konyan wrote:Nadji joj frajera..![]()
Makar ces znati co'eka.
.
Ta prokleta ljubomoraaaaaaaaaa
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
misha
ma ja sam misljenja da ljubomora samo skodi, nece ti pomoci, vjeruj mi , samo sebi skodis..
ako neko zeli nesto da uradi, ko si t da mu/joj govoris nemoj i hajde...ako tvoje bice, tvoja pojava i tvoji postupci nisu tvom partneru dovoljni da ne pozeli da uradi nesto sa strane onda...to sto si ti ljubomoran, samo ce tebe kostat zivaca i vremena ...
ako neko zeli nesto da uradi, ko si t da mu/joj govoris nemoj i hajde...ako tvoje bice, tvoja pojava i tvoji postupci nisu tvom partneru dovoljni da ne pozeli da uradi nesto sa strane onda...to sto si ti ljubomoran, samo ce tebe kostat zivaca i vremena ...
- zena21
e ovo ja potpisujemupala wrote:da ti ja postavim dijagnozu
jarane da je ne varas ne bi ti bio ljubomoran ko pseto, to ti je onaj strah da i ona tebi ne radi iza ledja bas kao i ti njoj
ne bi vala lose bilo da je kakav nametnik pokupi kad si ti tako plah!
Cuj ON vara i ON ljubomoran
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
a ima on i povremeno vezu sa Amelom iz firme preko puta njegoveLafo Sarajka wrote:Ma ona je kriva sto si ti ljubomoran![]()
kad si ti vec tolko nevinasce.A pazi, on je ljubomoran a vara je.Mislim stvarno....
ljubomora je odraz slabih i nesigurnih ljudi
- nebojeplavo
Ma nema on problema
vec samo hoce da se pohvali
ima dobru curu, pa pored nje jos i svalerku 
-
Dezze
E ovu potpisujem. Kod drugih obicno ne volimo kad primjetimo sopstvene mane.... Na sebe se ne mozes ljutiti, ali mozes na druge.... ovi kazu psiholoziinspire_me wrote:Ovo je problem ... polazis od toga da ono sto ti radis, rade svi (jer vidim da ti je sasvim normalno varati djevojku), dakle ono sto ja radim njoj iza ledja, mislim da radi ili ce uraditi i ona meni ....howyesno wrote:karabaja-x wrote:nadji sebi rezervnu koku
...nasao, ne pomaze...
-
dino_va..djevojcica
prvo, koliko ti ono bi godina?
drugo, ako je imas i ako je ovo istina, dabogda te ostavila kad si takav

drugo, ako je imas i ako je ovo istina, dabogda te ostavila kad si takav
-
KeepItSimplE
howyesno pobjeg'o glavom bez obzira.. dzaba se diskusija nastavila 
-
howyesno
25dino_va..djevojcica wrote: prvo, koliko ti ono bi godina?
Nisam pobjegao nego mi je na poslu ludnica pa ne stizem sve.KeepItSimplE wrote:howyesno pobjeg'o glavom bez obzira.. dzaba se diskusija nastavila
Nisam mislio da ce se tema uopce ovako razviti, racunao sam sa tek nekoliko postova al et drago mi je da se bar malo razvukla.
Postovi su jako saroliki, ima nekoliko jako interesantnih, svakako da ima i onih debilnih a neki su donekle i bizarni.
Nekoliko njih imaju zaista jako uporiste i njih cu svakako uvaziti.
Najinteresantniji postovi su od @KeepItSimplE i još nekih i koristim priliku da vam se svima zahvalim.
Tesko je priznati, ali @BHG je u pravu...
Nejse, eto ja sam napravio sranje, sada nema ni opravdanja ni povratka, savjest me jebe a priznanje bi znacilo kraj...sto znaci da ce isto izostatiBHG wrote:jebena je ta savjest kad zagrize jelde????
Prema tome svi koji imaju slican problem neka ne prave sranja kao sto sam ja to ucinio jer ce se 100% kajati, nego ako imate djevojku ili momka koji vam nesto u zivotu znace cuvajte ju/ga kao oci u glavi jer je danas fakat tesko tako nekoga naci.
pozz
-
prleitihi
#50 Re: Ta prokleta ljubomoraaaaaaaaaa
sve se može kad se hoće..howyesno wrote:i da je ne mogu izolovati od ostatka svijeta praviti je asocijalnom ili kojekakve zabrane