Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nisam sad neki extreman slucaj, da uzivam u proljevanju krvi i sl. ali..
ali pruza mi vece zadovoljstvo ako ona pati, malo
npr. kada se ustekam a ona ne ocekuje tako brzo penetriranje pa joj se na faci vidi da ju je zabolilo, i da je bolje bilo da sam isao polako, ili se dere - ono kao kada cure igraju tenisa pa na izmogu snage -aaah
kada napravi onu njeznu facu ili izraz lica koji upucuje na to da me se malo boji, ja dobijem poriv da je 'razvalim' ukratko receno
mobsterc wrote:
npr. kada se ustekam a ona ne ocekuje tako brzo penetriranje pa joj se na faci vidi da ju je zabolilo, i da je bolje bilo da sam isao polako, ili se dere - ono kao kada cure igraju tenisa pa na izmogu snage -aaah
kada napravi onu njeznu facu ili izraz lica koji upucuje na to da me se malo boji, ja dobijem poriv da je 'razvalim' ukratko receno
hoces reci da nevjerujes u sebe dovoljno, pa se moras dokazivati samom sebi, skontali smo
mobsterc wrote:
hoces reci da nevjerujes u sebe dovoljno, pa se moras dokazivati samom sebi, skontali smo
to je jedna od interpretacija sadizma, no kada bi se sve moglo banalizirati tako lako nista nebi bilo zanimljivo...
ako ja imam zelju da nju kaznim i uzivam u tome, fora je sada samo naci neku da i ona uziva - uspjelo mi je par puta, ali ih je malo koje su otvorene po tom pitanju
mobsterc wrote:
to je jedna od interpretacija sadizma, no kada bi se sve moglo banalizirati tako lako nista nebi bilo zanimljivo...
ako ja imam zelju da nju kaznim i uzivam u tome, fora je sada samo naci neku da i ona uziva - uspjelo mi je par puta, ali ih je malo koje su otvorene po tom pitanju
pa ako ti tako volis, ne moraju svi
jedno je vodjenje ljubavi, drugo sex
neki i ne znaju za drugu pozu osim misionarske, ili zive u ubjedjenju da je svaka druga pogresna ili zabranjena
mobsterc wrote:pa ako ti tako volis, ne moraju svi
neki i ne znaju za drugu pozu osim misionarske, ili zive u ubjedjenju da je svaka druga pogresna ili zabranjena
mobsterc wrote:pa ako ti tako volis, ne moraju svi
doduse..
neki znaju granice, drugi pak ne
neki trebaju do doktora, drugi opet ne..
ma kako god, odjavljujem se s ove teme..
ziv mi bio!!
live long..
u zivotu bas mrzim granice, ali eto nekima trebaju tudje da bi normalno funkcionisali
ma nek radi sta je koga volja. samo znam da se meni ne svidja kad me bilo sta boli, posavsi od zanoktice pa nadalje. therefore, ko mene sakom, ja njega nogom (ako ostnanem na nogama:-) ) . pa eto mu onda sado u mazo.
mislim da svo to **anje ima korjene u licnim frustracijama. htjeti da boli voljenu osobu nije bas normalno. a bol je odbrambeni mehanizam tijela koji sluzi da upozori da nesto ne stima, prema tome "samo ce ti se kaz'ti" ako malo porazmislis. zelja za podcinjenoscu ili za vladavinom, hm pa, psihijatar mozda iskopa kakve traume iz djetinjstva. ja se ne usudjujem da analiziram.
encian wrote:ma nek radi sta je koga volja. samo znam da se meni ne svidja kad me bilo sta boli, posavsi od zanoktice pa nadalje. therefore, ko mene sakom, ja njega nogom (ako ostnanem na nogama:-) ) . pa eto mu onda sado u mazo.
mislim da svo to **anje ima korjene u licnim frustracijama. htjeti da boli voljenu osobu nije bas normalno. a bol je odbrambeni mehanizam tijela koji sluzi da upozori da nesto ne stima, prema tome "samo ce ti se kaz'ti" ako malo porazmislis. zelja za podcinjenoscu ili za vladavinom, hm pa, psihijatar mozda iskopa kakve traume iz djetinjstva. ja se ne usudjujem da analiziram.
Ne znam... Neko nekad rece da je normalno sve sto rade dvije odrasle osobe pod pristankom u krevetu. Mozda i jeste, u to ne ulazim. Mene licno sto se tice neka svako radi sta hoce, mada mi je malo cudno kako neko moze uopste da uziva u bolu, bilo svom bilo tudjem?
I kakva je to fora? Meni to uopste nije zanimljivo. Hvala, ali ne hvala. Ali opet, sloboda izbora - svakom svacije...
ti smatras za normalnim ono za sta su te naucili da je normalno
ne zelim ja da ona konstantno pati, nego eto... ma joj nema poente se ubjedjivati sta i kako
bolje da ako neko ima iskustva, da kaze
ako nema niko neka tema ide pod lock i eto