Nedavno sam i ja bio u žešćoj krizi (ljubavnoj). Ne bih sad prepričavao šta mi se sve izdešavalo, nit je tema nit mi se da ali samo ću ti reći da kome god sam ispričao svu priču šta mi je uradila ljudi su se naprosto ježili a neki dobivali jaku želju da je prebiju
Kažeš imao si par ljudi koji su te odbacili. Znaš šta - jebat ih. Da su valjali ne bi te odbacili, to ne posmatraj kao gubitak. Ja nakon svega najviše volim to što sam skontao ko mi je pravi prijatelj a ko mi je zabio nož u leđa. Danas se što više družim s prvim a druge sam odjebaus. Rahatniji si bez njih, prle je to sjajno elaborirao (prle, simply - ima nas još takvih)
I da, zaista sam bio potonuo na dno, jebote ni ne sjećam se svih dijelova tog perioda, ali danas gradim život nanovo i znaš šta, osjećam se bolje nego ikad, radim neke stvari koje prije nikad nisam, maksimalno uživam, pun sam energije kao nikad.
Nije bilo lako, ali nakon svega sam puno jači i bolji. Prelomi to u sebi, počni od malih stvari. Ugodi si najbolje što znaš i doći će to na svoje mjesto. Neće brzo, neće odmah ali će doći.
I dobro pročitaj ovo što su napisali prle, mamica, Ahmmed, dawn, imme, Lace (halalite koga sam zaboravio). Ja bih volio imati ovakve ljude da me savjetuju u nevolji.