turbo folk vs. normalna muzika

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

metal_rules_cura

Post by metal_rules_cura »

Vidis u tome i jeste poenta....to su PROPALI metal bandovi i onda oni u jadnom iznalazenju nacina da zarade prelaze u djigarase i pisu tekstove.A to da su neki od njih sadasnji metalci......HM....a ako su kad to slusali prije,ni na sta to ne lici!!!!!! :roll:
metal_rules_cura

Vidis u tome i jeste poenta....to su PROPALI metal bandovi i onda oni u jadnom iznalazenju nacina da zarade prelaze u djigarase i pisu tekstove.A to da su neki od njih sadasnji metalci......HM....a ako su kad to slusali prije,ni na sta to ne lici!!!!!! :roll:
r_faruk

Post by r_faruk »

ma nek si ti poslala poruku tri puta :)

nego, kupio sam karte za zabranjeno pusenje, ostale jos cetiri karte kad sam doso :)
enivej :)
nesto sam htio rec al zaboravio, hehe
sjetio sam se, na black sabah-u je bilo ekstra, svirali su pored svojih pjesama i metallicu, deep purple hajd vozdr
metal_rules_cura

Ma,nesto ovdje odapelo,pa se poslalo 3 puta ili sam ja ono nesvjesno odapela. :lol:
metal_rules_cura

Ma,nesto ovdje odapelo,pa se poslalo 3 puta ili sam ja ono nesvjesno odapela. :lol:
maya84

Post by maya84 »

:skoljka: ja mislim da su narodnjaci super,ovdje u hrvatskoj su jako slušani. i mislim da ima pjesam koje će ostati. ne kažem da su svi kvaliteta ali ima ih koji imaju potencijala da postanu zvjezde poput halida bešlića,džinovića,cece.... a u tu skupinu ne ubrajam karleušu,nju ne ubrajam nigdje,pa čak ni u onaj najniži rang kafanske pjevačice,ona ni ringe raja ne može otpjevati.... :P cmok
adac

#32 :\

Post by adac »

Svi mi dobro znamo ko ide u "Aqua" na kocerte Jelena,Ceca,Vicky,Micky,Picky i ostalih pm.
I onaj neki "Zlatni mikrofon" ili kako vech..?Stvarno pretjeruju.Ali neka ih ( aka "hin" ).Imaju svoje,furaju svoje,a ja chu im se cijeli zhivot smijati,kako su primitivni i idotichni.

pozdrav ^^
bosniaque

Post by bosniaque »

turbo folk, pink ovo ono daj ba to je tako primitivno nekontam kako raja moze tako nest da slusa pogotovo ove preko DRINE, ne mogu biti pametan nikako! :-)
Knight

Post by Knight »

Loš je taj folk, skroz. haha
Post Reply