Jevreji
-
klixober
Evo kako treba odgovoriti.ANTIFA(sisti)
http://www.antifa.net/
http://www.antifa.de/cms/
Ovako postupaju Svabe danas sa fasistima
http://www.youtube.com/watch?v=O0qdbe91-_o
Istom mjerom,antifa Njemacke ganja naciste
http://www.youtube.com/watch?v=6TQpPtH339I
http://www.antifa.net/
http://www.antifa.de/cms/
Ovako postupaju Svabe danas sa fasistima
http://www.youtube.com/watch?v=O0qdbe91-_o
Istom mjerom,antifa Njemacke ganja naciste
http://www.youtube.com/watch?v=6TQpPtH339I
-
borat
Ma u sitne sate surfao na jednom forumu i neki lola u toku zucne rasprave opali link,kada sam ugledao blokirao sam.Nakon citanja hajd' reko da podijelim link sa nasom rajom.Treba ovima sve javno objavit da se tacno zna ko su jer vidis kako nekrofili prave spiskove za jevreje a ne sumnjam da prave i za sve ostale.Nemoj mi zamjerit ali nakon citanja par tema na tom forumu skoro sam od soka zaboravio kako se zovem a kamo li kakav bi naslov teme stavio.Harrys wrote:Koji glupi naslov teme u odnosu na sadrzaj priloga.
Smrt fasizmu!!! Za njih uzeta i metaka nikad malo!!
- kustah
Nisu oni izuzetak,ima toga koliko hocete po svim zemljama Istocne Evrope pa i Zapadne i kao i svih anglo-saksonskih zemalja pogotovo SAD. Ali oni (zvanicna politika) foliraju sa retorikom i to tako prolazi. Ovi su sirovi i primitivni. Na zapadu ovo nije "politicki korektno" iznositi javno a svi gundjaju u sebi, ili su u nekoj vrsti polu-ilegale.
Uostalom.za vrijeme II Svj. rata u Beogradu je bilo "cuveno" Sajmiste je bilo stratiste za Jevreje. Tako je Nedic "dokazivao" svoju lojalnost Nacistima.
Nacizam brale, nacizam i rasizam!
Ja bih rekao, da niti jedni niti drugi sa ove slike, ni danas nisu promijenili svoju cud!

Uostalom.za vrijeme II Svj. rata u Beogradu je bilo "cuveno" Sajmiste je bilo stratiste za Jevreje. Tako je Nedic "dokazivao" svoju lojalnost Nacistima.
Nacizam brale, nacizam i rasizam!
Ja bih rekao, da niti jedni niti drugi sa ove slike, ni danas nisu promijenili svoju cud!

-
pelin
Srpsko drustveno tkivo je duboko zarazeno antisemitizamom i drugim vrstama najbolesnijih ideja i ovdje nije rijec ni o kakvim marginalnim skupinama niti incidentima. Antisemitizam u Srbiji ima strasno dugu i krvavu tradiciju, a drustvene elite u Srbiji i danas, na celu sa SANU, SPC, Drzavom Srbijom, nisu nista manje bolesne od onih iz najslavnijih dana ciscenja, izuzev kada im neki Jevreji trebaju, pa se onda ulaguju, zapanjujuce uspjesno. Dovoljno je reci da je Srbija prva zemlja u Europi, ako izuzmemo progone Jevreja iz Spanije, koja je bila proglasena "Jews Free", ali to nije smetalo da prodaju Kosovo kao srpski Jerusalem, da sudbinu Srba izjednace sa sudbinom Jevreja (V. Draskovic) i stvaraju veze elitama u Izraelu u cilju ostvarivanja velikosrpskih nauma uglavnom putem "Drustva srpsko - jevrejskog prijateljstva" i Klare Mandic, inace Karadziceve ljubavnice, koja je poslije smaknuta na najbrutalniji nacin. I danas neke od tih veza obnavlja M. Dodik, vatreni sljedbenik iste one ideologije koja je Srbiju ocistila od Jevreja. Za neupucene i one koji se cude ovome dovoljno je malo pretraziti internet pod terminima "Milan Nedić", "Dimitrije Ljotić", "Nikolaj Velimirović" (inace svetac, koji je u Adolfu Hitleru vidio nastavljaca djela Svetog Save), "Klara Mandić", "Društvo srpsko-jevrejskog prijateljstva", "Dragan Vasiljković" "Antisemitizam u Srbiji", istraziti malo o drustvenom zivotu i prilikama u Beogradu i Srbiji od 1940-1944/5 sa akcentom na Jevreje, antijevrejske izlozbe, postanske markice, "kulturne i verske" manifestacije itd. Mnogi ce se zapanjiti.
