Zasto su muskarci bezveze u krevetu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
ifbbpro
#32 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?
Hajd' se malo preispitaj da nije do tebe..mima wrote:Ne samo glupi muskarci, nego su opcenito glupi u krevetu.......Nemaju pojma. Sve moramo da im kazemo sta zelimo, da ih poducimo, da ih usmjerimo...........Dajte zene pisite njihova iskustva........
-
_BosanaC
Sta sam sad ja skrivio?mima wrote:Neces ni ti svasta? Jelda?_BosanaC wrote:Ne kudi ono sto ni probala nisimima wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
............Bravo momci..............Nastavite..........Ova tema i jeste da pokaze vasu glupost............
![]()
- striker
#36 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?
Harrys wrote:mima wrote:Ne samo glupi muskarci, nego su opcenito glupi u krevetu.......Nemaju pojma. Sve moramo da im kazemo sta zelimo, da ih poducimo, da ih usmjerimo...........Dajte zene pisite njihova iskustva........A sta cu mima kad mi krv udari u glavu,
![]()
A znas li objasniti onu narodnu izreku"glup ko hašimaga"
![]()
... možda zato što(opet narodna) "troši svoju snagu u tuđu guzicu"
- sinus
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
#39 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?
to znaci da ni ti nisi nesto posebno "pametna"mima wrote:Ne samo glupi muskarci, nego su opcenito glupi u krevetu.......Nemaju pojma. Sve moramo da im kazemo sta zelimo, da ih poducimo, da ih usmjerimo...........Dajte zene pisite njihova iskustva........
- sinus
-
*mima*
#41 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?
Sam ti nick sve govori. Imate tamo temu o glupim zenama.karabaja-x wrote:to znaci da ni ti nisi nesto posebno "pametna"mima wrote:Ne samo glupi muskarci, nego su opcenito glupi u krevetu.......Nemaju pojma. Sve moramo da im kazemo sta zelimo, da ih poducimo, da ih usmjerimo...........Dajte zene pisite njihova iskustva........
Bosanac.............zatvori ovu temu , molim te.
-
aki200
#47 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?
@mima - Desaval se to tebi cesce?mima wrote:Ne samo glupi muskarci, nego su opcenito glupi u krevetu.......Nemaju pojma. Sve moramo da im kazemo sta zelimo, da ih poducimo, da ih usmjerimo...........Dajte zene pisite njihova iskustva........
- seln
#48 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?
samo kad upekne zvizdan.....aki200 wrote:@mima - Desaval se to tebi cesce?mima wrote:Ne samo glupi muskarci, nego su opcenito glupi u krevetu.......Nemaju pojma. Sve moramo da im kazemo sta zelimo, da ih poducimo, da ih usmjerimo...........Dajte zene pisite njihova iskustva........
-
Sir_Lancelot
Čini mi se da su nase sugradanke zadovoljne, osim MIME 
- ljubav_aha
#50 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?
ova tema ima mnogo vise odgovora,od vec ponudjenih
re-fresh-your-memory
re-fresh-your-memory