Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meč i nije bio tol9iko dobra koliko napet... pun greški i loših poteza, sa malo pravih poena... umor je bio glavni faktor... kako god, ovaj maraton mislim da će uveliko olakšati Nadalu posao.
A vala su ga i razvukli... na centralnom terenu svoje mečeve završili Nadal, Federer, a Williamsova bila pred uzimanjem prvog seta, a ovaj meč tek završava
HAHAH,ja sam se,kako ima ovaj live prenos Wimbledona,bas uzivila u tenis...
Pobjeda ove Bartoli je stvarno ,ja mislim,najvece iznenadjenje ove godine...Jedna simpaticna bucka,prosjecne igre da pobjedi jednu od najboljih teniserki svih vremena je stvarno fantasticno...Blago onome ko se kladio na nju,donjela mu je silne pare...
Sto se tice Djokovica,svaka mu cast,ali nema sansi protiv Nadala,ali jos manje protiv Federera!!
Znaci:pobjednik u zenskom dijelu Venus Williams,a u muskom Federer
Imam osjecaj da cyprus nece biti pretjerano razocaran da je Ivanoviceva izgubila u polufinalu
Dzokovic se danas zalio na organiztore Wimbledoon-a sto nisu dozvolili da se igra prosle nedjelje kada nije bilo kise. Misli da je imao jedan dan da se oporavi da je mogao uzeti Nadala.
MA s.e.r.e ga Djoković vala . Kako je bilonjemu tako je bilo Nadalu (u 1/8 finala cak i gore al je zato u 1/4 preslusao u 3 seta za razliku od Djokovia).Al treba biti posten i reci da sa onim zuljem (jer to je razlog predaje, ko se iole bavio sportom zna sta znaci bol pri trcanju) ne bi mu bila dosta ni tri dana a kamoli jedan.
Sutra prognoziram pobjedu FedEx-a )) u jedo dva sata igre.
Edin H. wrote:Imam osjecaj da cyprus nece biti pretjerano razocaran da je Ivanoviceva izgubila u polufinalu
Dzokovic se danas zalio na organiztore Wimbledoon-a sto nisu dozvolili da se igra prosle nedjelje kada nije bilo kise. Misli da je imao jedan dan da se oporavi da je mogao uzeti Nadala.
Vec ga je jednom uzeo na brzoj podlozi ove godine, tako da ne vidim sto ne bi mogao opet.
@Montoya - nije im bilo ni slicno. Jedan dan 4 sata, drugi dan 5 sati meca, a onda 16 sati odmora sve skupa.
Gasquet sve bolje igra. Federer ga je uzeo onako lako iskljucivo radi njegovog umora i eventualno onog clanka (malo je cak i sepao), a i Federera je nevidjeno isla serva. Da je igrao kao protiv Roddicka bilo bi gusto i jucer.