Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DaysleepeR wrote:Imam ja Fear And Loathing na Divxu, i to dvije verzije 25.000 fps i 23 i kusur fps iliti rip sa NTSC DVD-a.
Ako imas nesto zanimljivo mozemo se dogovorit pa da ja tebi sprzim Fear a ti meni nesto sto meni treba.
E... ne vidjoh ranije...
Ne znam, kolekcija DivXa mi nije pretjerano velika (sigurno imas sve sto mi ovdje prasinu skuplja), ali mogu dosta MP3ca ponudit Ne znam koje zanrove gotivis, al uglavnom je rock, i nesto (ponajvise chillout) elektronike...
Ako hos, mogu ti na mail poslat listu...
Posalji mi ipak listu divx-a na mail, mozda ima nesto sto ja nemam, a ako ne nadjem nista, uskoro ce komi imati Fear And Loathing... jer se nesto dogovaramo pa ces opet moci od njega uzeti.
To ti ustvari hoces da kazes da si ti lafcina sa kablovskom konekcijom na interenet, negdje u dijaspori gdje ne postoji mjesecni limit od 1 GB pa skidas filmove sa Kazaa.
E bas si laf, rodila majka.
E, raja, nisam u toku, pa nek mi neko objasni - zar nije ovo ilegalno?? Salje li se procenat producentima i autorima filmova, brine li se o autorskim pravima, etc?
LionTX wrote:E, raja, nisam u toku, pa nek mi neko objasni - zar nije ovo ilegalno?? Salje li se procenat producentima i autorima filmova, brine li se o autorskim pravima, etc?
jes jes, salje komi 2 pfeniga po prodatom filmu...
sta ti je bolan, ovo je balkan, nista nije legalno
citala sam knjigu kao '1001 film koji morate pogledat prije umrete', poprilicno dobra, s recenzijama i sve, tri filma s ovih prostora koja su navedena su taj, 'No man's land' i 'Underground' Kusturicin, tako da bih bas imala zelju ga pogledat'...
Hoće li iko kupiti originalne DVD kopije filmova?
Divx je sranje, kvalitet je grozan pogotovu ako uvećaš sliku. Moje DVD kopije su kao originali, imaju čak i special features, menu, dodatni materijal i sve ostalo, tačno onako kako je originalni DVD urađen. Kopiran je čak i sorround sound ako koga i to zanima. Sve su kopije snimljene na DVD diskove.
SF-Mujo wrote:Hoće li iko kupiti originalne DVD kopije filmova?
Divx je sranje, kvalitet je grozan pogotovu ako uvećaš sliku. Moje DVD kopije su kao originali, imaju čak i special features, menu, dodatni materijal i sve ostalo, tačno onako kako je originalni DVD urađen. Kopiran je čak i sorround sound ako koga i to zanima. Sve su kopije snimljene na DVD diskove.
ne seri tita ti
kakva si ti to sranja gledao
divxe stare 5 godina
da samo pogledaš najnovije DVD-ripove
kada bi paralelno gledao DVD i DivX ne bi znao koji je koji
7th_Heaven wrote:ja bih..
Blackmail, Freaks, Jezebel, Psycho, The Birds, The Fly i Blue Velvet...
nisam sigurna da li su na spisku, nesto mi se nije dalo citat...
pitanje: neko gledo W. R : Misterije organizma (1971)? dusan makajev
boldirane imam na VHS-u
a fly na divxu ali je 1958 verzija
Komi,
Ako nisi znao, a ocigledno nisi, velicina prosjecnog DVD filma je 4-8 GB. Ako jedan film sa dvx stane na obicni disk od 650 MB, sta mislis sta se dogodi sa ostalih nekoliko GB?
Izgubljeni su na stetu (i to veliku) kvaliteta slike i zvuka. Moji DVD-ovi su tacno iste velicine kao originali, vecinom od 4-8 GB. Nema uopste kompresije.
LionTX wrote:E, raja, nisam u toku, pa nek mi neko objasni - zar nije ovo ilegalno?? Salje li se procenat producentima i autorima filmova, brine li se o autorskim pravima, etc?
jes jes, salje komi 2 pfeniga po prodatom filmu...
sta ti je bolan, ovo je balkan, nista nije legalno
SF-Mujo wrote:Komi,
Ako nisi znao, a ocigledno nisi, velicina prosjecnog DVD filma je 4-8 GB. Ako jedan film sa dvx stane na obicni disk od 650 MB, sta mislis sta se dogodi sa ostalih nekoliko GB?
Izgubljeni su na stetu (i to veliku) kvaliteta slike i zvuka. Moji DVD-ovi su tacno iste velicine kao originali, vecinom od 4-8 GB. Nema uopste kompresije.
Ja ih odavno kupujem po cijeni od 10 do 7 KM.
Naravno ne od tebe, nego kazem onako