za tebe znam sigurno da se bojisSaian wrote:poch'kaj Salkasha maloMoonlight & Magnolia wrote:
ako je to mjerilo ovog foruma onda to mnogo govori o samim clanovima!![]()
![]()
Boje li se muskarci pametnih zena?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ivy
#26 Re: Boje li se muskarci pametnih zena?
-
tempora
#27 Re: Boje li se muskarci pametnih zena?
Jel ovo dokaz da joj je tema na mjestu?amarce wrote:glupost je ta sto se ti zamaras glupostima...ako neka neka obrazovana i stabilna zena nemoze sebi muskarca naci jer je se on boji i sta li vec onda joj i netreba.kad naide pravi brzo ce se ona sa njim sporazumiti.sad treba ovdje razglabati na 10 stranica o budalastini..Moonlight & Magnolia wrote:izvini molim te ali zasto je to glupost?!amarce wrote: kakvim se ljudi glupostima zamaraju to je prosto nevjerovatno
nego haj ti idi bona peglaj,kuhaj,cisti WC,radi nesto korisno nego da lupetas ovuda
- Saian
#28 Re: Boje li se muskarci pametnih zena?
obojim se kojom god hoceIvy wrote:za tebe znam sigurno da se bojisSaian wrote:poch'kaj Salkasha maloMoonlight & Magnolia wrote:
ako je to mjerilo ovog foruma onda to mnogo govori o samim clanovima!![]()
![]()
![]()
![]()
-
amarce
Ivy wrote:a i ti ga pretjera vala! jesi se to pronasao rodila majka? da ti space fucker nije sta u rodu, taj bi velike boginje dobio da je ne do bog zensko upravu! a sto se pametnog muskarca tice (koji bi pariro pametnoj zeni), sto bi se zajebavao kad moze naci nesto plavo, sisato i poslusno?!amarce wrote:Ovo ispade:Il budi obrazovana il imaj muskarca!?
Jel de nide veze sa vezom
Ili pak ovo:Ne postoji pametan muskarac koji bi mogao parirati pametnoj i obrazovanoj zeni...
Ivy-osoba koja sama svoj rod ponizava.Kud ces dalje.Poklopi se i budi poslusna
- Anka
Zašto ste osuli paljbu na M&M? Možda je ona mlada, tek zakoračila u život, još nije doživela neke stvari, desilo joj se nešto što je iznenadilo, razočaralo....meni je tema i njena dilema komična, ali, ja imam godine i iskustvo. Kakve sve glupe teme ljudi otvaraju, o prdežima, o seksu 1000 varijanti,itd....a vi navalili na ovu devojku.
Curice, koliko ljudi, toliko ćudi, nema generalizovanja, neki nesigurni muškarci žele kraj sebe još nesigurnije žene da bi oni imali osećaj da su jaki, opet, postoje nesigurni frajeri koji se lepe za jake žene jer im treba lokomotiva da ih ceo život vuče, a postoje i jaki, samouvereni muškarci, koji žele istu takvu partnerku. Eto.
I da dodam, to nema baš mnogo veze sa obrazovanjem. Sretala sam i Mr Dr koji su bili kompleksaši, čak, neki su i isfurali te titule da bi se iza njih krili i tražili su inferiorniju partnerku koja bi se njima divila.
Curice, koliko ljudi, toliko ćudi, nema generalizovanja, neki nesigurni muškarci žele kraj sebe još nesigurnije žene da bi oni imali osećaj da su jaki, opet, postoje nesigurni frajeri koji se lepe za jake žene jer im treba lokomotiva da ih ceo život vuče, a postoje i jaki, samouvereni muškarci, koji žele istu takvu partnerku. Eto.
I da dodam, to nema baš mnogo veze sa obrazovanjem. Sretala sam i Mr Dr koji su bili kompleksaši, čak, neki su i isfurali te titule da bi se iza njih krili i tražili su inferiorniju partnerku koja bi se njima divila.
