Dodik: Bh Hrvati su kolateralna šteta.........
-
_BosanaC
@kupusar, ti i ja imamo totalno razlicite polazne tacke: ti pricas o ukidanju RS-a (a vjeruj mi da ne bi bilo sretnijeg covjeka od mene da se RS ukine) a ja pricam o tome da RS nije trebala ni nastati, s obzirom da narod nije bio dao ni Aliji ni Harisu mandat da komadaju i dijele drzavu.
I moje snage su usmjerene na prave neprijatelje. Ja ne zivim u BL nego u Sarajevu. Nisam imao priliku, ni ja ni ljudi oko mene, da glasam ni ZA ni PROTIV Dodika. Medjutim, grad u kojem zivim, kao i entitet u kojem zivim, izabra Harisa. Ja licno nisam. I taj Haris ljudima zamazuje oci. Odnosno, obecava nemoguce, a ljudi puse jednu te istu pricu vec skoro dvije decenije.
Ja jednostavno ne mogu i necu da zaboravim neke stvari. Bosanac sam zato sto se tako osjecam, i ne treba mi ni tvoje ni bilo cije priznanje i potvrda toga, svidjalo se to kome ili ne. A ti uzdizi Harisa i pljuj Dodika koliko hoces, samo budi svjestan da Harisa ne bi bilo bez Dodika i Dodika bez Harisa.
I moje snage su usmjerene na prave neprijatelje. Ja ne zivim u BL nego u Sarajevu. Nisam imao priliku, ni ja ni ljudi oko mene, da glasam ni ZA ni PROTIV Dodika. Medjutim, grad u kojem zivim, kao i entitet u kojem zivim, izabra Harisa. Ja licno nisam. I taj Haris ljudima zamazuje oci. Odnosno, obecava nemoguce, a ljudi puse jednu te istu pricu vec skoro dvije decenije.
Ja jednostavno ne mogu i necu da zaboravim neke stvari. Bosanac sam zato sto se tako osjecam, i ne treba mi ni tvoje ni bilo cije priznanje i potvrda toga, svidjalo se to kome ili ne. A ti uzdizi Harisa i pljuj Dodika koliko hoces, samo budi svjestan da Harisa ne bi bilo bez Dodika i Dodika bez Harisa.
-
kupusar167
Ja nisam ni harisov niti alijin.
Ne pripadam nikakvoj stranci u nasoj domovini.
Ja sam covjek kao i ostali.
Ja bih zelio Bosnu onakvu kakva je bila do aprila 1992. u mom rodnom gradu.
Ni manje ni vise.
U Srbinu ne vidim ni prijatelja ni neprijatelja.
Vidim samo dobre ili lose ljude.
U to sam se mali milion puta uvjerio.
Ali moje vidjenje ovakvih stvari "nas prijatelj iz Laktasa" ne dijeli sa nama.
Za njega je samo srpsko najbolje.
On smije otvoreno i legitmno da govori protiv nase domovine,
dok drugi odmah bijahu "banovani".
Sto smo mi kooperativniji ovi drugi su sve extremniji.
Kao ostali su krivi za sve opstrukcije a ovaj iz Laktasa je ziska.
RS je najveca rak-rana u BiH od njenog postojanja.
Da li ce BiH opstati ili umrijeti ovisi o nama.
Najveca alijna greska i jeste Dejton.
Kad je ABiH bila na vrhuncu moci, on potpisuje i zaustavlja.
Da nije sad od rs ne bilo ni r a kamo li sta vise.
RS je sad politicki jaca no ikad.
Sve ostalo je do nas.
Cuvena recenica : ili biti ili ne biti.
Pozz...
Ne pripadam nikakvoj stranci u nasoj domovini.
Ja sam covjek kao i ostali.
Ja bih zelio Bosnu onakvu kakva je bila do aprila 1992. u mom rodnom gradu.
Ni manje ni vise.
U Srbinu ne vidim ni prijatelja ni neprijatelja.
Vidim samo dobre ili lose ljude.
U to sam se mali milion puta uvjerio.
Ali moje vidjenje ovakvih stvari "nas prijatelj iz Laktasa" ne dijeli sa nama.
Za njega je samo srpsko najbolje.
On smije otvoreno i legitmno da govori protiv nase domovine,
dok drugi odmah bijahu "banovani".
Sto smo mi kooperativniji ovi drugi su sve extremniji.
Kao ostali su krivi za sve opstrukcije a ovaj iz Laktasa je ziska.
