da li je moguce odrzhati ovakav brak????

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
danas

Post by danas »

zzzzz wrote:
danas wrote:
zzzzz wrote:danas, mamica31 i ostale zene, da vas pitam, sta bi vam teze palo da vas muz prevari sa vasom drugaricom ili njegovim drugom :D ozbiljno me interesuje kako zene funkcionisu........
zasto nekako znam da bi tebi lakse palo da te hanuma prevari sa drugom zeMskom :D :D :D
To nije odgovor :oops:

Nego, ne znam sta bih ti reakao u vezi s ovom tvojom pretpostavkom, mozda ako je Bi, onda ja i dalje imam sanse ali ako napravi potpuni transfer....onda ostadoh bez hanume :D , tako da nisam siguran.

Ja dadoh odgovor 8-)
dala sam i ja :D :D :D
tamo negdje prije savjetovala mamicu da se ne sekira, da protiv drugog tima ne moze se nista :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zzzzz

Post by zzzzz »

danas wrote:
tamo negdje prije savjetovala mamicu da se ne sekira, da protiv drugog tima ne moze se nista :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mozda jedino drugi tim pridruziti postojecem timu. Vuk sit a ovce na broju :D
Last edited by zzzzz on 21/06/2007 22:19, edited 1 time in total.
danas

Post by danas »

zzzzz wrote:
danas wrote:
Mozda jedino drugi tim pridruziti postojecem timu, vuk sit a ovce na broju :D
tako nekako :lol: :lol: :lol: :lol:
danas

Post by danas »

Šeha wrote:
_sa_ wrote:covjece pa ovaj forum je gori od bilo koje mahale....
pomoc ocito ne trazis jer ne treba tebi vec osobi koja savjet nije ni trazila.
ti si joj svoje rekla pa ne vidim koja je svrha ovoga..
Pa trac pobogu! :D :-) :D

Cuj ne vidi svrhu... vidis da je naposjecenija tema danas... I politiku je zajebala :) :D
a hoce li dijete imati nase ime ili od onijeh anamo :D :D :D
striker

Post by striker »

Ma dok sam čitao kontam zatekla ga sa komšinicom,haj žena na putu,bilo-bilo... može se izgladiti...
Ali mudonja,pa joč rolka,pa mu još stalo... ma bježžžžž!!

Jest tu sad treba i dijete... ali u takvim okolnostima ko zna koliko će i to dijete biti sretno u takvom nenormalnom braku.
Ne znam,ali nema tu više sreće ni braka niti porodice.
Harrys

#31 Re: da li je moguce odrzhati ovakav brak????

Post by Harrys »

lady midnight wrote:nemam obichaj da dijelim vazhne pojedinosti iz privatnog zhivota sa shirom javnoshcu, ali silom prilika sam doshla u situaciju u kojoj treba da posavjetujem dragu osobu, a ni sama ne znam kako…nadam se da ce se naci ozbiljnih dusha na ovom forumu koje ce biti u stanju da pomognu, kao shto vidim da to chesto ovdje chine…

radi se o jednoj dobroj prijateljici, koju znam vec od djetinjstva. Znam joj dobro i muzha, u braku su vec pet godina, ali to je bila ljubav iz mladosti rane. Svi, pa i oni sami, bili su ubijedjeni da imaju idealan brak – sve, bash sve, chinilo se kako treba, i razumijevanje, i donoshenje zajednichkih odluka, i putovanja, i izlasci…naravno da je dolazilo do povremenih konfrontacija, ali sve se drzhalo u normalnim granicama i koliko je meni poznato, a shto ona potvrdjuje, nikada nisu imali ozbiljnijih svadja…njena porodica ga obozhava, kao i njegova nju…oboje su situirani, imaju zanimljive profesije, i shto je najvazhnije (maglashavam da se pozivam na izvore iz druge ruke) – seks im je uvijek bio dobar i chest. ona je njemu chinilo se bila naj-naj, u svemu, a i on njoj…chinilo se.

Problem je nastupio prije nekoliko dana, i moja prijateljica ga je dozhivjela kao grom iz vedra neba. Bila ona na sluzhbenom putovanju, medjutim sticajem okolnosti te neophodne razgovore zavrshila prije zvanichnog roka, tako da je sva sretna uzela povratni let jedan dan ranije, ochekujuci da ce joj se muzh obradovati kako tom lijepom iznenadjenju tako i jednom slobodnom danu vishe … i pred garazhom ona primijetil automobil njihovih kucnih prijatelja i pomislivshi da je super shto je kafa vec gotova, sva sretna krene uz stepenishte…
da ne duljim….nakon prve zbunjenosti zbog poznatih zvukova iz spavace sobe, ona otvori vrata i uhvati muzha u krevetu sa prvim komshijom!!!

