Najveći zavodnik u Sarajevu
-
surajaa
kilam wrote:kile je stvarni lik, stvarno je celin (d teribl IBC) rodjak, decko je sa marin dvorai stvarno me ne bi cudilo da je on postavio ovaj sajt - ozbiljno
Naravno da je stvaran, nisam ni sumnjala, ja vjerujem da ludaci postoje, problem je s onima koji sumnjaju u to
- upala
nije to smijesno hud jadan, ofirno ce mu bit po gradu hodatSiSaJuMe wrote:sta ako mu je smjestio BIVSI momak.Sarafcina wrote:ja mislim da mu to smjesta bivsa cura ... samo one mogu biti toliko zlobneupala wrote:ma zajebavaju 100% jadno dijete![]()
ko god da mu je smjestio nema srca, sram ga bilo
-
basta sljezove boje
Kile, ako ovo citas preporucila bih ti da na stranicu stavis brojac posjeta. Trebao bi najposjeceniju domenu Balkana iskoristiti za pravi biznis
pozdrav
pozdrav
- Simply_Red
Tuzno se zavrsilo, al nek se zavrsilo
-
KeepItSimplE
ovo je gori blam za ovog tipa,nego onaj crnjak kad sanjas da hodas gologuz ulicom 
- 8. sekretar SKOJ-a
-Aaa, vidi autoškola "Kille".s31 wrote:Kile zavrsio menadzment u USA a ne zna da se iza slova "i" u recenici ne pise zarez i da se Sarajevo pise velikim slovom.
"Imam 22 godine mlad sam perspektivan maneken inace sam CELIN rodjak ,i vodim jednu od najprofitabilnijih firmi u sarajevu."
-Ma pusti bona, vidiš da je ovo sa dva slova l.
Razgovor dvije djevojke na ulici koji sam slučajno čuo.
- Dori
I da mi je smjestio neko nije mu mogao smestiti ove slike. Ocigledno je "pozirao" za njih...upala wrote:nije to smijesno hud jadan, ofirno ce mu bit po gradu hodatSiSaJuMe wrote:sta ako mu je smjestio BIVSI momak.Sarafcina wrote: ja mislim da mu to smjesta bivsa cura ... samo one mogu biti toliko zlobne
ko god da mu je smjestio nema srca, sram ga bilo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- uvjek dobar gost
Najveći zavodnik u Sarajevu je Denis Zvizdić...
-
Sarafcina
Dena wrote:I da mi je smjestio neko nije mu mogao smestiti ove slike. Ocigledno je "pozirao" za njih...upala wrote:nije to smijesno hud jadan, ofirno ce mu bit po gradu hodatSiSaJuMe wrote: sta ako mu je smjestio BIVSI momak.
ko god da mu je smjestio nema srca, sram ga bilo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa sad... da vidis kakvih sve ja imam slika...
ako se slikas na benzinskoj ..ispod znaka zabranjeno pusenje... sa cigarom... jesi li piroman?
ne znam za tebe... ali zajebancija sa slikama.. meni je sasvim realna stvar
a njegovo je da razmislja ko ima te slike