RS je najveca rak-rana u BiH od njenog postojanja.
Da li ce BiH opstati ili umrijeti ovisi o nama.
Najveca alijna greska i jeste Dejton.
Kad je ABiH bila na vrhuncu moci, on potpisuje i zaustavlja.
Da nije sad od rs ne bilo ni r a kamo li sta vise.
RS je sad politicki jaca no ikad.
Sve ostalo je do nas.
Cuvena recenica : ili biti ili ne biti.
Pozz...
- helo
Dodik je jedan veliki malipulator, daje sebi za pravo da se ponaša kao da je sve njegovo i da niko nema pravo glasa, ni drugacije da razmišlja od onoga kako jeste. On je jedan veliki lažovcina i spreman je na sve kako bi skrenuo pažnu na sebi, to govorim iz razloga kada je bio u USA kada je govorio da nece ukinuti policiju RS-a jer ona se bori protiv ("terorista muhadžedina u BiH" kako prljavo samo igra) to je samo jedna laž od svakodnevni laži njegovi, Njega jebe stvar što prestavlja narod iz kojih su pojedinci a vecina njih pocinil genocid i velika sranja na balkanu. I on je sada spreman na sve moguce kako bi i dalje ocuvao tu retoriku nacionalizma i mržnje sve što nije Srpsko. Može on još do neki granica da gura to, ali nece moci dovjeka, jer ako je spreman samo da sije paprike, paradajz ... onda ce moci da gura sa tom retorikom, jedini mu je to nacin ostao da uspije na djelu teritorije na kojoj on dominira. Jer jedan svjetski biznismen koji bi htio da napravi (investira) u neki projekat nece docu na to podruce gdje ce politika biti takva da ništa nevalja što nije srpsko. Može mile još da gluposti prica i da pravi maskotu cirkusku od sebe ali ne dovjeka.
-
kupusar167
Pardon,
mislio sam na Dodika koji govori ovakve bljuvotine kao u gornjem text-u.
Dok Silajdzic i Komsic pisu pismo gen. sekretaru UN-a, bivaju "banovani" ili bolje receno opomenuti od visokog predstavnika da takva pisma nisu dozvoljena.
Dakle Dodik je uvijek korak ispred.
On moze sve reci a ostali nista.
Meni ne smeta njegova narodna pripadnost ali jednostavno bljuvotine i lazi.
Pa on je gori nego onaj dr. sa Durmitora za kojeg smo svi vjerovali da nije cist.
Ni Dodik nije supermozak ali ima nekog jakog iza sebe.
To je cinjenica koju ne mozemo opovrgnuti.
On ima cilj, neovisna rs mozda ne danas ili sutra ali za 5 ili 10 godina.
Samo to igra ulogu a koliko ce sopstvenih pijuna izgubiti nije vazno.
Samo krajnji i globalni cilj je vazan.
ali ne varajmo se, sta ce biti kad je rs neovisna drzava?
Desice se da cemo i sa podrucja federacije biti protjerani.
Desice nam se Palestina.
Ja ne prepadam narod da bi glasao extremno ali neko i u medjunarodnoj zajednici igra dvojnu ulogu.
Zbog toga otpor ovom ljigavcu...
Sve naj...
mislio sam na Dodika koji govori ovakve bljuvotine kao u gornjem text-u.
Dok Silajdzic i Komsic pisu pismo gen. sekretaru UN-a, bivaju "banovani" ili bolje receno opomenuti od visokog predstavnika da takva pisma nisu dozvoljena.
Dakle Dodik je uvijek korak ispred.
On moze sve reci a ostali nista.
Meni ne smeta njegova narodna pripadnost ali jednostavno bljuvotine i lazi.
Pa on je gori nego onaj dr. sa Durmitora za kojeg smo svi vjerovali da nije cist.
Ni Dodik nije supermozak ali ima nekog jakog iza sebe.
To je cinjenica koju ne mozemo opovrgnuti.
On ima cilj, neovisna rs mozda ne danas ili sutra ali za 5 ili 10 godina.
Samo to igra ulogu a koliko ce sopstvenih pijuna izgubiti nije vazno.
Samo krajnji i globalni cilj je vazan.
ali ne varajmo se, sta ce biti kad je rs neovisna drzava?
Desice se da cemo i sa podrucja federacije biti protjerani.
Desice nam se Palestina.
Ja ne prepadam narod da bi glasao extremno ali neko i u medjunarodnoj zajednici igra dvojnu ulogu.
Zbog toga otpor ovom ljigavcu...
