Sto muskarci zagledaju u druge cure?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

morti

Post by morti »

tech10 wrote:Ko gleda-zlo ne misli. :D
:lol: :lol: :lol:

slažem se sa tim da svi gledaju i da to ne znači da je preljuba u planu...

u većini slučajeva, naravno... :D

ništa novo nismo rekli...znamo svi...
striker

Post by striker »

Nije to nikakvo zlo... samo je ružno ako je u društvu svoje djevojke ili žene da mu glava radi k'o kamera za video nadzor.
ApOoLoN

Post by ApOoLoN »

Oni koji se kunu da ne gledaju ti lazu sigurno.

Ona koja brani, napada ga, terorise svog momka da ne gleda (baci pogled samo) ta ce ga sigurno izgubiti na ovaj ili onaj način. A ostanu li oni duže samo je pitanje vremen kad če on početi razmišljati da mu je bolje da je prevari jer isto ga dođe kad ja ONA teroriše.

Onaj koji ne gleda ZATO SIGURNO VARA. pa vi djevojke razmislite o tome
ApOoLoN

Post by ApOoLoN »

Još nesto usput... oni koji bace pogled na minjak itd... i nastave pricati s vama kao da nisu ni vidjeli budite uvjerena da je to nešto sasvim nesvjesno i refleksno. a tkavi ne varaju svoje djevojke, jer koliko god u tom trenutku pogledalo neku koja se vama činila BOMBA i vi nesvjesne bile ljubomorne ona u NAŠIM očima nije ni blizu lijepa kao ONA KOJU DRŽIM POD RUKU!!!!!!!!!!!!
tech10

Post by tech10 »

Joj demagogije! :D
maccarona

Post by maccarona »

hebem li vam reflex :D :D :D
Shoshana

Post by Shoshana »

Bezze... Sto ne bi gledali (i muski i zenske) :?

Lijepa slika na zidu, lijep cvijet na livadi, lijepi sifoni na trebi, dobra guza na frajeru.... nema razlike (osim u ukusima). :oops:
Saraswati

Post by Saraswati »

tech10 wrote:Joj demagogije! :D
tech is back :D
tech10

Post by tech10 »

Saraswati wrote:
tech10 wrote:Joj demagogije! :D
tech is back :D
Jos samo da pocnem pucati onoga Yamba. :D
van Basten

Post by van Basten »

A da ne gledamo cure bi plakale kako ih muški ne primjećuju... ništa novo... ne valja kad gledamo, ne valja kad ne gledamo :D
vogelce

Post by vogelce »

ApOoLoN wrote:Oni koji se kunu da ne gledaju ti lazu sigurno.

Ona koja brani, napada ga, terorise svog momka da ne gleda (baci pogled samo) ta ce ga sigurno izgubiti na ovaj ili onaj način. A ostanu li oni duže samo je pitanje vremen kad če on početi razmišljati da mu je bolje da je prevari jer isto ga dođe kad ja ONA teroriše.

Onaj koji ne gleda ZATO SIGURNO VARA. pa vi djevojke razmislite o tome
ako si TI takav nemoj blatit citav muski rod,jer zaista nisu svi takvi. to je znak ne postovanja prema djevojci, i manjka samokontrole.
nije bitno dal se neko kune da ne gleda,mi to primjetimo i najbolje rasudujemo dal je istina. A vrlo je provokantno djevojci pripisat ljubomoru zbog vase drskosti.
Ne dode isto da prevaris djevojku i da pogledas,ovako samo tersa a onako bi bile vece posljedice... nego kad ti dojadi tersanje, rastanete se i imas citav svijet da gledas a ne samo nju,jbg.
Neznam kako mozes tvrdit da momak djevojku SIGURNO vara ako ne gleda druge, tesko da mozes odbranit tu tezu i govorit u ime svih muskaraca na ovom svijetu
Last edited by vogelce on 09/07/2007 09:40, edited 1 time in total.
rina*

Post by rina* »

Sve dok osjecam da ima strasti i zelje izmedju nas moze gledat sta hoce ...ponekad moze i da pipne :D cisto da se uveri da nesanja :D
ja to isto radim 8-)
Zhaba

Post by Zhaba »

dia81 wrote:ja gledam i dobre zene a i dobre frajere...
i ja, ne vidim nista lose u tome :)
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

dinchy84 wrote:
Velicina wrote:Kako mislis nikakve opasnosti od toga?
:sad:
ma gledat ce oni uvijek, ako im "zabranis" na neki nacin nista s tim neces postici. A obicno to i ostane samo na gledanju. Pa i ja se okrenem za dobrim frajerom, a ne znaci to da odmah hocu u krevet da ga vodim :D
obicno to preraste (u ovo novo doba) u chatanje, pa smsanje, i u po frke skontas da on vodi paralelni zivot, i ko u britaniji ostavi te nakon 20 godina braka...
lolita_xx

Post by lolita_xx »

maccarona wrote:bolje i to nego da gleda u momke :? :-)
tu ne postoji opasnost da ga uhvatis u flagrantiju sa komsom :D i to srbinom :D :-)
mada bi vjeroJatno spavao u garazi :-) vako il nako :-)
:lol: :lol: :lol:
Zhaba

Post by Zhaba »

:lol: :lol: :lol: :lol:
sabanss

Post by sabanss »

Zato sto su normalni?
sanjo18

#43 Re: Sto muskarci zagledaju u druge cure?

