Nova Fabia Combi

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Neelix

Post by Neelix »

johntra wrote:auto je očigledan napredak to je činjenica...meni se samo kdo nje ne svijda mala svjetlosna grupa pozadi, što je jako neugodno ako se vozite iza, kao što sam ja neki dan iza jedne drajvo...i još što mi se ne svidja je luft ili ti ga fuga kad se gepek zatvori...ostaje toliko prostora iznad svjetala, pa se uvijek čini ko da je gepek otvoren...sjedio u njoj dok sam jednom čekao službeno auto na servisu...unutra mana jeste udaljenost od vjetrobranskog stakla do vozačke pozcije, koja je ogromna, i zbog toga manjim likovima će uvijek morati biti podignuto sjedište po visini...
neelix koliko ti je postotak invaliditeta očiju?
joj jes mi shukno, ne smijem se vise logovat na forum :D
johntra

Post by johntra »

nisam ja htio nikome ništa da šuknem, samo bolan kako možeš reć da je GP ružan?
:-)
Neelix

Post by Neelix »

Image

Image

...zato sto je ruzan? :roll:
nigdje.nikog

Post by nigdje.nikog »

Meni je ova Fabia sasvim OK

Image
ado-šampion

Post by ado-šampion »

E jest potražnja u p.m., dosd sam vidio jednu na cesti :lol:
milano

Post by milano »

Neelix wrote:Image

Image

...zato sto je ruzan? :roll:
ovo je stvarno provokacija. Fiat pravi najljepse aute na svijetu, a garant i najbolje. Vi falite svabe i cesku skodu, ali jebo auto kojem je ime STETA. I jos ga usporedjujete sa talijanima i bogohulite da je grande punto ruzan. To je najbolji auto u klasi, a da skoda sta valja bilo bi je kod nas u italiji. Ovdje skoro da i nema skode, ali to nije STETA, vec je bogami sreca.
luciferino

Post by luciferino »

Ne razumijem se puno u tehnologiju, nisam vozač, ali znam šta mi oku prija, a ona pozadina škode mi nikako ne prija. Nekakva je sprčena. :-)
A ima onaj Clio predivne plave boje, joj kako se volim okrenut pa zraknut bolje, milina ga vidjet.
milano

Post by milano »

luciferino wrote:Ne razumijem se puno u tehnologiju, nisam vozač, ali znam šta mi oku prija, a ona pozadina škode mi nikako ne prija. Nekakva je sprčena. :-)
A ima onaj Clio predivne plave boje, joj kako se volim okrenut pa zraknut bolje, milina ga vidjet.
ma i clio je ruzan do zla boga. Ova karavanska verzija mi puno bolje na slici izgleda. Cak bi reko da i nije losa, ali je skoda sampion u ruznoci.
johntra

Post by johntra »

neelix jarane onda ne znam fakat šta da ti kažem..ako ti je ružan, onda ti spadaš u manjinu definitivno...
milano

Post by milano »

ma stao mu slon na vid :lol:
AdnanSA

Post by AdnanSA »

Upravo sam se vratio sa putovanja:Italija,Slovenija i Hrvatska.Nigdje ne vidjeh ni jedne nove Fabije.

U Italiji postoji posebna fashion police koja iskljućuje iz saobračaja previše ružne automobile.Nisu iskljućili ni jednu novu Fabiju jer se niko nije usudio kupiti iz straha od isklućenja iz saobraćaja.
Neelix

Post by Neelix »

ne znam, i punto, i nova fabia, i clio su mi ruzna auta dozlaboga...nisam neki strucnjak vezano za auta, al znam sta vidim...i nikako da skontam sta vi vidite u ovom fiatu,...

evo sta je meni lijepo npr

Image
Image

znam da je offtopic al jebga...
skyspy

Post by skyspy »

pretjeraste vi malo s tim , ruzna , grozna , fabija je ok i za te pare ne moze se kupiti bolje( citaj kvalitetnije ) vozilo.A sto se tice samog izgleda , jest malo kitnjast jer je akcenat na zenskoj klijenteli...mada se nebi ni ja ljutio kad bi dobio jednu fabicu .-))
Neelix

Post by Neelix »

skyspy wrote:pretjeraste vi malo s tim , ruzna , grozna , fabija je ok i za te pare ne moze se kupiti bolje( citaj kvalitetnije ) vozilo.A sto se tice samog izgleda , jest malo kitnjast jer je akcenat na zenskoj klijenteli...mada se nebi ni ja ljutio kad bi dobio jednu fabicu .-))
sa ovim bih se slozio, ako govorimo o novim autima.
milano