Sve naj...
- nokia6170
nemojte samo opet Srebrenicu uvuci u ovu temu.
p.s. usput, radi pojasnjenja. vecina ljudi izjavljuje da su Srebrenicani jedine zrtve genocida prema presudi MSP. To je strasno opasno i netacno izjavljivati koristeci floskule "Srebrenicani ovo, Srebrenicani ono". Zrtve genocida su svi ljudi koji su stradali u masakru koji se desio tih dana u Srebrenici. Znaci ne samo Srebrenicani, vec i Zepaci i svi ostali iz okolnih mjesta koji su se u tom trenutku nasli u Srebrenici. Ali zrtve nisu samo ljudi koji su stradali, vec i ljudi koji su protjerani iz Srebrenice u tom trenutku, jer genocid ne znaci samo ubijanje vec i protjerivanje i iseljavanje. Tako da zrtve mogu biti i mrtvi i zivi.
p.s. usput, radi pojasnjenja. vecina ljudi izjavljuje da su Srebrenicani jedine zrtve genocida prema presudi MSP. To je strasno opasno i netacno izjavljivati koristeci floskule "Srebrenicani ovo, Srebrenicani ono". Zrtve genocida su svi ljudi koji su stradali u masakru koji se desio tih dana u Srebrenici. Znaci ne samo Srebrenicani, vec i Zepaci i svi ostali iz okolnih mjesta koji su se u tom trenutku nasli u Srebrenici. Ali zrtve nisu samo ljudi koji su stradali, vec i ljudi koji su protjerani iz Srebrenice u tom trenutku, jer genocid ne znaci samo ubijanje vec i protjerivanje i iseljavanje. Tako da zrtve mogu biti i mrtvi i zivi.
-
jugoistocnjak
Treba dodati da Hrvati u Bosni i Hercegovini nisu nikakva koleteralna steta, jer nisu oni "usput" protjerani iz Posavine. To je bio jedan od direktnih ciljeva SDS-a cije tekovine sada bastini i Dodik. On jeste jedna neotesana lazovcina, kojoj nazalost jos uvijek puno stvari "prolazi". Ako je tako zabrinut za Hrvate, zasto onda ne pomogne da se Hrvati vrate u Posavinu?!helo wrote:Dodik je jedan veliki malipulator, daje sebi za pravo da se ponaša kao da je sve njegovo i da niko nema pravo glasa, ni drugacije da razmišlja od onoga kako jeste. On je jedan veliki lažovcina i spreman je na sve kako bi skrenuo pažnu na sebi, to govorim iz razloga kada je bio u USA kada je govorio da nece ukinuti policiju RS-a jer ona se bori protiv ("terorista muhadžedina u BiH" kako prljavo samo igra) to je samo jedna laž od svakodnevni laži njegovi, Njega jebe stvar što prestavlja narod iz kojih su pojedinci a vecina njih pocinil genocid i velika sranja na balkanu. I on je sada spreman na sve moguce kako bi i dalje ocuvao tu retoriku nacionalizma i mržnje sve što nije Srpsko. Može on još do neki granica da gura to, ali nece moci dovjeka, jer ako je spreman samo da sije paprike, paradajz ... onda ce moci da gura sa tom retorikom, jedini mu je to nacin ostao da uspije na djelu teritorije na kojoj on dominira. Jer jedan svjetski biznismen koji bi htio da napravi (investira) u neki projekat nece docu na to podruce gdje ce politika biti takva da ništa nevalja što nije srpsko. Može mile još da gluposti prica i da pravi maskotu cirkusku od sebe ali ne dovjeka.
Naravno, najveci broj Hrvata BiH je prozreo njegove namjere jer su vise nego ocite. Bosna sa tri entiteta, cime ce naravno splasnuti i izgubiti smisao sva nastojanja, u prvom redu Bosnjaka, da se ova zemlja napravi normalnom, odnosno da svi narodi budu ravnopravni na njenoj cijeloj teritoriji. RS naravno ostaje netaknuta. Treba mu neko ko ce navoditi vodu na njegov mlin, pa bi po njemu Hrvati bili zgodni za toga.
Cetnici pobili toliki broj Hrvata i eto po njemu su sad kolateralna steta.
-
MUNAFIK
_BosanaC wrote:Mene najvise boli sto ce Dodik istjerati to sto je naumioMoze pricati ko sta hoce, ali on je jedini koji trenutno ispunjava ono sto obeca... Ne ulazeci uopste u to sta to Dodik obecava... A gdje nece ispuniti kad mu je glavni politicki 'protivnik' onaj koji mu je omogucio da ima drzavu u drzavi '95.