Post by sanjo18 »

Velicina wrote:Zanima me muska psihologija:

Muskarcima pogled cesto leti prema curama, zagledanje, pa cak i flertovanje ako mu je prilika (pijanstvo, partiji i slicno) cak i kad se kunu da vole svoju curu/ zenu.

Sta se desava u glavi muskarca kad vidi zgodnu zensku? Zelja za preljubom ili samo strast?
sto se skidaju ako ne zele da ih neko gleda... ja se pokusajem suzdrziti koliko god mogu, jer znam da je to pogresan put...
prije 100 godina je bila puna veca seksualnost kod muskaraca pa i kod zene.
zasto?

zato sto su se svi normalno oblacili, ponasali i sakrivali svoje tijelo, sto je samo povecavalo zelju, tada je brak bio nesto veliko, sada je samo par papira... sada se muskarci brzo zasite te varaju u braku, tolerancija seksualnog ponasanja je veoma velika...

ova sitacija je slicnoj onoj kad nemas para pa kada dobijes ili kupis nesto relativno jeftino, onda ti je ono drama drago, ili u ratu kada sam kao djete prvi put dobio cokoladu, to je dan koji i danas dobro pamtim...
a hoce li se neki bogatas obradovati ako na nagradnoj igri dobije neki obican mobitel, kad dobije cokoladu,

hoce li muskarcu (zeni) biti mutaber ,brak, zena (muskarac) kada ih vec promjenu 10-20... ovo je veoma usporedivo sa cokoladom.. a vi kako god hocete...

POZDRAV!!
Sajo---:

#44 Re: Sto muskarci zagledaju u druge cure?

Post by Sajo---: »

...
Last edited by Sajo---: on 18/02/2025 19:16, edited 1 time in total.
Tesssa

Post by Tesssa »

mIRCerka wrote:
dinchy84 wrote:
Velicina wrote:Kako mislis nikakve opasnosti od toga?
:sad:
ma gledat ce oni uvijek, ako im "zabranis" na neki nacin nista s tim neces postici. A obicno to i ostane samo na gledanju. Pa i ja se okrenem za dobrim frajerom, a ne znaci to da odmah hocu u krevet da ga vodim :D
obicno to preraste (u ovo novo doba) u chatanje, pa smsanje, i u po frke skontas da on vodi paralelni zivot, i ko u britaniji ostavi te nakon 20 godina braka...
ma rijetki su ti slucajevi. Ja cu radje vjerovati da nista od toga nema, pa neka me i pukne po glavi kasnije...bolje to nego da u frustraciji zivim i da pratim koga gleda ta osoba.
Velicina

Post by Velicina »

Hvala vam puno na odgovorima. Sto sam mogla zakljuciti je, apolon npr. pise da je to refleks, a mozda ima tu i istine, muskarci su evolucionalno lovci, pa to im je tako rec "posao".
Nadam se da to nije losa slika o samom sebi tako da se trazi potvrda, to bi mozda bio najgori scenario jer tad ne bi bio moj tip.
Volim da razumijem drugu osobu a ne samo sebe tako da je fino da cujem sta drugi misle o tome. Cak i ovako generalno je dobro znati sta to znaci, znatizelje radi.
Pozdrav! :sax:
Yamahalac

Post by Yamahalac »

Velicina wrote:Hvala vam puno na odgovorima. Sto sam mogla zakljuciti je, apolon npr. pise da je to refleks, a mozda ima tu i istine, muskarci su evolucionalno lovci, pa to im je tako rec "posao".
Nadam se da to nije losa slika o samom sebi tako da se trazi potvrda, to bi mozda bio najgori scenario jer tad ne bi bio moj tip.
Volim da razumijem drugu osobu a ne samo sebe tako da je fino da cujem sta drugi misle o tome. Cak i ovako generalno je dobro znati sta to znaci, znatizelje radi.
Pozdrav! :sax:
najbolja stvar koju mozes uraditi je da prokomentarises sa njim o toj curi, tipa kad prodje cura koja ima dobre noge, guzu, whatever, a vidis da je on gleda, pokreni normalnu zdravu konverzaciju, dobra je, vako je, naka je, automatski se neces osjetiti nize vrijednom tipa nabijanja sebi komplexa i sl., a i njemu ce biti drago da moze sa tobom otvoreno pa i o tome pricati
Post Reply