archangel, dark angel lend me thy light
through death's veil 'till we have heaven in sight
Moderator: _BataZiv_0809
...ja to ne slušam, ja sam ovdje samo u prolazu kako bi pozdravila svoju ljubav...Hej bebačStitch__ wrote:konacno neko cradle of filth da spomene![]()
archangel, dark angel lend me thy light
through death's veil 'till we have heaven in sight
rok mi
ma zaboravilo se, ima punooo bednovaElizabeth_Bathory wrote:Zasto ovdje niko ne spomilje DEICIDE?????
A i Marduk ste zaboravili Cccc !Ne moze to tako!
bil isla na Graveworm, Kataklysm, Mystic Circle i Into Eternity u Osijek 12. oktobraElizabeth_Bathory wrote:Ma oni su meni zakon! Da mi je da dodju u Zg ili tako negdje bilzu da idem...
Dobro, ErzsébetElizabeth_Bathory wrote:Ja sam metalac vec 7 godina!Havoc wrote:E hajd da vidimo ko sve slusa black/death/trash metal...
evo ja sam prvi.... ne mogu nista opsirnije pisati.... kad se neko pojavi, onda cemo diskutovati.... uglavnom ima jedan dobar band iz Sarajeva, naime SILENT KINGDOM!
Nema bolje muzike na svijetu. Slusam black i death metal ; Deicide,Burzum,Marduk,Dark Funeral,C.O.F. Dimmu Borgir, Benediction, Mayhem.... Da ne nabrajam vise mislim da je sve jasno!
Momak, lose si poceo sa napadom na ljude koji bi medju rijetkima ovdje trebali da razumiju tvoj muzicki ukus.Maksim wrote:Evo samo da ponovo ozivim temu da vidim da li nas ima a u to ne ubrajam ove koji Panteru smatraju najboljim Metal bandom na svijetu (sorry, nista licno....).
Sve sto si trebao uradit je da procitas slijedeci post kako slijedi:
Malo zadacu odradi pa se tivra.witepowa
03-21-2005, 05:48 PM
you do realise pantera are an anti racist band right? i stopped listening to them right after i heard the song rise and saw their video bashing haters
Izvini, druze, no Pantera je daleko daleko od bandova koje sam ja nabrojao, izuzev ako ti ciljas na popularnost. Pantera je snimila samo jedan dobar album a to je Cowboys From Hell. Sve sto je poslije doslo, pa i Vulgar Display of Power, je ono sto neki nazivaju Groove/Post-Thrashom sto je za mene trash a ne Thrash. Kazes da si metalac 16 godina...... pitam se sto si naucio tijekom tog dugog perioda?? Da si u Tuzli ne bi ostao zivDaysleepeR wrote:Momak, lose si poceo sa napadom na ljude koji bi medju rijetkima ovdje trebali da razumiju tvoj muzicki ukus.Maksim wrote:Evo samo da ponovo ozivim temu da vidim da li nas ima a u to ne ubrajam ove koji Panteru smatraju najboljim Metal bandom na svijetu (sorry, nista licno....).
Al hajd.
Za razliku od nekih koji su metalci čak 7 godina, ja sam skromnih 16.
I slusao metal, i gledao metal i zivio metal i svirao metal.
I uz sav respect prema bendovima koje si naveo, oni nikada nisu niti ce dostici velicinu te iste Pantere.
O uticaju na scenu da ni ne govorim.
'nuff saidNo Good (Attack The Radical)
In the states
There's a problem with race
Because of ignorant past burned fires
From evolution
We've been killing each other
I figure man should have it down to a science
No chance
Not for a minute
Not for a second
I won't be defensive
I'm straight out in my opinion
You'ld better listen to a man who knows what he is saying
I've seen your side
You run and hide for the mere fact that you feel inferior
Be superior
And know your interior
[Pre]
Race, pride, prejudice
Black man, white man
No stand
Live in the past
We make it last
A hated mass
No solution
Mind pollution
For revolution
[Chorus]
So low behold my eyes
This land of fools will rise
No good
For no one
You blame oppression and play the role of criminals
To rape and burn show progress is minimal
White hoods and militants you know it's such a pity
Living, breathing
Violence in your city
If one man
Had one home
In one world
Held live alone without variety
Full of anxiety
No one to point at, question
Or even talk to -- in his private grave
No matter what color
He wouldn't be saved from hell
He dwells
A closed mind playing the part of prison cells
Ja sam ti samo rekao, da nemas razloga da prozivas mene koji cu prvi stati na tvoju stranu kad se ovdje javi nekakav papak koji ce rec " kako muzete slusati tu glupu muziku i mahat glavom "Maksim wrote:Izvini, druze, no Pantera je daleko daleko od bandova koje sam ja nabrojao, izuzev ako ti ciljas na popularnost. Pantera je snimila samo jedan dobar album a to je Cowboys From Hell. Sve sto je poslije doslo, pa i Vulgar Display of Power, je ono sto neki nazivaju Groove/Post-Thrashom sto je za mene trash a ne Thrash. Kazes da si metalac 16 godina...... pitam se sto si naucio tijekom tog dugog perioda?? Da si u Tuzli ne bi ostao zivDaysleepeR wrote:Momak, lose si poceo sa napadom na ljude koji bi medju rijetkima ovdje trebali da razumiju tvoj muzicki ukus.Maksim wrote:Evo samo da ponovo ozivim temu da vidim da li nas ima a u to ne ubrajam ove koji Panteru smatraju najboljim Metal bandom na svijetu (sorry, nista licno....).
Al hajd.
Za razliku od nekih koji su metalci čak 7 godina, ja sam skromnih 16.
I slusao metal, i gledao metal i zivio metal i svirao metal.
I uz sav respect prema bendovima koje si naveo, oni nikada nisu niti ce dostici velicinu te iste Pantere.
O uticaju na scenu da ni ne govorim.![]()
Usporedi jednu Panteru i npr. Slayerov "Reign in Blood", Kreatorov "Terrible Certainty", Coronerov "R.I.P" ili "No More Color", Forbiddenov "Forbidden Evil", Atheistov "Unquestionable Presence"...... gdje je tu Pantera? Pantera je popularan band, nista vise. Band koji je tri puta mijenjao stil, naime prvo su svirali Glam, onda kofol neki Thrash i na kraju su zavrsili u Nu Metal vodama......
Kazes da slusas Metal vec 16 godina, zato ne mogu da vjerujem sto pises.....
Treba pustiti Panteru da počiva u miru zajedno sa Dime-om.rashomon wrote:Dvosmislena stvar, može se svašta prigovoriti, apologetizacija, ali da ne dubimo...
Men' su se zgadili s onim koncertom u Rusiji...
kraj od mene...