Definitivno spomenik Aliji i Harisu u Banja Luci.
Sta ti zelis reci da je sve zavrseno 95 I sada da mi trebamo sutiti i sjediti???
zasto? jel mozda zato sto na izborima nije pobijedila ta neka tvoja politicka opcija, koja kako mogu zakljuciti postoji!!!
Svakom je jasno da je 95 ''mir'' MORAO biti potpisan, i svakom je jasno da je to ZANCILO SAMO PRESTANAK PUCANJA ali ne i RATA i naravno nepravedan MIR!!!
Nakon toga BORBA ZA BIH SE NASTAVILA DRUGIM SREDSTVIMA,i fakat te ne kontam od 20 postova ti u njih 15 pljujes po rahmetli Aliji i Harisu, ipak je to malo glupo, nema od toga niko nista, nisi valjda toliko naivan da mislis DA JE DELEGACIJA BIH PRI POTPISIVANJU DEYTONA IMALA TAJ LUKSUZ DA ZANOVJETA, BIH nije miljenik medjunarodne zajednice, i ovo sto se desilo najveceim djelom je djelo iste te medjunarodne zajednice i USTASKO-CETNICKIH zlocinaca....
A hajde nam eto TI PREDLOZI TU SVOJU POLITICKU OPCIJU KOJA NAM OSIGURAVA USPJEH???
Razumijem neslazes se sa nekim politickim potezima i to je OK, ali 1992 godine BIH je bila nezavisna i MEDJUNARODNO PRIZNATA zemlja svih naroda i tako je trebalo i ostati ali ZNAS I TI STA SE DESILO! svi znamo sta se desilo i od koga i kako se pokazala medjunarodna zajednica prema tome... i ti u svom ovom RATU i medju tolikim pravim NEPRIJATELJIMA BIH ti pljujes i prozivas mrtvog covjeka i Harisa! Mislim da je blago receno to glupo!
Ovo je i moja zemlja i ja cu ak bude trebalo boriti se za nju fizici i svojim zivotom, nadam se da do toga nece doci, ali ako dodje tako ce biti, od tog tvog prozivanja nema niko nista.
-
_BosanaC
Ako je SVIMA JASNO kako do da RS do sada nije ukinuta? I ono sto je jasno meni ocito da nije jasno tebi, kao i mnogim drugima... I ni ne zasluzujete bolje.MUNAFIK wrote:_BosanaC wrote:Mene najvise boli sto ce Dodik istjerati to sto je naumioMoze pricati ko sta hoce, ali on je jedini koji trenutno ispunjava ono sto obeca... Ne ulazeci uopste u to sta to Dodik obecava... A gdje nece ispuniti kad mu je glavni politicki 'protivnik' onaj koji mu je omogucio da ima drzavu u drzavi '95.
Definitivno spomenik Aliji i Harisu u Banja Luci.
Sta ti zelis reci da je sve zavrseno 95 I sada da mi trebamo sutiti i sjediti???
zasto? jel mozda zato sto na izborima nije pobijedila ta neka tvoja politicka opcija, koja kako mogu zakljuciti postoji!!!
Svakom je jasno da je 95 ''mir'' MORAO biti potpisan, i svakom je jasno da je to ZANCILO SAMO PRESTANAK PUCANJA ali ne i RATA i naravno nepravedan MIR!!!
Nakon toga BORBA ZA BIH SE NASTAVILA DRUGIM SREDSTVIMA,i fakat te ne kontam od 20 postova ti u njih 15 pljujes po rahmetli Aliji i Harisu, ipak je to malo glupo, nema od toga niko nista, nisi valjda toliko naivan da mislis DA JE DELEGACIJA BIH PRI POTPISIVANJU DEYTONA IMALA TAJ LUKSUZ DA ZANOVJETA, BIH nije miljenik medjunarodne zajednice, i ovo sto se desilo najveceim djelom je djelo iste te medjunarodne zajednice i USTASKO-CETNICKIH zlocinaca....
A hajde nam eto TI PREDLOZI TU SVOJU POLITICKU OPCIJU KOJA NAM OSIGURAVA USPJEH???
