e bash bih voljela znati otkad je to sex prije ili izvan braka NOVI obichaj, bilo gdje na kugli zemaljskojamalka wrote:Znamnebojeplavo wrote:Amalka, amalkau islamu, zabranjen je sex prije braka
Ali se, nazalost, Islam u zadnje vrijeme tumaci na razne nacine. Svi pokusavaju pronaci "prazninu" te usvoje neki novi obicaj
Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- lady midnight
- seln
Ako moze....postoji podforum religija....ovjekovjeci se tamo.amalka wrote:Znamnebojeplavo wrote:Amalka, amalkau islamu, zabranjen je sex prije braka
Ali se, nazalost, Islam u zadnje vrijeme tumaci na razne nacine. Svi pokusavaju pronaci "prazninu" te usvoje neki novi obicaj
Ovo je tema o jebanju.
- seln
Pise lijepo "njegova zena"...ne kurva, jebaljka, naloznica, shajba....amalka wrote:Vama je, na kraju, svaka zena glupa. A vi, muskarci, ste, po nekoj svojoj logici, ravni Einsteinu ili nekom genijalcu![]()
Ovo je offtopic, ali mi je ovaj citat interesantan. Znam, na ovom Forumu su vecinom ateistiali evo, upisacu ga....
"Kod Allaha na Sudnjem danu najgore mjesto ce imati onaj covjek koji objelodani ono sto mu njegova zena povjeri pri spolnom snosaju kao i on njoj." (Muslim, Ahmed)
Ne znam da li se odnosi na sve zene ili na onu vjencanu
bujrum na religiju.
-
ninja-san
Ima neke logike u tome. Provrtite kroz svoje pamcenje, koliko znate pametnih zene sa velikim grudima?- malo jel tako.
To je uopce slucaj i sa zenama i sa muskarcima, obicno su gluplje osobe zgodnije, dok su pametnije osobe , kao u filmovima , ruzni cvikerasi i debele "najbolje drugarice".
Cinjenica je da psihicka neopterecenost dovodi do boljeg sexa, to znamo svi, jer kad smo rastereceni i opusteni sve ide bolje nego kad razmisljamo o npr. problemima na poslu.
Kvaka je ta da su slabije intelignentne osobe, u pravilu manje opterecene psihicki , sto dovodi do jaceg fizickog razvoja (rijetke su sisate i pametne, kao i razvijeni i pametni).
Dakle, vjeorjatno ima nesto u tome da je sa "glupim" zenama seks bolji, a u ostalom , svaki trenutak ima svoju zenu , sto rece jedan moj drug "ne treba ona meni da mi bude ministar kulture, vec da je bubam".
To je uopce slucaj i sa zenama i sa muskarcima, obicno su gluplje osobe zgodnije, dok su pametnije osobe , kao u filmovima , ruzni cvikerasi i debele "najbolje drugarice".
Cinjenica je da psihicka neopterecenost dovodi do boljeg sexa, to znamo svi, jer kad smo rastereceni i opusteni sve ide bolje nego kad razmisljamo o npr. problemima na poslu.
Kvaka je ta da su slabije intelignentne osobe, u pravilu manje opterecene psihicki , sto dovodi do jaceg fizickog razvoja (rijetke su sisate i pametne, kao i razvijeni i pametni).
Dakle, vjeorjatno ima nesto u tome da je sa "glupim" zenama seks bolji, a u ostalom , svaki trenutak ima svoju zenu , sto rece jedan moj drug "ne treba ona meni da mi bude ministar kulture, vec da je bubam".
- seln
Masala.....jedan komentar na temu...ninja-san wrote:Ima neke logike u tome. Provrtite kroz svoje pamcenje, koliko znate pametnih zene sa velikim grudima?- malo jel tako.
-
Harrys
seln wrote:Ako moze....postoji podforum religija....ovjekovjeci se tamo.amalka wrote:Znamnebojeplavo wrote:Amalka, amalkau islamu, zabranjen je sex prije braka
Ovo je tema o jebanju.