-
amarce
Ivy-ti vjerovatno nespadas u ovu grupu obrazovanih zena,vec u neku grupu isfrustriranih feministkinja koje neznaju jal bi srale jal bi pisale...Ivy wrote:a i ti ga pretjera vala! jesi se to pronasao rodila majka? da ti space fucker nije sta u rodu, taj bi velike boginje dobio da je ne do bog zensko upravu! a sto se pametnog muskarca tice (koji bi pariro pametnoj zeni), sto bi se zajebavao kad moze naci nesto plavo, sisato i poslusno?!amarce wrote:Ovo ispade:Il budi obrazovana il imaj muskarca!?
Ili pak ovo:Ne postoji pametan muskarac koji bi mogao parirati pametnoj i obrazovanoj zeni...
- Ivy
hahahahahaha rodila majka filozofa! ja znam gdje cu bejb, problem je sto ti ne znas gdje bi sa sobom!amarce wrote:Ivy wrote:a i ti ga pretjera vala! jesi se to pronasao rodila majka? da ti space fucker nije sta u rodu, taj bi velike boginje dobio da je ne do bog zensko upravu! a sto se pametnog muskarca tice (koji bi pariro pametnoj zeni), sto bi se zajebavao kad moze naci nesto plavo, sisato i poslusno?!amarce wrote:Ovo ispade:Il budi obrazovana il imaj muskarca!?
Ivy-osoba koja sama svoj rod ponizava.Kud ces dalje.Poklopi se i budi poslusna
-
amarce
potpisujem.Ovo je dobro receno.Svaka castAnka wrote:Zašto ste osuli paljbu na M&M? Možda je ona mlada, tek zakoračila u život, još nije doživela neke stvari, desilo joj se nešto što je iznenadilo, razočaralo....meni je tema i njena dilema komična, ali, ja imam godine i iskustvo. Kakve sve glupe teme ljudi otvaraju, o prdežima, o seksu 1000 varijanti,itd....a vi navalili na ovu devojku.
A ne ko ona Ivy....ofarbaj se u plavo Ivy ako vec nisi plavusa.Slagat ce se sa tvojim beskonacnim praznim prostorom u glavi
-
amarce
sve je recenoInfraRedRidinghood wrote:http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... t=#1008983
Obratiti pozornost na postavljačicu teme![]()
![]()
![]()
![]()
odustajem
-
LjepoticaiZvjer
ma ja na to gledam ovako, pametna zena koja je sve postigla uglavnom ima visoke standarde po pitanju muskaraca, tj on mora biti minimalno to sto je i ona-dobar, pametan , uspjesan, a kod muskaraca koji su sve postigli zena mora biti zgodna , poslusna,srednje inteligentna ali ne i uspjesna.
a druga stvar , sto se tice muskaraca koji kazu da vole pametne zene, ja vole da su one pametne kao on, al ni slucajno pametnije, i to posebno u karakteristicno muskim podrucjima, kao sto navede Faruk, i jos je nazva pametnicom. pa sta i ako cura ne zna, bitno je da zeli da ucestvuje u necemu sto tebe interesuje. ja se licno na prvi spomen auta automatski iskljucujem ili mu kazem-daj peglas me , fakat me ne interesuje, zato i cijenim njeno interesovanje.
a druga stvar , sto se tice muskaraca koji kazu da vole pametne zene, ja vole da su one pametne kao on, al ni slucajno pametnije, i to posebno u karakteristicno muskim podrucjima, kao sto navede Faruk, i jos je nazva pametnicom. pa sta i ako cura ne zna, bitno je da zeli da ucestvuje u necemu sto tebe interesuje. ja se licno na prvi spomen auta automatski iskljucujem ili mu kazem-daj peglas me , fakat me ne interesuje, zato i cijenim njeno interesovanje.