Razumijem neslazes se sa nekim politickim potezima i to je OK, ali 1992 godine BIH je bila nezavisna i MEDJUNARODNO PRIZNATA zemlja svih naroda i tako je trebalo i ostati ali ZNAS I TI STA SE DESILO! svi znamo sta se desilo i od koga i kako se pokazala medjunarodna zajednica prema tome... i ti u svom ovom RATU i medju tolikim pravim NEPRIJATELJIMA BIH ti pljujes i prozivas mrtvog covjeka i Harisa! Mislim da je blago receno to glupo!
Ovo je i moja zemlja i ja cu ak bude trebalo boriti se za nju fizici i svojim zivotom, nadam se da do toga nece doci, ali ako dodje tako ce biti, od tog tvog prozivanja nema niko nista.
A ja vec rekoh, Alija i Haris dva najveca srpska politicara. Uradili su vise za RS od Karadzica i Mladica. Svidjalo se to tebi ili ne.
I mani mi velikih slova i galame...
-
MUNAFIK
Pametnom covjeku je jasno da smo svi mi zrtve genocida, zivjeli u Sarajevu, Srebrenici, Banjaluci, Visegradu, idt... svi smo mi Bili zrtve istog rezima koji je za nas sve imao isti scenarario kao onaj u Srebrenici!nokia6170 wrote:nemojte samo opet Srebrenicu uvuci u ovu temu.
-
MUNAFIK
_BosanaC wrote:
Ako je SVIMA JASNO kako do da RS do sada nije ukinuta? I ono sto je jasno meni ocito da nije jasno tebi, kao i mnogim drugima... I ni ne zasluzujete bolje.
A ja vec rekoh, Alija i Haris dva najveca srpska politicara. Uradili su vise za RS od Karadzica i Mladica. Svidjalo se to tebi ili ne.
da da kontam te, oni su isplanirali, genocid, ubijanje, silovanje, napravili logore, naredjivali mucenja, pokusali da naprave veliku srbiju itd... smjesno i tuzno...
-
sasapfc_zenica
drug protiv koga ces se ti boriti protiv hrvata iz mostara protiv srbina iz banja luke
protv muslimana iz kladuse..................
kada je bosna isto njihovo ko i tvoja kao i moja
pa sta mislis da su obicni ljudi gdje god bili u bosni zeljeli rat
sta mislis dokle cemo stici ako u federaciji pljuju po ljudima u rs
ili ako u rs pljuju po ljudima iz federacije zapamti nesto da
ne moze biti kriva samo jedna strana koliko god to neko zelio ili ne
plakale su i srpske i hrvatske i bosnjacke majke za svoju dijecu
rat je zlo i neponovio se vise koliko god neko volio ili ne
rs ce opstati kao i federacija samo sto se to treba dobro organizovati
za sve obicne ljude u bih
pozdrav
pozdrav
-
_BosanaC
Neces ti nikad skontati neke stvari, zato ti je lakse da se i ne trudis... Pravi vojnik svoje stranke... Svog naroda... Konstitutivnog...MUNAFIK wrote:_BosanaC wrote:
Ako je SVIMA JASNO kako do da RS do sada nije ukinuta? I ono sto je jasno meni ocito da nije jasno tebi, kao i mnogim drugima... I ni ne zasluzujete bolje.
da da kontam te, oni su isplanirali, genocid, ubijanje, silovanje, napravili logore, naredjivali mucenja, pokusali da naprave veliku srbiju itd... smjesno i tuzno...
- Salko sto je u vodu skako
ovo je vrhunac

-
MUNAFIK
svjesniji sam toga vise nego sto mislis, i naravo niko ne pljuje po ljudima iz RS po ferhadiji, na ferhadiji ljudi zele BOSNU I HERCEGOVINU, ali u Banjaluci ljudi zele ODVAJANJE, a u Stocu i djelu Mostara ljudi zele hercegbosnu!!! to je problem, zasto bjezati od toga kad je tako???sasapfc_zenica wrote:drug protiv koga ces se ti boriti protiv hrvata iz mostara protiv srbina iz banja luke
pozdrav
Ko zeli rat u kuci mu bio!!!
Borit cu se protiv onoga ko me napade! a puno je onih koji su planirali da nas sve u grobnicu zatrpaju... Malo mi je muka od tog kvazi stava 'svi smo mi krivi...' Ja nisam kriv ni za sta, zivim u svom u gradu u MIRU sa srbima i hrvatima (i ako pojedin istalo kukaju kako su ugrozeni), al apsolutno nemaju nikakvih problema, i tako to i treba DA BUDE!!! ali moja porodica u RS-u nema mira kao i moji prijatelji u Stocu!!! ako kazem da zelim da i oni zive u miru NISAM protiv srba ili hrvata ali jesam PROTIV USTASA I CETNIKA I SVIH DRUGIH ZLOCINACA, zato mi je muka od izjednjacavanja zrtve i agresora, muka mi je od izjednacavanja napadaca i branioca!!!