- seln
stajao sam u odjeljenju za vehabije.Harrys wrote:seln wrote:Ako moze....postoji podforum religija....ovjekovjeci se tamo.amalka wrote: ZnamAli se, nazalost, Islam u zadnje vrijeme tumaci na razne nacine. Svi pokusavaju pronaci "prazninu" te usvoje neki novi obicaj
Ovo je tema o jebanju.Gdje si bolan ti bio kad je bog dijelio smisao za humor.
![]()
-
Sogan
opa, ovdje je ili romansa ili afera na putuzena21 wrote:ma jodijo cvoje pametnoveca_sa wrote:Pametan covek + pametna zena = romansa
Pametan covek + glupa zena = afera
Glup covek + pametna zena = brak
Glup covek + glupa zena = neplanirana trudnoca
bem' ti zivot, mene samo neplanirane trudnoce mogu strefiti
- zena21
Sogan wrote:opa, ovdje je ili romansa ili afera na putuzena21 wrote:ma jodijo cvoje pametnoveca_sa wrote:Pametan covek + pametna zena = romansa
Pametan covek + glupa zena = afera
Glup covek + pametna zena = brak
Glup covek + glupa zena = neplanirana trudnoca![]()
bem' ti zivot, mene samo neplanirane trudnoce mogu strefiti
-
FFK as Lucy01
#43 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
Iskreno receno, nisam nikada bila u krevetu ni s glupom, ni s pametnom zenomseln wrote:Hajmo, raja...misljenja, iskustva, price, anegdote...
Iz licnog iskustva jesu bolje...ali more bit da je razlog to sto sa takvim zenama ne nacinjes ozbiljne teme...opusteniji si itd...
- black
#44 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
Lucy01 wrote:Iskreno receno, nisam nikada bila u krevetu ni s glupom, ni s pametnom zenomseln wrote:Hajmo, raja...misljenja, iskustva, price, anegdote...
Iz licnog iskustva jesu bolje...ali more bit da je razlog to sto sa takvim zenama ne nacinjes ozbiljne teme...opusteniji si itd...![]()
tako da su moja iskustva u ovom polju nebitna
....a javila sam se na temu et' samo da nesto kazem....naime, pokusavam da se uguram u onu kategoriju "lijepih I pametnih" zenskih spodoba
![]()
ma sta te briga ti si pravo (.)(.) pametna
-
FFK as Lucy01
#45 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
To me i zabrinjava, jer od (.)(.) ne dolaze mi do izrazaja intelektualne sposobnosti, koje su iste kao i (.)(.) ako ne i veceblack wrote:
- seln
#46 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
Ovo bezbeli IQ?black wrote:Lucy01 wrote:Iskreno receno, nisam nikada bila u krevetu ni s glupom, ni s pametnom zenomseln wrote:Hajmo, raja...misljenja, iskustva, price, anegdote...
Iz licnog iskustva jesu bolje...ali more bit da je razlog to sto sa takvim zenama ne nacinjes ozbiljne teme...opusteniji si itd...![]()
....a javila sam se na temu et' samo da nesto kazem....naime, pokusavam da se uguram u onu kategoriju "lijepih I pametnih" zenskih spodoba
![]()
-
FFK as Lucy01
#47 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
A neseln wrote:Ovo bezbeli IQ?black wrote:Lucy01 wrote: Iskreno receno, nisam nikada bila u krevetu ni s glupom, ni s pametnom zenom![]()
![]()
-
mamica papucarka
djeco, vodite ljubav a ne sex 
- seln
#50 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
Lucy01 wrote:A neseln wrote:Ovo bezbeli IQ?black wrote:
ma sta te briga ti si pravo (.)(.) pametna, velicina mojih (.)(.) je direktno proporcionalna IQ-u muskarca s kojim pricam
po cemu izvodim empirijski zakljucak
da su uglavnom SVI muskarci natprosjecno inteligentni
![]()