Vaginalni orgazam
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
pinkzelena
tech10 wrote:Hats off to Pinky.
jao jes super..
ubio se za mene
-
pinkzelena
mislila sam na šeširtech10 wrote:Ko, jel' ja?
-
rashid
Ide mi na nerve ta prica o G,X,Y tackama. Kod sexa imamo muskarci i previse posla da hvatamo za sise,guzove,noge,ruke,kosu ... nekako se nam i na kraju "bas" ne rudari za G tackom. To je samo jedna od prica, da ste zene komplikovane i da se mora baviti oko vas "vise" nego inace ... pa eto, trazi tu G tacku.Lucy01 wrote:Nazalost, sa ovim boldiranim se ne mogu sloziti. Neka istrazivanja su pokazala da vise od 80% zena nikada ne dozivi vaginalni orgazam (naci cu poslije web site da potkrijepim ove tvrdnje)...dok klitoralni dodje mnogo lakse, valjda zato sto muskarci znaju gdje je klitoris (ne sviaminche wrote:svakoj curi je drugaciji dozivljaj
nekima lakse ide vaginalni (kad je on malo "siri", ili kako se to vec izrazuje), nekima klitoralni.
vecina djevojaka ce osjetiti vaginalni kad musko zna gdje je g-spot (koji vecina NEZNAJU. naucite malo momci), ali puno je teze imati klitoralni orgazam.
neznam sta da ti kazem, i kako da ti odgovorim
samo da su vaginalni PUNO mocniji.), a za G spot misle da je mit
.
Da je ta G tacka nesto specijalno, vjerujte, trazio bi je Indiana Jones pa cak i McGyver bi je izmislio sa njegovom svicarskom cakijom i mozda malo argete pastete.
-
pinkzelena
rashid wrote:Ide mi na nerve ta prica o G,X,Y tackama. Kod sexa imamo muskarci i previse posla da hvatamo za sise,guzove,noge,ruke,kosu ... nekako se nam i na kraju "bas" ne rudari za G tackom. To je samo jedna od prica, da ste zene komplikovane i da se mora baviti oko vas "vise" nego inace ... pa eto, trazi tu G tacku.Lucy01 wrote:Nazalost, sa ovim boldiranim se ne mogu sloziti. Neka istrazivanja su pokazala da vise od 80% zena nikada ne dozivi vaginalni orgazam (naci cu poslije web site da potkrijepim ove tvrdnje)...dok klitoralni dodje mnogo lakse, valjda zato sto muskarci znaju gdje je klitoris (ne sviaminche wrote:svakoj curi je drugaciji dozivljaj
nekima lakse ide vaginalni (kad je on malo "siri", ili kako se to vec izrazuje), nekima klitoralni.
vecina djevojaka ce osjetiti vaginalni kad musko zna gdje je g-spot (koji vecina NEZNAJU. naucite malo momci), ali puno je teze imati klitoralni orgazam.
neznam sta da ti kazem, i kako da ti odgovorim
samo da su vaginalni PUNO mocniji.), a za G spot misle da je mit
.
Da je ta G tacka nesto specijalno, vjerujte, trazio bi je Indiana Jones pa cak i McGyver bi je izmislio sa njegovom svicarskom cakijom i mozda malo argete pastete.
Po ovom što pišeš,nisi se ti baš puno sisa,guzova,ruku i kose nahvatao
Lakše ti je bilo upitati: A ŠTA JE G tačka???? Vidi se da ne znaš..
Isto ko da ideš kopati,pa kao mukotrpan posao zadovoljiti ženu..a najmanje ih zadovoljavaš sa tim "hvatanjem guzova i sisa",ne ide to tako 8-
)
Stav i priča su ti čista jedinica
-
pinkzelena
bosmen wrote:rashide li rashide,pinkzelena wrote:rashid wrote: Ide mi na nerve ta prica o G,X,Y tackama. Kod sexa imamo muskarci i previse posla da hvatamo za sise,guzove,noge,ruke,kosu ... nekako se nam i na kraju "bas" ne rudari za G tackom. To je samo jedna od prica, da ste zene komplikovane i da se mora baviti oko vas "vise" nego inace ... pa eto, trazi tu G tacku.
Po ovom što pišeš,nisi se ti baš puno sisa,guzova,ruku i kose nahvatao.
Lakše ti je bilo upitati: A ŠTA JE G tačka???? Vidi se da ne znaš..
Isto ko da ideš kopati,pa kao mukotrpan posao zadovoljiti ženu..a najmanje ih zadovoljavaš sa tim "hvatanjem guzova i sisa",ne ide to tako 8-
)
Stav i priča su ti čista jedinica
dok ti kopas one uce abecedu![]()
šta ti zakuhavaš
-
Sarafcina
pinkzelena wrote:bosmen wrote:rashide li rashide,pinkzelena wrote:
Po ovom ¹to pi¹e¹,nisi se ti ba¹ puno sisa,guzova,ruku i kose nahvatao.
Lak¹e ti je bilo upitati: A ©TA JE G taèka???? Vidi se da ne zna¹..