To je za nju bio jedan neopisiv shok, jedna katastrofa dotada nepoznatih razmjera…kazhe da joj se cijeli svijet srushio u toj jednoj sekundi…a ona ostala bez rijechi…ne samo taj dan, nego i poslije toga…
On jeste valjda pokushavao da razgovara sa njom, medjutim ona ga je samo slushala, ali nije bila u stanju da progovori ni rijech… on otada spava u garazhi, a ona ipak na kauchu u dnevnoj sobi….kazhe, ne da joj se u onu sobu…ne mozhe…

I pita mene, shta da radi…
Sigurna je da ga josh voli, ali haj ti zhivi sa nekim ko je kod sebe otkrio takve sklonosti za kojih u braku po njenom (a i po mom) mishljenju nema mjesta, i ko ochigeldno ima namjeru da ih nastavi uprazhnjavati (tako se izjasnio)? Ja bih joj savjetovala da ga napusti…ali mozhda sam ja po tom pitanju isuvishe konzervativna, pa mozhda chak i homofobichna???

Da stvar bude josh gora, prijateljica mi je trudna, treci mjesec…netom saznala…postavlja se pitanje shta sa tim djetetom…da li da odrasta kod samohrane majke…da li da odrasta u porodici u kojoj je jedan roditelj biseksualan?

Ne pomazhe ni chinjenica da je komshija druge nacionalnosti…kako objasniti njegovoj porodici da im se sin kara sa mushkarcem, povrh toga sa nekim koga oni smatraju chetnikom? Roditelji su mu vjernici…njeni nisu, ali ni njima ne bi bilo svejedno….
:D Pa ova opaska da su imali cesto i dobro redoviti seks je veoma bitna.Mozda je on samo primalac a ne i davalac,pa ste strane je i nije prevario.Da je davalac,sumnjam da bi se mogao redovito na dvije strane angazovati..
Vidi ti to sa prijateljicom. :lol: :lol:
Šandor

Post by Šandor »

danas wrote:
Šeha wrote:
_sa_ wrote:covjece pa ovaj forum je gori od bilo koje mahale....
pomoc ocito ne trazis jer ne treba tebi vec osobi koja savjet nije ni trazila.
ti si joj svoje rekla pa ne vidim koja je svrha ovoga..
Pa trac pobogu! :D :-) :D

Cuj ne vidi svrhu... vidis da je naposjecenija tema danas... I politiku je zajebala :) :D
Hašim Božidar :D
danas

Post by danas »

Minnela wrote:
danas wrote:
Šeha wrote: Pa trac pobogu! :D :-) :D

pa nije valjdA dijete komsijino,pa da ima "njihovo" ime :shock: :? :D
zavisi gdje zive i ko dobije starateljstvo... :-) :-) :-) :-)
violently_happy

Post by violently_happy »

stochar wrote:kaze mali mujica:
- babo, ja se zaljubio!
- u koga sine?
- u aleksandra!
- pa gdje ces u srbina?!

ne znam za ostale, ali onaj zadnji pasus mi je toliko fuj da ne mogu sebi doci! cuj, muzh joj se kar'o s komsijom i sad nije toliki problem to kol'ko je problem sto je komsija srbin! sta, da je musliman bilo bi OK? kara ga, al' nas je...

fuj, fuj, fuj!!!

(BTW, mislim da je prica izmisljena i da se radi o zajebanciji)
upravo pocela to da pisem... nigdje veze.. iz sapunica je ovo
zzzzz

Post by zzzzz »

Svi znamo da je sapunica, to vise nije ni vazno...Tema zivi svoj zivot.
SaraLe

Post by SaraLe »

zzzzz wrote:danas, mamica31 i ostale zene, da vas pitam, sta bi vam teze palo da vas muz prevari sa vasom drugaricom ili njegovim drugom :D ozbiljno me interesuje kako zene funkcionisu........ono, koja bi vam preljuba teze pala, sa drugom zenskom ili sa frajerom???

Sto se samog problema tice, meni je to najbolje rjeseno sa ovim swinger klubovima i druzenjima, zena fino napise oglas da trazi jos jednog decka koji bi u krevetu zabavljao malo nju a malo njnog muza. Ljubomora iskljucena jer ga podjednako dijele i najvaznije BRAK JE SPASEN.

Ovi koji predlazu ostavljanje, trce pred rudu. Treba to izdurati, nekako prebroditi jer evo i lijek protiv homoseksualnosti je na putu. Bezveze joj je samo sto se povjerila jaranici i bilo kome.