Problem nije u meni problem je u onima koji ne zele BIH a svako zna gdje se ti ljudi nalaze i u kojim djelovima ova zemlje i van nje!!!
svako ko je protiv BIH ja sam protiv njega bio on HRVAT; SRBIN CRNOGORAC; BOSNJAK il bilo ko drugi!
- Drvosjeca iz Dejcica
Ti to po teoriji Nacionalnog Kongresa Republike BiH?_BosanaC wrote:
http://republikabih.net/content/NKRBIH404.htm
Da vas covjek ne zna suhim zlatom bi vas platio.
-
_BosanaC
Hajde, mozes me i medju njihDrvosjeca iz Dejcica wrote:Ti to po teoriji Nacionalnog Kongresa Republike BiH?_BosanaC wrote:
I mani mi velikih slova i galame...![]()
http://republikabih.net/content/NKRBIH404.htm
Da vas covjek ne zna suhim zlatom bi vas platio.
-
MUNAFIK
_BosanaC wrote:Neces ti nikad skontati neke stvari, zato ti je lakse da se i ne trudis... Pravi vojnik svoje stranke... Svog naroda... Konstitutivnog...MUNAFIK wrote:_BosanaC wrote:
-
OnoA
Iako nisam glasao za Harisa i uvijek sam bio protivnik njegove politike i slicnih. Sad mu drzim palceve da istraje u svojoj demagogiji i da radikalizuje situaciju do momenta kad ce se neko sjetiti da smjeni i njega i Dodika u istom paketu.
U suprotonom moze se stvarno desiti da Dodik ispuni svoja obecanja i da cak dodje i do tog referenduma, a znamo kakav bi rezultat bio.
U suprotonom moze se stvarno desiti da Dodik ispuni svoja obecanja i da cak dodje i do tog referenduma, a znamo kakav bi rezultat bio.
- Drvosjeca iz Dejcica
Ma ne, samo kazem da sam ranije imao priliku citati njihove tekstove te da su oni tvrdili isto._BosanaC wrote: Hajde, mozes me i medju njihBio sam vec i SDP, i SNSD, par puta i SBIH, tamo me jos nikad svrstali nisu
A mozda si ti ipak iz PDP-a ili da nisi onaj Mirnesov, mada mi najvise tuknes na DNZ.
Sala.
-
MUNAFIK
a zasto Haris radikalizuje situaciju???OnoA wrote:Iako nisam glasao za Harisa i uvijek sam bio protivnik njegove politike i slicnih. Sad mu drzim palceve da istraje u svojoj demagogiji i da radikalizuje situaciju do momenta kad ce se neko sjetiti da smjeni i njega i Dodika u istom paketu.
-
prleitihi
MUNAFIK wrote:a zasto Haris radikalizuje situaciju???OnoA wrote:Iako nisam glasao za Harisa i uvijek sam bio protivnik njegove politike i slicnih. Sad mu drzim palceve da istraje u svojoj demagogiji i da radikalizuje situaciju do momenta kad ce se neko sjetiti da smjeni i njega i Dodika u istom paketu.
- Salko sto je u vodu skako
valjda zato sto po nekima samo mile ima pravo da prica sta hoceMUNAFIK wrote:a zasto Haris radikalizuje situaciju???OnoA wrote:Iako nisam glasao za Harisa i uvijek sam bio protivnik njegove politike i slicnih. Sad mu drzim palceve da istraje u svojoj demagogiji i da radikalizuje situaciju do momenta kad ce se neko sjetiti da smjeni i njega i Dodika u istom paketu.
-
MUNAFIK
pa tako nekako i ja mislimSalko sto je u vodu skako wrote:valjda zato sto po nekima samo mile ima pravo da prica sta hoceMUNAFIK wrote:a zasto Haris radikalizuje situaciju???OnoA wrote:Iako nisam glasao za Harisa i uvijek sam bio protivnik njegove politike i slicnih. Sad mu drzim palceve da istraje u svojoj demagogiji i da radikalizuje situaciju do momenta kad ce se neko sjetiti da smjeni i njega i Dodika u istom paketu.
U suprotonom moze se stvarno desiti da Dodik ispuni svoja obecanja i da cak dodje i do tog referenduma, a znamo kakav bi rezultat bio.![]()
![]()