- valterbranisarajevo
Koliko vidim, na tom topicu se javlja i "domaće smeće" . lijepo bi bilo kada bi se neko iz tužilaštva i policije malo raspitao o njima. Naravno ovi su hrabri samo kada mogu tlačiti slabije od sebe ili kada su zaklonjeni u sigurnosti cyber prostora. Već kada bi im neko samo pokazao pendrek, bila bi to druga priča...
Još jedan razlog da se konačno donese Zakon koji zabranjuje veličanje fašizma i rad organizacija i pojedinaca koji šire vjersku i nacionalnu mržnju
Još jedan razlog da se konačno donese Zakon koji zabranjuje veličanje fašizma i rad organizacija i pojedinaca koji šire vjersku i nacionalnu mržnju
- Prpa.ba
valterbranisarajevo wrote:Koliko vidim, na tom topicu se javlja i "domaće smeće" . lijepo bi bilo kada bi se neko iz tužilaštva i policije malo raspitao o njima. Naravno ovi su hrabri samo kada mogu tlačiti slabije od sebe ili kada su zaklonjeni u sigurnosti cyber prostora. Već kada bi im neko samo pokazao pendrek, bila bi to druga priča...
Majku im majcinu fasisticku.
- kustah
Nemislim da bi bili kakav zakon to promijenio. To se mora njegovati od drustvavalterbranisarajevo wrote:Koliko vidim, na tom topicu se javlja i "domaće smeće" . lijepo bi bilo kada bi se neko iz tužilaštva i policije malo raspitao o njima. Naravno ovi su hrabri samo kada mogu tlačiti slabije od sebe ili kada su zaklonjeni u sigurnosti cyber prostora. Već kada bi im neko samo pokazao pendrek, bila bi to druga priča...
i onih na vlasti. A ti na vlasti bas poticu ksenofobiju i mitove. Nije ni kod nas nesto bolje.
-
LjepoticaiZvjer
valterbranisarajevo wrote:Koliko vidim, na tom topicu se javlja i "domaće smeće" . lijepo bi bilo kada bi se neko iz tužilaštva i policije malo raspitao o njima. Naravno ovi su hrabri samo kada mogu tlačiti slabije od sebe ili kada su zaklonjeni u sigurnosti cyber prostora. Već kada bi im neko samo pokazao pendrek, bila bi to druga priča...
najbolja ideja do sada, neke ne mozes nauciti al ih bar mozes dovesti u red, ako nista da tu propagandu ne prenose na nove generacije, i da ne teroriziraju nevine gradjane.
- aNTropocentrio
I u Hrvatskoj i u Srbiji izlaze regularno nacional-socijalistički časopisi. Koliko znam, fala bogu, kod nas toga još nema.
-
_BosanaC
Jbg sad je moderno pljuvati na one koji su takve likove rjesavali po kratkom postupku... Sada je demokratija, a ti pricas o nedemokratskim metodamapelin wrote:Kakva bolan policija? U toj policiji i danas ima koljaca koliko hoces, nebitno koga su za zrtve izabrali. Ovdje legalno i uzdignute glave djeluje Ravnogorski cetnicki pokret i slicni. Takve likove treba samo po kratkom postupku.
Ja samo znam da Vaso Miskin i ekipa nisu nakon '45. pobili ni mali broj onih koje su trebali pobiti... I oni i citava OZNA i kasnije UDBA... Pa neka prica ko sta hoce.
