neki savjet mislit ces da je sranje jer si u sjebanom stanju...kad malo "ozdravis" onda se vrati pa procitaj neke savjete sto su vec dati na ovu temu i onda ces shvatiti i moci ces bistrim mozgom razluciti sta i kako...ovo sad ti je sve sranje i ni jedan ti savjet ne ljava...
pozdrav...
sve ce to biti ok...sad da ti dajem neki savjet mislit ces da je sranje jer si u sjebanom stanju...kad malo "ozdravis" onda se vrati pa procitaj neke savjete sto su vec dati na ovu temu i onda ces shvatiti i moci ces bistrim mozgom razluciti sta i kako...ovo sad ti je sve sranje i ni jedan ti savjet ne ljava...
pozdrav...
- Bea_Trix
ma hej, nema veze volim ja hiperboleEmx wrote:Možda pretjerujemali fakat mi je grozno...najgore od svega je što sam živio u iluziji, a onda je odjednom istina pala pred moje oči, tako iznenadno...
pa, koliko je vremena proslo ako nije tajna? vjeruj, vjeruj - vrijeme lijeci sve rane, pa i ljubavne... ne izmisljamo mi to
jednog jutra ces se probuditi i nece vise biti vazno. skontat ces da je mnooogo bolje zivjeti u stvarnosti nego u iluziji ma koliko nam ta iluzija bila draga
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
a romeo i julijaanais_nin wrote:ma koliko to u ovom trenutno zvucalo nevjerovatno: proci ce i to....samo treba vremena....svi bolujemo na svoj nacin, nema magicnog lijeka, kod nekih to traje duze, kod nekih krace, ali cinjenica je da od ljubavi niko nije umroEmx wrote: Prekasno...
Prvo, nije mi uopšte jasno... zašto? samo to pitam, zašto??? Drugo, ne želim živjeti. Treće, ne peglam nikoga. Četvrto, ko kaže da ja uopšte živim? Peto, mislim da neće biti nikakvih veza neko vrijeme... šesto, iskren prema sebi? Sasvim sam kontrast od toga... ma mrzim se
- anais_nin
nisu od ljubavi nego ZBOG ljubavi al svojom rukom, velika razlikaladyblue18 wrote:a romeo i julijaanais_nin wrote:ma koliko to u ovom trenutno zvucalo nevjerovatno: proci ce i to....samo treba vremena....svi bolujemo na svoj nacin, nema magicnog lijeka, kod nekih to traje duze, kod nekih krace, ali cinjenica je da od ljubavi niko nije umroEmx wrote: Prekasno...
Prvo, nije mi uopšte jasno... zašto? samo to pitam, zašto??? Drugo, ne želim živjeti. Treće, ne peglam nikoga. Četvrto, ko kaže da ja uopšte živim? Peto, mislim da neće biti nikakvih veza neko vrijeme... šesto, iskren prema sebi? Sasvim sam kontrast od toga... ma mrzim se![]()
![]()
![]()
![]()
- anais_nin
da te utjesim: tek si poceoEmx wrote:Život u riječima: teško, dosadno, bezvoljno, grubo, bolno, tužno, očajno, nemilosrdno, monotono, neinspirativno, krvavo, isprano, blijedo, žalosno, površno, ludo, opsesivno. Dosta sam rekao...dawn_upon_dawn wrote:ma hej, nema veze volim ja hiperboleEmx wrote:Možda pretjerujemali fakat mi je grozno...najgore od svega je što sam živio u iluziji, a onda je odjednom istina pala pred moje oči, tako iznenadno...
pa, koliko je vremena proslo ako nije tajna? vjeruj, vjeruj - vrijeme lijeci sve rane, pa i ljubavne... ne izmisljamo mi tonego znamo
jest da je kod mene malo zastario osjecaj ljubavne boli, ali bas zato ti govorim - moguce je.
jednog jutra ces se probuditi i nece vise biti vazno. skontat ces da je mnooogo bolje zivjeti u stvarnosti nego u iluziji ma koliko nam ta iluzija bila draga
Vrijeme ne liječi rane, rekao sam jednom i ponavljam opet... prošlo je već pet dana! A vjeruj mi bilo je kao vječnost... i svako jutro se probudim i želim da je sve to san, da je to sve bila laž... da se probudim u jednom drugom životu i da ona shvati koliko je volim.
Uglavnom, kao što se iz priloženog vidi, mnogo sam spajao ljubav sa riječima, pa sve to ispadne jako dobro. Opisno i sadržajno, ukratko. A stvarnost je okrutna majka tame.
jos si u prvom soku, bice jos uspona i padova, bice dana kad je lakse, pa onda opet teze, ali na kraju ce biti sve do tebe....neki ljudi se uljuljaju u tu svoju patnju i pocnu pomalo uzivati u njoj
- cyprus
Nećeš vjerovat, al ovo isto pitanje mi je mama postavila preksinoć.ladyblue18 wrote:a romeo i julijaanais_nin wrote:ma koliko to u ovom trenutno zvucalo nevjerovatno: proci ce i to....samo treba vremena....svi bolujemo na svoj nacin, nema magicnog lijeka, kod nekih to traje duze, kod nekih krace, ali cinjenica je da od ljubavi niko nije umroEmx wrote: Prekasno...