Sve sto sam napisao, najozbiljnije sam mislio i nije nikakvo zacatavanje.
Homosexualnost nije bolest :oops:
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

a ja ne znam zbog cega bi to dijete bilo toliko nesretno??? Ok, ne bi zivjelo u idelanoj porodici, ali za Boga miloga, pa ima majku. Ok, otac je Bi, ali nije ni prvi ni posljedni. Mozda je los muz, ali isto tako mozda ne bi bio los otac.
:roll:
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

forUMASH wrote:.....situacija je ozbiljnija nego sto izgleda na prvi pogled.... :D ....narocito mi se svidja ovaj zaplet vezan za suprotnu nacionalnost...... :D
:lol: il, kaze, jel moguce da brak opstane kad je jedan roditelj biseksualan :D ne pita jer moguce kad jedan roditelj hvata krivine :D ko biva bolje bi bilo da ga je uhvatila s prvom KOMSINICOM ...

auh, jos ima i malo Go Westa sa tim "cetnikom"... ma jerry, jerry... :D
SilentWhisper

Post by SilentWhisper »

molim autoricu teme da prati daljna zbivanja oko nesretnog para, bice ovo dobar fil(i)m.. :oops:
zamislite scenu, bijesni roditelj (glumi ga Emir Hadži.........) sazna da se tip kara van braka to s muskarcem i to s srbinom, hebote reakcije....
komsiju glumi deen, naravno :D, a glavna uloga finog muzeka pripala bi Tariku F. S obzirom na pederski lobi u USA oskar ne gine, a pjesma sa soundtracka nam donosi evroviziju u BiH...
Ajmo, nek neko zapocne scenarij.... :-D
forUMASH

Post by forUMASH »

....kako ste bezosjecajni..... :roll: .....pa bas niko da se upita a kako li se komsija druge nacije osjecao kad je zena banula u sobu..... :D :D :D ......jel' mu bilo ko malisanima iz RS-a neki dan u skenderiji...... :D
zzzzz

Post by zzzzz »

SaraLe wrote:
zzzzz wrote:danas, mamica31 i ostale zene, da vas pitam, sta bi vam teze palo da vas muz prevari sa vasom drugaricom ili njegovim drugom :D ozbiljno me interesuje kako zene funkcionisu........ono, koja bi vam preljuba teze pala, sa drugom zenskom ili sa frajerom???

Sto se samog problema tice, meni je to najbolje rjeseno sa ovim swinger klubovima i druzenjima, zena fino napise oglas da trazi jos jednog decka koji bi u krevetu zabavljao malo nju a malo njnog muza. Ljubomora iskljucena jer ga podjednako dijele i najvaznije BRAK JE SPASEN.

Ovi koji predlazu ostavljanje, trce pred rudu. Treba to izdurati, nekako prebroditi jer evo i lijek protiv homoseksualnosti je na putu. Bezveze joj je samo sto se povjerila jaranici i bilo kome.

Bogami ovi dokazase suprotno :oops: izlijecili ovna homoseksualca. Eh sad, sto to homoseksualcima, koji bi to da predstave kao zivotni stil, nije bilo pravo, to vec nije moj problem
SaraLe

Post by SaraLe »

zzzzz wrote:
SaraLe wrote:

Bogami ovi dokazase suprotno :oops: izlijecili ovna homoseksualca. Eh sad, sto to homoseksualcima, koji bi to da predstave kao zivotni stil, nije bilo pravo, to vec nije moj problem
Jos kad bi napravili lijek za homofobicne, gdje bi nam kraj bio :oops:
danas

Post by danas »

i ovaj je biseksualac, a to nije isto... :-) :-) :-)
SilentWhisper

Post by SilentWhisper »

SaraLe wrote:
zzzzz wrote:
SaraLe wrote: Homosexualnost nije bolest :oops:
jes, jes..
ako znas da nisi homo, cega se onda bojish?! :D da ces postati?... :-D
the_forgotten

Post by the_forgotten »

SaraLe wrote:

Nego sta je??? Ne mozes mi reci da je to normalno... :?
SaraLe

Post by SaraLe »

SilentWhisper wrote:
SaraLe wrote:
zzzzz wrote: Bogami ovi dokazase suprotno :oops: izlijecili ovna homoseksualca. Eh sad, sto to homoseksualcima, koji bi to da predstave kao zivotni stil, nije bilo pravo, to vec nije moj problem
jes, jes..
ako znas da nisi homo, cega se onda bojish?! :D da ces postati?... :-D
Nisi skontao :D :-)
zzzzz

Post by zzzzz »

A ko je homofobican?
SaraLe

Post by SaraLe »

zzzzz wrote:A ko je homofobican?
Vi koji ocekujete taj "lijek" :-)
Last edited by SaraLe on 21/06/2007 23:12, edited 1 time in total.
Saian

Post by Saian »

InfraRedRidinghood wrote:I lude su nekad liječili tako što su ima vadili režanj mozga, pa se to kasnije uspostavilo da je to katastrofa potez :D :D :D :D

e ne moze biti katastrofalniji nego danas, ti se bar nisu mogli kachit na net poslije operacije :roll:
Post Reply