Hakala wrote:sad ce doc' lars da te bije

..zar jos ima neko da nema njihovu mp3u
Nosferatu Upisano: 15/06/2007 04:36
Ima Slayer svoj best of album. Naravno ne zove se best of Slayer, vec Slayer - Decade of Destruction. I live je dupli cd album. To je sve sto i vrijedi imati od Slayer-a, po mom misljenju.
nije im to best of

..doduse jest,ali samo oni albumi do 90e(haunting the chapel,show no mercy,hell awaits,reign in blood,south of heaven i season in abyss)a poslije ima jos ihihi.
dodatni minus,live svirka ne zvuci ni 76 % kao na studijskom albumu.
izmedju ostalih,vidim i maiden upade na na thrash/death/black

Prvo, kad govoris o bendu poput Slayer-a, moras shvatiti da je njima svirka - osnova umjetnosti, i njihovog cijelog zanra. To nije studijski bend, i njima je pederski izdavati kojekakve - best-of - koji su tu sustinski samo da oni koji nisu ljubitelji benda, dobiju ukratko presjek o tome - sta je Slayer. Zbog toga - Decade of Destruction jeste Slayer, cak je mnogo vise Slayer nego ijedan studijski album jer mene interesuje bend - onakvim kakvim jeste, kad odem da ga vidim. Osim toga - Slayer-ove najjace pjesme su na ta 2 cd-a i to je ono sto je Slayera probilo i napravilo pionirom jednog zanra muzike.
Imas 3 cd Soundtrack to the Apocalypse - koji je izasao 2003-ce, godine, i koji je box-set, znaci skoro citava diskografija, plus neke rijetke pjesme. Ali meni - ta kolekcija manje vrijedi od Decade of Destruction. To mi je - najjace Slayerovo djelo, i najbolje izdanje. I 100% je takvim zbog toga sto bend svira uzivo. Ovo nije 7-up, niti Back Street Boys, produkcija je sasvim sekundarna po pitanju sirove emocije, a to se ne moze dozivjeti nigdje bolje nego na uzivo albumu.
Postoji i DVD - War at the Warfiled - koji bi sigurno bio najbolji - kad bi ga neko skinuo, da dozivi Slayera uzivo na ekranu ali je sam DVD 4.6 GB - i moze se skinuti na torrentima, ako koga interesuje.
p.s. napravio sam gresku, album se zove Decade of Agression, ne znam odkud mi ovo Destruction, ali evo sad sam ga nasao da malo poslusam, i stvarno je lose produkcija (npr. bass i distorzije se ne cuju bas najbolje) al' sta ja znam, navikao sam se na ovaj album nesto...