Divlji, divlji zapad...Majstorinho wrote:Amir Pasic Faco,potrcko Ramiza Delalica Cele.Ja mislim da ovo ima veze sa ubistvom Selvera Lekica.
Sta se desilo sinoć u HACIJENDI
- Troll_Happens
Facin BMW prije koju god raznezen bombom na ciglanama... mislim da se svi sjecaju toga dogadjaja. Kako su ga prozvali Celinom i Gasijevom marionetom.... pisalo u danima opsirno ranije.... 
-
zzzzz
Srecom tvojom, izgleda da ti divljeg zapada nisi ni vidjela. Sarajevo je i pored ovih sitnih incidenata, relativno siguran grad. Dok se kolju oni kojima je to "zanimanje" ili zivotni stil, nije nikakav problem.Baby Jane wrote:Divlji, divlji zapad...Majstorinho wrote:Amir Pasic Faco,potrcko Ramiza Delalica Cele.Ja mislim da ovo ima veze sa ubistvom Selvera Lekica.
-
Joško
Eki sad, kako ste spojili Bosnu i Royal sa HacijendomBaby Jane wrote:Ne znam uopce gdje je niti jedno od navedenih...kao sto rekoh, ne zanima meCrvena Tifoza wrote:Nek ti znaš gdje su Bosna, Royal i ostale elitna mjesta.Baby Jane wrote:Evo sad se stidim, jer sam se u Sarajevu i rodila i odrasla...Meni taj dio oko Zelje i ti kafici nikad nisu bili od posebnog znacaja, a evo vidim tek, da nisam nista ni propustila time![]()
![]()
Ti Baby Jane mora da si počela u internet izlazit
- GandalfSivi
Hajde, budi fina pa se mojne (nemoj) vise javljati na ovaj podforum...Baby Jane wrote:Evo sad se stidim, jer sam se u Sarajevu i rodila i odrasla...Meni taj dio oko Zelje i ti kafici nikad nisu bili od posebnog znacaja, a evo vidim tek, da nisam nista ni propustila timeibrik wrote:Hacienda ti je na Bascarsiji, tacnije kod cevabdžinice Željo...to bi trebao znati gdje je, ako si ikada bio u Sarajevu:)
-
from_dust
Auf,sad ti kao ne izlazis uopsteBaby Jane wrote:Ne znam uopce gdje je niti jedno od navedenih...kao sto rekoh, ne zanima meCrvena Tifoza wrote:Nek ti znaš gdje su Bosna, Royal i ostale elitna mjesta.Baby Jane wrote:Evo sad se stidim, jer sam se u Sarajevu i rodila i odrasla...Meni taj dio oko Zelje i ti kafici nikad nisu bili od posebnog znacaja, a evo vidim tek, da nisam nista ni propustila time![]()
![]()
Hajde lijepo priznaj,gdje pleses na stolu.
Jer je Hacijenda,bez obzira na papane i pucnjave,"solidno" mjesto za tehnicare.
Ako nisi TEHNICARKA,onda je sto(l) realna opcija. Rokera bas i nema kod nas,nesto malo po Slozi,Buldogu,Teatru etc.................
ps nemoj odmah da se ljutis,ne mislim ozbiljno,sajim se majo
- Troll_Happens
-
from_dust
Kod Labirinta,uličica pored............ja sam papak pa ne znam ime uliceamrica wrote:[
Ako nisi TEHNICARKA,onda je sto(l) realna opcija. Rokera bas i nema kod nas,nesto malo po Slozi,Buldogu,Teatru etc.................[/color]
Sorry, a gdje buldog?
- rajvosa^
Pa jebo ga ti sta pitas onda za Haciendu kad te nista ne zanima...haj ufati taj telefoncic i textiraj drugarice okolo.Baby Jane wrote:Ne znam uopce gdje je niti jedno od navedenih...kao sto rekoh, ne zanima meCrvena Tifoza wrote:Nek ti znaš gdje su Bosna, Royal i ostale elitna mjesta.Baby Jane wrote:Evo sad se stidim, jer sam se u Sarajevu i rodila i odrasla...Meni taj dio oko Zelje i ti kafici nikad nisu bili od posebnog znacaja, a evo vidim tek, da nisam nista ni propustila time![]()
![]()
-
leedeejah
rajvosa^ wrote:Pa jebo ga ti sta pitas onda za Haciendu kad te nista ne zanima...haj ufati taj telefoncic i textiraj drugarice okolo.Baby Jane wrote:Ne znam uopce gdje je niti jedno od navedenih...kao sto rekoh, ne zanima meCrvena Tifoza wrote: Nek ti znaš gdje su Bosna, Royal i ostale elitna mjesta.![]()
![]()
-
Gazz
Facho je sljedeciEdin H. wrote:Ima li Fache
sta ste se okomili na ovo dijete sto ne zna gdje je Hacienda... i ne treba da zna... k'o neko bitno mjesto (jes' da sam haman pa inventar tamo, al' svakako je uvijek guzva, ne treba nam jos jedno)
- rajvosa^
jes ti namazanGazz wrote:Facho je sljedeciEdin H. wrote:Ima li Fache![]()
sta ste se okomili na ovo dijete sto ne zna gdje je Hacienda... i ne treba da zna... k'o neko bitno mjesto (jes' da sam haman pa inventar tamo, al' svakako je uvijek guzva, ne treba nam jos jedno)