grbavica-vazdushna puska-golub
-
pinkzelena
mIRCerka wrote:spremicu ja njega na traumatologiju, a oca i mater u muriju.....
ja te zamišljam u panciru,a soundtrack za spot: heja heja heeeeeeeeee
ako se zlo dogodiiii...ako TE noćas pogodim..
a ti trčiš i nišaniš po grbavici malu djecu s vazdušnom puškom
-
Hendrix
Ja sam u osnovnoj se bavio streljaštvom , bilo je u modi
ali mi nikad nije palo na pamet da gađam životinje a kamoli ljude.
Imali smo konzervi brate i flaša pa udri koliko hoćeš ali to kod kuće , u streljani imaju mete , vjerovatno bi ovi u streljanu goluba zavezali za metu i udri.
Fakat ima psihopata i među djecom koji odmalena voli da muči živa bića e pitam se šta će biti kad odraste?
Imali smo konzervi brate i flaša pa udri koliko hoćeš ali to kod kuće , u streljani imaju mete , vjerovatno bi ovi u streljanu goluba zavezali za metu i udri.
Fakat ima psihopata i među djecom koji odmalena voli da muči živa bića e pitam se šta će biti kad odraste?
-
frkimrki
Kazu da na mladim svijet ostaje. Znaci li to, da ce, kad taj omladinac odraste ponovo biti rat?
Elem, golubove je bolje hvatati uz pomoc kartonske kutije... Prosjek je bolji za 20%
... a i nekako je humanije
Kad smo kod humanosti, tom omladincu treba prackom oko izbit....
Elem, golubove je bolje hvatati uz pomoc kartonske kutije... Prosjek je bolji za 20%
Kad smo kod humanosti, tom omladincu treba prackom oko izbit....
- Alfons Kauders
ma uletit u stan i bacit ga s balkona, u paketu s roditeljima, ko ih jebe....
oprobana metoda... 
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
danas sam sebe uhvatila kako provjeravam les mace koju je auto spucalo....i gledam da nema gdje rupica kakva...
ma citacete u novinama kad ga lociram...a onda ce mi krv propisat...
i onda kazu NE TREBA DJECU TUCI....ovo nije dijete, ovo je monstrum....
ma citacete u novinama kad ga lociram...a onda ce mi krv propisat...
i onda kazu NE TREBA DJECU TUCI....ovo nije dijete, ovo je monstrum....
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ja ti mogu garantovati da je to babuka kupio sincini...hop-cup wrote:ne vjerujem bas da mu/im roditelji znaju za tu vazdusnu pusku (i sta rade s njom).mIRCerka wrote:spremicu ja njega na traumatologiju, a oca i mater u muriju.....
odakle djetetu pare za to ba?
- cheguevara_k1
Babuka ne djeluje, jer se ponosi svojim sincinom koji ima oko sokolovo. A moje oko sokolovo je razlog sto moj ni dan danas ne govori sa mnom
Do duse, njemu je problem sto ja ne da nisam htio u ptice da pucam vec nisam htio ni u ljude.
-
hop-cup
podmiti ga ako znas na sta mislim (djeparac)cheguevara_k1 wrote:Babuka ne djeluje, jer se ponosi svojim sincinom koji ima oko sokolovo. A moje oko sokolovo je razlog sto moj ni dan danas ne govori sa mnomDo duse, njemu je problem sto ja ne da nisam htio u ptice da pucam vec nisam htio ni u ljude.
- cheguevara_k1
Probao sam da ga podmitim, al neJma saMse.
Titin je to oficir bio
Taj je skinuo uniformu 1990. i rekao: " Svi cete vi biti glineni golubovi, samo dok "Stari" ustane iz groba"
:):)
Nego, vezano za temu sad. Taj klinac bi mogao zbog vazdusne da popusi krivicnu prijavu ( njegovi roditelji) jer je njeno posjedovanje odobreno samo ako si clan nekog streljackog kluba. Tako da bi ti Mirci trebala da prijavis da je tebe neko pogodio vazdusnom ( napravi sebi necim modricu na nozi ili ruci ) i navedi lokaciju. Pa nek se murija pati malo.
Nego, vezano za temu sad. Taj klinac bi mogao zbog vazdusne da popusi krivicnu prijavu ( njegovi roditelji) jer je njeno posjedovanje odobreno samo ako si clan nekog streljackog kluba. Tako da bi ti Mirci trebala da prijavis da je tebe neko pogodio vazdusnom ( napravi sebi necim modricu na nozi ili ruci ) i navedi lokaciju. Pa nek se murija pati malo.
Last edited by cheguevara_k1 on 15/07/2007 20:43, edited 1 time in total.
- BSn
cheguevara_k1 wrote:Probao sam da gapodmitim, al neJma saMse.Titin je to oficir bio
Taj je skinuo uniformu 1990. i rekao: " Svi cete vi biti glineni golubovi, samo dok "Stari" ustane iz groba"
:):)
Zesci mazohizam!
- cheguevara_k1
Ma kakav crni mazohizam, daj ne lupaj majke ti. Ustines se malo jace i imas modricu kao od vazdusne.
-
Will Nix
Gdje je golub pao strijelac ti je najvise udaljen 50 metara,to je neki maksimalni precizni domet vazdusne puske,ako je rana na golubu prostrelna onda je sigurno upola manje metara "snajpersko gnijezdo".Gdje se golubovi skupljaju iz zajebancije se moze postaviti crveni balon,hehe ko' da gledam, ne bi mu odolio i otkrio bi se,vrijedi probatimIRCerka wrote: ma citacete u novinama kad ga lociram...
- Ergot
ziiing!Will Nix wrote:Gdje je golub pao strijelac ti je najvise udaljen 50 metara,to je neki maksimalni precizni domet vazdusne puske,ako je rana na golubu prostrelna onda je sigurno upola manje metara "snajpersko gnijezdo".Gdje se golubovi skupljaju iz zajebancije se moze postaviti crveni balon,hehe ko' da gledam, ne bi mu odolio i otkrio bi se,vrijedi probatimIRCerka wrote: ma citacete u novinama kad ga lociram...
- cheguevara_k1
To je inace maksimalni domet vazdusne puske, neke od ovih koje su dostupne "obicnim smrtnicima" tj. djeci. A to znaci da ranu na golubu moze da napravi na maksimalno 30m, a prostrijelnu...??? Jako tesko. Sve to naravno pada u vodu, ako klinac ima makar poluprofesionalnu pusku, ali onda je garant i clan nekog kluba, a ti ne mozes da dokazes da bas on ubija ptice.Gdje je golub pao strijelac ti je najvise udaljen 50 metara,to je neki maksimalni precizni domet vazdusne puske
P.S. Ideja sa crvenim balonom i slicne ideje uopste, efikasne su jedino u slucaju upotrebe vatrenog oruzja, kada je po zvuku moguce odrediti pravac ispaljenja zrna, ili u pojedinim slucajevima locirati plamen na ustima cijevi
- BSn
Nanositi samom sebi bol, granici, znas vec s cim......cheguevara_k1 wrote:Ma kakav crni mazohizam, daj ne lupaj majke ti. Ustines se malo jace i imas modricu kao od vazdusne.
Valjda postoji ucinkovitija metoda, valjda........
- cheguevara_k1
Nanositi samom sebi bol, granici, znas vec s cim......
Valjda postoji ucinkovitija metoda, valjda........
Cilj opravadava sredstvo