da razmisljaju.
:S dal je ljubav u pitanju !!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
tigris
mozes joj poslati pisamce ili ceduljicu..........pitaj je da zajedno provedete veliki odmor.....ili ako hoces konkretnije posalji jarana da je pita hoce li profurati s tobom
joj kad se sjetim.......dodje meni jaran od jednog popularnog mangupa iz drugog razreda......pita me hocu li profurati s njegovm haverom......joj moje srece
............furanje se sastojalo do hodanja ruku pod ruku poslije skole

joj kad se sjetim.......dodje meni jaran od jednog popularnog mangupa iz drugog razreda......pita me hocu li profurati s njegovm haverom......joj moje srece
- BHG
danasnja djeca vise nefuraju...zegaju se dje stignutigris wrote:mozes joj poslati pisamce ili ceduljicu..........pitaj je da zajedno provedete veliki odmor.....ili ako hoces konkretnije posalji jarana da je pita hoce li profurati s tobom![]()
joj kad se sjetim.......dodje meni jaran od jednog popularnog mangupa iz drugog razreda......pita me hocu li profurati s njegovm haverom......joj moje srece![]()
![]()
![]()
![]()
- Saian
jel ih ti to posmatrasBHG wrote:danasnja djeca vise nefuraju...zegaju se dje stignutigris wrote:mozes joj poslati pisamce ili ceduljicu..........pitaj je da zajedno provedete veliki odmor.....ili ako hoces konkretnije posalji jarana da je pita hoce li profurati s tobom![]()
joj kad se sjetim.......dodje meni jaran od jednog popularnog mangupa iz drugog razreda......pita me hocu li profurati s njegovm haverom......joj moje srece![]()
![]()
![]()
![]()
-
bonez
whahahhahhhhaBHG wrote:danasnja djeca vise nefuraju...zegaju se dje stignutigris wrote:mozes joj poslati pisamce ili ceduljicu..........pitaj je da zajedno provedete veliki odmor.....ili ako hoces konkretnije posalji jarana da je pita hoce li profurati s tobom![]()
![]()
![]()
![]()
-
zmijaIzmaj
I need expirience
Like a teenager
All this exuberance
Let's grow up later

Like a teenager
All this exuberance
Let's grow up later
- Salko sto je u vodu skako
#37 Re: :S dal je ljubav u pitanju !!!
puno je mladja od tebe...pazi da te ne optuze za pedofilijubonez wrote:Mozda cu izgledad smjesan![]()
![]()
![]()
![]()
ona je mladja od mene dvije godine !!
* Neznam ima li momka !
* Kako da to saznam !
* Idemo u istu skolu , omg omg !!!
STA DA RADIM !!!
Uputio sam joj nekoliko pogleda , ono znas ...
I ona mene pogleda nekad , ma ZNATE KAKO JE TO !!!![]()
![]()
![]()
Imam osjecaj da postoji hemija izmedju nas dvoje al ... ... ...