-
pelin
_BosanaC wrote:Jbg sad je moderno pljuvati na one koji su takve likove rjesavali po kratkom postupku... Sada je demokratija, a ti pricas o nedemokratskim metodamapelin wrote:Kakva bolan policija? U toj policiji i danas ima koljaca koliko hoces, nebitno koga su za zrtve izabrali. Ovdje legalno i uzdignute glave djeluje Ravnogorski cetnicki pokret i slicni. Takve likove treba samo po kratkom postupku.![]()
Ja samo znam da Vaso Miskin i ekipa nisu nakon '45. pobili ni mali broj onih koje su trebali pobiti... I oni i citava OZNA i kasnije UDBA... Pa neka prica ko sta hoce.
Demokratiju i demokratske metode posebno vole djeca u Iraku, ali i u drugim zemljama koje su imale veliku srecu da ih ogrije to sunce. I mi smo devedesetih, pa nas sprzi.
Meni licno bi bilo od velike koristi da mi neko objasni razliku izmedju demokratije i fasizma?
Mogu u svoje ime samo reci da s fasistima ne moze biti i nema nista efikasnije, bar kratkorocno, nego metak u celo i zdravo, ali ni to nije trajno rjesenje, sto je pokazao povratak fasizma u velikom stilu u bivsoj Jugoslaviji, ali i u cijeloj Europi. Zapravo nikada nije ni bio pobjedjen kako su nas to krivo ucili. Treba traziti uzroke toga, a bojim se da su u Europi preduboki.
OZNU i UDBU ne bi da komentarisem iz vise razloga. Bilo je tu svega i svasta.
-
rashomon
Ima i ateista, ponosnih bijelaca, on ovaj rat još i racionalizuje na sebi svojstven način i tvrdi_BosanaC wrote:Jbg sad je moderno pljuvati na one koji su takve likove rjesavali po kratkom postupku... Sada je demokratija, a ti pricas o nedemokratskim metodamapelin wrote:Kakva bolan policija? U toj policiji i danas ima koljaca koliko hoces, nebitno koga su za zrtve izabrali. Ovdje legalno i uzdignute glave djeluje Ravnogorski cetnicki pokret i slicni. Takve likove treba samo po kratkom postupku.![]()
http://www.stormfront.org/forum/showthr ... ght=bosnia
Fascinantno...
Kolikogod se trudio da bude bijel poput njih...oni ga proglasiše crncem...
BLACK TO THE BONE, promijenit ću nick, Belme mi...
-
_BosanaC
Nemoj, Ajke ti mrtve... A ne mogu da citam ona govna, nemam fakat ni zivaca ni zeludca za to...rashomon wrote:Ima i ateista, ponosnih bijelaca, on ovaj rat još i racionalizuje na sebi svojstven način i tvrdi_BosanaC wrote:Jbg sad je moderno pljuvati na one koji su takve likove rjesavali po kratkom postupku... Sada je demokratija, a ti pricas o nedemokratskim metodamapelin wrote:Kakva bolan policija? U toj policiji i danas ima koljaca koliko hoces, nebitno koga su za zrtve izabrali. Ovdje legalno i uzdignute glave djeluje Ravnogorski cetnicki pokret i slicni. Takve likove treba samo po kratkom postupku.![]()
http://www.stormfront.org/forum/showthr ... ght=bosnia
Fascinantno...
Kolikogod se trudio da bude bijel poput njih...oni ga proglasiše crncem...
BLACK TO THE BONE, promijenit ću nick, Belme mi...
-
pelin
Kazem ja, sad ih je tek sunce ogrijaloFair Life wrote:Demokrata u Iraku...pelin wrote:..
Demokratiju i demokratske metode posebno vole djeca u Iraku, ali i u drugim zemljama koje su imale veliku srecu da ih ogrije to sunce. I mi smo devedesetih, pa nas sprzi.
...
-
ja71
pa i ti si generalizovo bez objasnjenja.pelin wrote:I sta jos znas o tome?ja71 wrote:hoces da ti kazem otvoreno:pelin wrote: Meni licno bi bilo od velike koristi da mi neko objasni razliku izmedju demokratije i fasizma?
ne seri![]()
mozda ti prvo treba objasniti razliku izmedju "demokratije" i demokratije ?
za fasizam mislim da nema potrbe da idemo detaljnije, kao sto neko rece nije bas zeludac danas naj
- Maraschino
Demokrate dovedose Klintona u Bosnu
dok Bush , ni guzom da mrdne
dok Bush , ni guzom da mrdne