- Ivy
Anka to i jeste problem, traziti nekoga inferiornijeg od tebe da ti se divi, a ti suti i poklopi se, sama si rekla! mislim da je to bit rasprave a ne jel neko femistkinja ili ne!amarce wrote:potpisujem.Ovo je dobro receno.Svaka castAnka wrote:Zašto ste osuli paljbu na M&M? Možda je ona mlada, tek zakoračila u život, još nije doživela neke stvari, desilo joj se nešto što je iznenadilo, razočaralo....meni je tema i njena dilema komična, ali, ja imam godine i iskustvo. Kakve sve glupe teme ljudi otvaraju, o prdežima, o seksu 1000 varijanti,itd....a vi navalili na ovu devojku.
A ne ko ona Ivy....ofarbaj se u plavo Ivy ako vec nisi plavusa.Slagat ce se sa tvojim beskonacnim praznim prostorom u glavi
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
u mom autu kvacilo visoko odvaja, ja hocu da odem do A-neta po novi set kvacila da to zamjenim ona meni bla bla predavanje nije to ti je to i toLjepoticaiZvjer wrote:kao sto navede Faruk, i jos je nazva pametnicom. pa sta i ako cura ne zna, bitno je da zeli da ucestvuje u necemu sto tebe interesuje. ja se licno na prvi spomen auta automatski iskljucujem ili mu kazem-daj peglas me , fakat me ne interesuje, zato i cijenim njeno interesovanje.
sva je bila pametna
uh srklet od pomisli na to
i nije bilo interesovanje vec zelja da se soli pamet
samo da znas kako se u sve drugo odlicno razumjela
-
Leonid Breznjev
pod hitno pozvati duha bez sjekire da kaze koju pametnu i da nam razjasni stav ovog humanoida zenskog pola infra!InfraRedRidinghood wrote:http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... t=#1008983
Obratiti pozornost na postavljačicu teme![]()
![]()
![]()
![]()
'đenja!![]()
![]()
-
Vozdra_123
#43 Re: Boje li se muskarci pametnih zena?
emocionalno snazna ili emocionalno stabilnaMoonlight & Magnolia wrote:*pametna
*emocionalno snazna
*obrazovana
*sa dvije noge na zemlji
prijetnja muskarcima? svakako
...demografski nasjebanija grupa su visoko obrazovane zene koje su postigle puno u zivotu ali nisu uspjele naci muskarca po mjeri koji nece pobjeci na prvo razilazenje misljenja...necemo o tome ko je kakav i koliko izbrljiv, jel ganja karijeru ili ne, cisto samo o stavovima i misljenjima nasih frajera!
...iz iskustva, muskarci se boje zenskog stava, otvorenog (cesto suprotnog) misljenja i to dovodi do jaza koji je vecinom nepremostiv... sta vi mislite?
...pametna je ona koja ne ide linijom manjeg otpora...
derasticna razlika
bojim se da si ti neka militansko orientisana zemska
-
Dezze
#44 Re: Boje li se muskarci pametnih zena?
Moonlight jel' ovo poznajes moju dragu???Moonlight & Magnolia wrote:*pametna
*emocionalno snazna
*obrazovana
*sa dvije noge na zemlji
-
Leonid Breznjev
stochar wrote:shto bi rekli Idijoti: glupost je neunishtiva, neunishtivaaaaaaaa...
potpisujem namah!
-
Eshek
Jeste blentavi, trebali ste ga pustiti da još malo dođe do izražaja...InfraRedRidinghood wrote:Duh nas je napustio. Otišao brati agrume u Banamu, najjužniju državu Centralne AmerikeEshek wrote:uze mi riječ iz usta...Arslan wrote:pod hitno pozvati duha bez sjekire da kaze koju pametnu i da nam razjasni stav ovog humanoida zenskog pola infra!![]()
![]()
mogao je poslužiti kao opomena ovim moralistima