Post by milano »

pa ako cemo se vec gadjati lijepim autima, onda je ferrari bez premca. Ostanite na temi, a to je "STETA", skuzare skodafabia, a vecini je ruzna ko sam djavo, a inace je jedan drugi djavo tj, Lamborghini Diablo super auto.
Citizen-X

Post by Citizen-X »

milano wrote:pa ako cemo se vec gadjati lijepim autima, onda je ferrari bez premca. Ostanite na temi, a to je "STETA", skuzare skodafabia, a vecini je ruzna ko sam djavo, a inace je jedan drugi djavo tj, Lamborghini Diablo super auto.
Ferrari bez premca? :D

Pogledaj malo bolje u njegovo susjedstvo naci ces puno ljepsih ;)

Image
Citizen-X

Post by Citizen-X »

Fabia je robustan, kvalitetan, zahvalan auto.

Bilo bi lijepo moci priustiti je.
milano

Post by milano »

Citizen-X wrote:
milano wrote:pa ako cemo se vec gadjati lijepim autima, onda je ferrari bez premca. Ostanite na temi, a to je "STETA", skuzare skodafabia, a vecini je ruzna ko sam djavo, a inace je jedan drugi djavo tj, Lamborghini Diablo super auto.
Ferrari bez premca? :D

Pogledaj malo bolje u njegovo susjedstvo naci ces puno ljepsih ;)

Image
pa nisam reko da taj ne valja. Lijep je ko ferrari. Italijani prave najbolje i najljepse aute, ali to nam nije sada tema.
milano

Post by milano »

I ima blok motor od ferrarija. Najjaca verzija sa 400+ konja
johntra

Post by johntra »

Neelix wrote:
skyspy wrote:pretjeraste vi malo s tim , ruzna , grozna , fabija je ok i za te pare ne moze se kupiti bolje( citaj kvalitetnije ) vozilo.A sto se tice samog izgleda , jest malo kitnjast jer je akcenat na zenskoj klijenteli...mada se nebi ni ja ljutio kad bi dobio jednu fabicu .-))
sa ovim bih se slozio, ako govorimo o novim autima.
a ja se ne bih složio sa ovim, hajde molim vas objasnite mi malo..
Neelix

Post by Neelix »

ja postavih sliku forda cougara, koji se cesto moze vidjeti i po sarajevu, necemo se sad gadjat autima od po milion km :D

a svoj stav o novoj fabiji temeljim na sjajnim iskustvima sa prethodnim modelom, i svim reviewima koje sam gledao i koji kazu da je novi model jos kvalitetniji. hajde mi navedi kvalitetnije auto z a 14.800 + pdv?
and

Post by and »

Neelix wrote:ja postavih sliku forda cougara, koji se cesto moze vidjeti i po sarajevu, necemo se sad gadjat autima od po milion km :D

a svoj stav o novoj fabiji temeljim na sjajnim iskustvima sa prethodnim modelom, i svim reviewima koje sam gledao i koji kazu da je novi model jos kvalitetniji. hajde mi navedi kvalitetnije auto z a 14.800 + pdv?

sta dobijes za 14800 u skodi?koji motor,koja oprema?ima li jos ikakvih troskova?
and

Post by and »

boki071 wrote:svidjala se ona nama ili ne, na nju se mora čekati 3 mjeseca zbog velike potražnje
nemoj biti smijesan i siriti dezinformacije.na novu fabiju se nije toliko cekalo zbog velike potraznje,nego zbog pocetka montaze u vogosci.
Neelix

Post by Neelix »

and wrote:
Neelix wrote:ja postavih sliku forda cougara, koji se cesto moze vidjeti i po sarajevu, necemo se sad gadjat autima od po milion km :D

sta dobijes za 14800 u skodi?koji motor,koja oprema?ima li jos ikakvih troskova?
to je, jel, najosnovniji paket, sa 1.2 HTP motorom cini mi se. a rekoh ti da na to dodas PDV. vise info ovdje:

http://www.autoagent-skoda.ba/HTML/Nova ... LASSIC.pdf

navedi mi kvalitetnije auto za te pare?

ponavljam da je i meni jako ruzna :-)
and

Post by and »

Neelix wrote:
and wrote:

to je, jel, najosnovniji paket, sa 1.2 HTP motorom cini mi se. a rekoh ti da na to dodas PDV.

navedi mi kvalitetnije auto za te pare?

ponavljam da je i meni jako ruzna :-)
da li je to sve sto platis?das 14800 i uzmes auto.ako je tako onda je povoljna?
s obzirom da znam kako to ide u asi mislim da se tu jos koja hiljada nabere.te boja,transport,ovo ono e ako je tako onda vec nije najpovoljnija
Post Reply