poslovna/visha shkola u sarajevu - gdje, shta, kako?

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
divlja ana

Post by divlja ana »

Ne znam odakle Vam sve ove informacije, al za vašu bolju informiranost evo neke upute:

1.Dvogodišnja poslovna škola pri Ekonomskom fakultetu postoji

2.Poslije završene VPŠ može se upisati postdiplomski studij, ali uz polaganje razlike predmeta iz Matematike, Statistike i Matematičkih metoda, i uz uslov da imate 2 godine radnog iskustva

3.Nije tačno da su to četiri sedmice nastave, već 6 sedmica u toku semestra, a u tih 6 sedmica se odvija in class nastava

4. DL studij je namjenjen i osnovan zbog ljudi koji rade, i imaju već po nekoliko godina radnog iskustva

5. Za kolegu koji kaže:

"Po još niko da Ti kaže da ranija Viša ekonomska i sadašnja VPS su talašika od znanja,pardon obrazovanja."

E pa dragi kolega, mislim da griješite jer mi na Visokoj poslovnoj školi imamo jako dobro obrazovanje, a eto prva generacija studenata VPŠ DL -a ove godine je imala najveći i najbolji prosjek na cijelom fakultetu (Mislim na prosjek ocjena i prolaznosti), čak je i EiM lošiji po znanju, radu, ocjenama i uspjehu od nas ha ha ha

Pa vidite !!!!

:lol: :x :razz:
divlja ana

Post by divlja ana »

I još jedna informacija, na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu imate slijedeće:

1. Akademski studij Ekonomija i Menadžment - 3 +2
2. Visoka poslovna škola 3+2
3. Poslovna škola - dvogodišnji studij
Lisac

Post by Lisac »

wild(e)ana :D

hvala velika na informacijama. nishta bolje od insider informacija. glede senadova preseravanja (pardon my french) ne bih se puno zamarao. mislim da je u svakom sluchaju bolje dvije ili tri godine uchiti bilo shta no ne raditi nishta.

je 'l te mogu kontaktirati bude li mi trebalo josh par konkretnih informacija, kao i savjeta?

tnx!
divlja ana

Post by divlja ana »

Da svakako da možeš, samo pitaj što god ti treba!

L.P.
Pumaa

#30 Re: poslovna/visha shkola u sarajevu - gdje, shta, kako?

Post by Pumaa »

Ljudii pomagajte interesuje me za visoku poslovnu skolu smjer koji cu uzeti zainteroseova sam za bankarstvo i osiguranje.Da li ima iko iskustva u ovome smjeru,da li je tesko,kakvi su prof. ?? HVALA VAM :-D
Post Reply