Isto ko da ide¹ kopati,pa kao mukotrpan posao zadovoljiti ¾enu..a najmanje ih zadovoljava¹ sa tim "hvatanjem guzova i sisa",ne ide to tako 8-
)
Stav i prièa su ti èista jedinica
¹ta ti zakuhava¹?
ma rashid je u pravu... taman kad se muski svijet pocne baviti G-ovima izace natpisi u novinama da dojke nisu tu samo da bi se dojila djeca, da je njeznost sastavni dio blablabla.... a G tacka ... ce otici u tri PM
-
rashid
Ma dzaba ti to pricas, prije ce zid to razumjeti nego 80% zena. Sex je nesto spontano, nesto sto je najbolje kad je neocekivano, nesto sto ti taj isti trenutak pase i imas neopisljivu zelju po tome ... a sad kad se pravi naucni radovi o tim tackama ... ma hebo to. Moraju bas svaku stvar zakomplikovat i zgaditi!!!Sarafcina wrote:pinkzelena wrote:bosmen wrote: rashide li rashide,
šta ti zakuhavaš?
ma rashid je u pravu... taman kad se muski svijet pocne baviti G-ovima izace natpisi u novinama da dojke nisu tu samo da bi se dojila djeca, da je njeznost sastavni dio blablabla.... a G tacka ... ce otici u tri PM... gdje je uostalom i bila
![]()
pink: Pa eto, idi gradom i budi ponosna jer nosis G tacku a ja neznam sta je to. Ali zamolio bih te ... nemoj kakvih slova i tacaka traziti u Sarajevski pivi i cevapima. Eto ... jedna mala molba! Ovo volim bez tacki ... i tacka!
-
k0laps
Ma kako ce muskarci znati kad ni pola zena ne znaju gdje je G tacka (cast izuzetcima)... isto tako ni ne znaju sta im odgovara i kako im odgovara (opet cast izuzetcima) pa onda krive muskarce da oni ne znaju...
Ako hoces da ti bude dobro, sjedi na njega pa stimaj sebi dok ne dodjes do vrhunca (vaginalnog naravno)... nije sve u lezanju, treba se malo i potruditi da ti bude dobro...
Ako hoces da ti bude dobro, sjedi na njega pa stimaj sebi dok ne dodjes do vrhunca (vaginalnog naravno)... nije sve u lezanju, treba se malo i potruditi da ti bude dobro...
-
pinkzelena
rashid wrote:Ma dzaba ti to pricas, prije ce zid to razumjeti nego 80% zena. Sex je nesto spontano, nesto sto je najbolje kad je neocekivano, nesto sto ti taj isti trenutak pase i imas neopisljivu zelju po tome ... a sad kad se pravi naucni radovi o tim tackama ... ma hebo to. Moraju bas svaku stvar zakomplikovat i zgaditi!!!Sarafcina wrote:pinkzelena wrote:
šta ti zakuhavaš?
ma rashid je u pravu... taman kad se muski svijet pocne baviti G-ovima izace natpisi u novinama da dojke nisu tu samo da bi se dojila djeca, da je njeznost sastavni dio blablabla.... a G tacka ... ce otici u tri PM... gdje je uostalom i bila
![]()
pink: Pa eto, idi gradom i budi ponosna jer nosis G tacku a ja neznam sta je to. Ali zamolio bih te ... nemoj kakvih slova i tacaka traziti u Sarajevski pivi i cevapima. Eto ... jedna mala molba! Ovo volim bez tacki ... i tacka!
@rashide,sta se nerviras.. nije pink nista lose mislila
valjda masala nemam problema s tim stvarima
-
pinkzelena
tech10 wrote:Evo ti kad si bila tako dobra.pinkzelena wrote: valjda masala nemam problema s tim stvarima![]()
sramota me,već si mi šešir poklonio
-
pinkzelena
bosmen wrote:Ti si vjerovatno u predskolsko isla![]()
![]()
-
rashid
Vazno je da trese ... svaki putpinkzelena wrote:rashid wrote:Ma dzaba ti to pricas, prije ce zid to razumjeti nego 80% zena. Sex je nesto spontano, nesto sto je najbolje kad je neocekivano, nesto sto ti taj isti trenutak pase i imas neopisljivu zelju po tome ... a sad kad se pravi naucni radovi o tim tackama ... ma hebo to. Moraju bas svaku stvar zakomplikovat i zgaditi!!!Sarafcina wrote:
![]()
@rashide,sta se nerviras.. nije pink nista lose mislila,ne znam ni ja gdje je ta G tacka,hajde bogati..al mene trese i bez nje..sta me briga
![]()
valjda masala nemam problema s tim stvarima
-
O.o
jel to normalno il nenormalno:pa to je ko da mi vas uzmemo davit jel 16,01 cm normalno il je 18 cm normalno?nerko13 wrote:dobro pitanje!!!! i ja to zelim znati?? je li to normalno ili nenormalno??skojotovski wrote:prska li?
sta nase dame misle o ovoj tezi i jesu li ikada dozivjele takvo sto???
-
skojotovski
onda, 16,01 ili 18O.o wrote:jel to normalno il nenormalno:pa to je ko da mi vas uzmemo davit jel 16,01 cm normalno il je 18 cm normalno?nerko13 wrote:dobro pitanje!!!! i ja to zelim znati?? je li to normalno ili nenormalno??skojotovski wrote:prska li?
sta nase dame misle o ovoj tezi i jesu li ikada dozivjele takvo sto???