jes' to prob'oSaian wrote:ako je se pak ubije, obavezno probat reanimaciju, jedno puhanje 30 pritisakablack wrote: ma najlakse je, ko se vec boji, uzeti tanku sipkicu i udariti je oko glave..osamutice je...bolje vec je ubiti..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zmije!!!
Moderator: anex
- baby_angel
U Sarajevu.Dezze wrote:Pa gdje vi zivite da ste svi imali blizak susret sa zmijama?!![]()
-
realna do boli
Mi ti zivimo u BiH..ako nema mina ima zmija..pa kao ljetnja rekreacija ti je izaberi..ili zrak ili zemlja...a mozes biti i miran..mi se samo salimo ....
-
Dezze
Al' u gradu je doktor blizi_BosanaC wrote:Vjeruj da ih je manje na planini nego u gradu.Dezze wrote:Pa gdje vi zivite da ste svi imali blizak susret sa zmijama?!![]()
Ja sam ljeto jedva cekao da planinarim, ali mi se nimalo ne svidja ideja da cu sresti puno zmija....
-
jugoistocnjak
Nije glava trokutasta, nisam vidio ni rog, ali opasna u P.M.Saian wrote:Bez stikli?Dezze wrote:A bez kostiju??shin wrote: 80kg žive vage.
-
jugoistocnjak
Jest. I puno cesce se presvlaci nego sto je uobicajeno kod zmijakulla wrote:nema 2x da te po imenu zovnejugoistocnjak wrote:Nije glava trokutasta, nisam vidio ni rog, ali opasna u P.M.Saian wrote: Bez stikli?
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
A cesce i sikce, ....jugoistocnjak wrote:Jest. I puno cesce se presvlaci nego sto je uobicajeno kod zmijakulla wrote:jugoistocnjak wrote: Nije glava trokutasta, nisam vidio ni rog, ali opasna u P.M.
nema 2x da te po imenu zovne
-
FFK as Lucy01
Hoce to kad se predoziras na dernek.baLace wrote:
sajo nam je pobudalio...ovih dana
-
FFK as Lucy01
Cudna si ti sorta guje, SajoSaian wrote:
najs traj, priti lejm dou![]()
, pouchen postovima, znam da ti mozhes mnogo bolje
![]()
![]()
(eki kako sam fino nabacio loptu na vole-repliku "za koga je dosta je"
![]()
![]()
)
Irfi, prosetaj tam na ples prvo
-
FFK as Lucy01
Saian wrote:ne kakiLucy01 wrote:
Cudna si ti sorta guje, Sajoi ne mogu bolje, ja sam u kategoriji "sisata i glupa" a gle cuda, crvenokosa
![]()
istina je totalno drukchija, naime na vrhu si se opustila
i onda kriterij neopazivo padne, tenutak slabosti, eto sta je
![]()
![]()
Citas me ko tel. imenik Sajo
- DaysleepeR
Nisam neki ljubitelj zmija, ali su mi jako zanimljive.Sensei wrote:Buraz je rokno prije par dana ispred vrata.
Ovo je velika grehota, ovako ubiti smuka.
Inace zmiju ces najcesce i naci u predvecerje u okolini vode jer tada zmije nakon cjelodnevnog suncanja idu na vodu.
Dovoljno je malo lupnuti nogom o zemlju ili baciti kamen u njenom pravcu, u sekundi ce zmija pobjeci.
-
walkabout
Prica mi jaran sta mu se desilo:
Vozim se ja u autu sa zenom, prituzilo mi, ne mogu vise durat. Stanem pokraj jednog sumarka, u sumarak, jedva stigoh da se ne upisham. Huh, koje olaksanje, i taman ja zavrsio kad ugledam zmiju na grani, tacno ispred gdje sam pisho. Ukocim se ja i paralisem od straha, a zmija ni pet ni sest, cap za moju muskost. Ja poludio od straha, ali ne mogu da se maknem, mislim, mati mila, umrijecu a zmija navalila. Iako okamenjen, do mene dopre da ne osjecam zmijine zube - kad ono skontam, ovo stara zmija, nema zuba, svi joj pospadali. Hmmm, cekaj, cekaj, ovo i nije toliko loshe.
Kad sam se vratio u auto, zena pita: "Sto si se toliko zabavio? Jesil se olakso?"
"Zheno, sad da umrem, ne zhalim!"
Vozim se ja u autu sa zenom, prituzilo mi, ne mogu vise durat. Stanem pokraj jednog sumarka, u sumarak, jedva stigoh da se ne upisham. Huh, koje olaksanje, i taman ja zavrsio kad ugledam zmiju na grani, tacno ispred gdje sam pisho. Ukocim se ja i paralisem od straha, a zmija ni pet ni sest, cap za moju muskost. Ja poludio od straha, ali ne mogu da se maknem, mislim, mati mila, umrijecu a zmija navalila. Iako okamenjen, do mene dopre da ne osjecam zmijine zube - kad ono skontam, ovo stara zmija, nema zuba, svi joj pospadali. Hmmm, cekaj, cekaj, ovo i nije toliko loshe.
Kad sam se vratio u auto, zena pita: "Sto si se toliko zabavio? Jesil se olakso?"
"Zheno, sad da umrem, ne zhalim!"