Prvo, nije mi uopšte jasno... zašto? samo to pitam, zašto??? Drugo, ne želim živjeti. Treće, ne peglam nikoga. Četvrto, ko kaže da ja uopšte živim? Peto, mislim da neće biti nikakvih veza neko vrijeme... šesto, iskren prema sebi? Sasvim sam kontrast od toga... ma mrzim se![]()
![]()
![]()
![]()
- anais_nin
koje? za romea i juliju ili za to da niko od ljubavi nije umro?cyprus wrote:Nećeš vjerovat, al ovo isto pitanje mi je mama postavila preksinoć.ladyblue18 wrote:a romeo i julijaanais_nin wrote: ma koliko to u ovom trenutno zvucalo nevjerovatno: proci ce i to....samo treba vremena....svi bolujemo na svoj nacin, nema magicnog lijeka, kod nekih to traje duze, kod nekih krace, ali cinjenica je da od ljubavi niko nije umro![]()
![]()
![]()
![]()
- Bea_Trix
gle, mislim da je ok sto o tome govoris, a neka si i sve ove rijeci nabrojao opisujuci. naravno ako je bila ozbiljna veza da sjecanje i osjecanja nece nikada izblijedjeti. ali ako je tvoja iluzija pukla i ako je istina totalno suprotna od onoga sto si ocekivao... onda je ona mracna i turobna. i dobro je da ne zivis vise u njoj.Emx wrote:Život u riječima: teško, dosadno, bezvoljno, grubo, bolno, tužno, očajno, nemilosrdno, monotono, neinspirativno, krvavo, isprano, blijedo, žalosno, površno, ludo, opsesivno. Dosta sam rekao...dawn_upon_dawn wrote:ma hej, nema veze volim ja hiperboleEmx wrote:Možda pretjerujemali fakat mi je grozno...najgore od svega je što sam živio u iluziji, a onda je odjednom istina pala pred moje oči, tako iznenadno...
pa, koliko je vremena proslo ako nije tajna? vjeruj, vjeruj - vrijeme lijeci sve rane, pa i ljubavne... ne izmisljamo mi tonego znamo
jest da je kod mene malo zastario osjecaj ljubavne boli, ali bas zato ti govorim - moguce je.
Vrijeme ne liječi rane, rekao sam jednom i ponavljam opet... prošlo je već pet dana! A vjeruj mi bilo je kao vječnost... i svako jutro se probudim i želim da je sve to san, da je to sve bila laž... da se probudim u jednom drugom životu i da ona shvati koliko je volim.
Uglavnom, kao što se iz priloženog vidi, mnogo sam spajao ljubav sa riječima, pa sve to ispadne jako dobro. Opisno i sadržajno, ukratko. A stvarnost je okrutna majka tame.
pet dana Emx... znam da ti se cini ko pet godina, ali zulj (barem meni
uglavnom natipkah se ja
a to razdoblje "raspadanja na komade" moras proci. desava se i najboljim
- anais_nin
ovo izbjegavaj kako znas i umijesEmx wrote:Istina nije tako daleko, ali opet je bolna... Veza je bila neopisiva, nevjerovatna, sa moje strane iskrena, ozbiljna, duboka...
Problem je što je ona još uvijek tu... i u mislima, i u snovima, pa i viđati ću je redovno, kako li će to boliti? Hej, možda je tek pet dana prošlo, ali svaki dan je bio gori od prethodnog.
-
teletrader
Emx hajde ti nama nabroj koji detalj zasto mislis da je veza pukla i na koji jacin ti je bivsa prekinula s tobom..Na sta sumnjas?Emx wrote:Istina nije tako daleko, ali opet je bolna... Veza je bila neopisiva, nevjerovatna, sa moje strane iskrena, ozbiljna, duboka...
Problem je što je ona još uvijek tu... i u mislima, i u snovima, pa i viđati ću je redovno, kako li će to boliti? Hej, možda je tek pet dana prošlo, ali svaki dan je bio gori od prethodnog.
-Eventualnu konkurenciju (naletio neki na motoru koji je ispunjenje svih njenih fantazija)
-Naletio neko "perspektivniji"
-Ili ju je neko dobro "nasavjetovao" u vezi tebe
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
anais_nin wrote:koje? za romea i juliju ili za to da niko od ljubavi nije umro?cyprus wrote:Nećeš vjerovat, al ovo isto pitanje mi je mama postavila preksinoć.ladyblue18 wrote: a romeo i julija![]()
![]()
![]()
![]()
-
aminchev2
Emx wrote:Nije ni jedno, ni drugo, ni treće. Sav sam u konfuziji, a ona mi je tako nejasna... najbolje da ne razmišljam o tometeletrader wrote:Emx hajde ti nama nabroj koji detalj zasto mislis da je veza pukla i na koji jacin ti je bivsa prekinula s tobom..Na sta sumnjas?Emx wrote:Istina nije tako daleko, ali opet je bolna... Veza je bila neopisiva, nevjerovatna, sa moje strane iskrena, ozbiljna, duboka...
-Eventualnu konkurenciju (naletio neki na motoru koji je ispunjenje svih njenih fantazija)![]()
-Naletio neko "perspektivniji"
-Ili ju je neko dobro "nasavjetovao" u vezi tebe![]()
awwwww
rado bih te zagrlila...
evo ti jedan e-hug!