Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
misha wrote:iz iskusitva znam da nekad neke veze i odrzavaju prepirke sitne svadjice..
neki ljudi ne mogu a de se malo ne bockaju...mozda je tako s vama?
a kazes da se ona pocela zaljubljivat a ti si htio samo sex...pa sta ocekujes nego napetu situaciju..ako je ona htjela nesto vise..
e tacno znam...ti je zovnes pa si sav fin, perfektan dok je ne opalis, onda te tako ofirno boli djon...a ona pocne tersat radi toga i tebe sve to skupa iznervira i ajd cao...i ona ne valja, ona ters....
Ja nikako da uhavizam sta znaci kad neko hoce nesto vise: jel' hoce ljubav ili hoce sex?
sukob generacija
cekaj samo dok budes imo djecu ... pa kad ti se vrati ono sto si ti radio svojim...
misha wrote:iz iskusitva znam da nekad neke veze i odrzavaju prepirke sitne svadjice..
neki ljudi ne mogu a de se malo ne bockaju...mozda je tako s vama?
a kazes da se ona pocela zaljubljivat a ti si htio samo sex...pa sta ocekujes nego napetu situaciju..ako je ona htjela nesto vise..
e tacno znam...ti je zovnes pa si sav fin, perfektan dok je ne opalis, onda te tako ofirno boli djon...a ona pocne tersat radi toga i tebe sve to skupa iznervira i ajd cao...i ona ne valja, ona ters....
Ja nikako da uhavizam sta znaci kad neko hoce nesto vise: jel' hoce ljubav ili hoce sex?
sukob generacija
cekaj samo dok budes imo djecu ... pa kad ti se vrati ono sto si ti radio svojim...
Ja cu da budem strozi babo od Bananka u koliko budem kcerku imao (a sto mi je velika zelja)
hejter wrote:... i opet mi je pokazala koliko mi je lose bilo sa njom! Opet smo se posvadjali, prepirali i ta sranja... sex je bio dobar, ali mi se zgadilo sve sa njom, AGAIN!
Imate li vi iskustva slicna sa svojim bivsim bumbatre?
pa ako ti je lose s njom bilo sto se uopste vise sa njom nadjes?
nekad je lijepo vidjet neku bivsu, znaju to biti prijatani susreti ako je svako krenuo svojim putem i ako je dovoljno vode proteklo miljackom..... a to spajanje i kako ovdje vole reci nesto vishe ti obicno posluzi kao podsjetnik u slucaju da si zaboravio zasto ste prvi put prekinuli ili si ne daj boze pomislio da bi to moglo frecerat......
_BosanaC wrote:
Jbg... Ja znam pricu svog starog kada je imao 25... A imam i ogledalo, pa gledam sebe... I znam da su te dvije price nidje veze... Na zalost...
jesi li siguran da znas pricu svog starog?
Poprilicno Pricao mi je djed pripit
Da se dopunim: pricam o nekim socioekonomski aspektima.
A sto se tice 'druge strane' o zivotu mog oca u mojim godinama, mogu samo zapjevati onu Oliverovu 'Oprosti mi pape'... Al' mu to u lice necu recu
ma ja sam se malo zajebavao ... kljuce je trebo biti u onom SVOG
bez uvrede ... ja se nikada ne bih slozio da trebam da zivim tudji zivot, ispravljam tudje greske ... ali .. recimo da iskustvo koje ja danas imam (gledajuci sebe, ali i moje dobre prijatelje i gomilu raje koju znam onako... i znajuci neke njihove greske..mogu poprilicno kvalitetno reci nekom tinejdzeru sta da radi a sta da ne radi )
hejter wrote:... i opet mi je pokazala koliko mi je lose bilo sa njom! Opet smo se posvadjali, prepirali i ta sranja... sex je bio dobar, ali mi se zgadilo sve sa njom, AGAIN!
E haj' ti sad skontaj...bio maloprije sa bivšom pa odmah dotrčao ovdje da se žali. A ključna riječ u ovom postu je bumbatre, a ne bivša.
*hint hint*
Sarafcina wrote:
jesi li siguran da znas pricu svog starog?
Poprilicno Pricao mi je djed pripit
Da se dopunim: pricam o nekim socioekonomski aspektima.
A sto se tice 'druge strane' o zivotu mog oca u mojim godinama, mogu samo zapjevati onu Oliverovu 'Oprosti mi pape'... Al' mu to u lice necu recu
bez uvrede ... ja se nikada ne bih slozio da trebam da zivim tudji zivot, ispravljam tudje greske ... ali .. recimo da iskustvo koje ja danas imam (gledajuci sebe, ali i moje dobre prijatelje i gomilu raje koju znam onako... i znajuci neke njihove greske..mogu poprilicno kvalitetno reci nekom tinejdzeru sta da radi a sta da ne radi )
O tome se i radi, da smatram da je sebicno traziti od nekoga da zivi tvoj zivot samo zato sto si stariji, i sto si ga napravio. Jel' ko tjera koga od nas da napravi dijete? Ne tjera. Savjet cu saslusati svaciji, ali to ne znaci da cu ga i prihvatiti i poslusati.
E haj' ti sad skontaj...bio maloprije sa bivšom pa odmah dotrčao ovdje da se žali. A ključna riječ u ovom postu je bumbatre, a ne bivša.
*hint hint*
To sam stavio radi malo zezanja, sta se odmah ti bunis?!
Podijelio sam sa vama jedno iskustvo, i volio sam da cujem vas sta ste vi prolazili u zivotu...cisto jedna lagana tema bez mnogo pametovanja
Pa ...neznam kako bih ti reako ...a da se ne razmimoidjem s tobom po ovom pitanju...Ja se opet nekako poprilicno nekomforno osjecam u ulozi ...savjetodavca....ako mi se desi da mi neko od mladje raje ....trazi savjet (a to je bogme urijetko) onda pokusam nesto sloziti po tom pitanju. Inace mi nekako malcice deplasirano ....jer se jos uvijek zivo sjecam onih koji su dijelili savjete meni kad sam bio tinejdzer ( a i ja sam to jednom davno bio) ...bili su svi odreda...tipovi sa viskom samopouzdanja, viskom ambicija, viskom zivotnog & sexualnog iskustva ... i nisam se tad nalazio u svemu tome ...u ulozi slusaoca tih i takvih savjetodavaca.
Tako ni danas ....kad sam dovoljno star (i previse ako cemo ruku na srce) da i sam zaigram ulogu savjetodavca ...mi to nekako...strano. Nemam nista protiv toga pricati kako je nekad bilo ....i sta sam dozivio i prezivio ...ali preporucavati mladima to isto kao nesto dobro ...kao nesto cemu treba stremiti...ma ne ...
*hint hint*
Podijelio sam sa vama jedno iskustvo, i volio sam da cujem vas sta ste vi prolazili u zivotu...cisto jedna lagana tema bez mnogo pametovanja
Ih...zezanje...muškarci...
Sad bih i ja malo da ti tersam, ali neću.
*hint hint*
Ovo je spika tipa, ako nikome ne kazem kao i da nisam
Ko da si o meni piso!Bio sa djevojkom godinu i po,i tek smo onda shvatili da nemamo ništa zajedničko sem želje za svađom .Njoj se i nije toliko svađalo,bila je koliko toliko tolerantna.Ali ja...ja sam po tom pitanju bio manijak .samo sam prema njoj bio takav.Par puta smo u toku veze prekidali i opet počinjali,ali opet isti scenario.I prije neki da sam je se riješio(nadam se zauvijek ).I opet završili svađom!